Şimdi Ara

Bugün ÖSS ßaşvurularının Son Günü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aynen öyle son günü :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: trocero

Aynen öyle son günü :)

Teşekkürler
  • 1 dk sürüyor işlemler :)
  • internetten nasıl başvuru yapılıyodu
  • Yanlış hatırlamıyorsam İnternetten başvuru için 2007 veya 2008 yılında sınava girmiş olman lazım.
  • internetten başvuruyu yaptım daha ilk gün aday başvuru belgemi de görüyorum ama ya olmadıysa demekten kendimi alıkoyamıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yunurta ve kapı hesbı
  • bugün saat 4te parayı yatırmama rağmen internetten bireysel başvuru yapamadım. bankadan 5 10 dk içinde formu görebileceğimi söylemişlerdi ve geçen seneki girişimdede gayet rahat bi şekilde ulaşmıştım ama şimdi 3 saat olmasına rağmen "Başvuru yapabilmek için banka ödemenizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir." uyarısı çıkıyor başka kimsede böyle bir sorun yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychiq

bugün saat 4te parayı yatırmama rağmen internetten bireysel başvuru yapamadım. bankadan 5 10 dk içinde formu görebileceğimi söylemişlerdi ve geçen seneki girişimdede gayet rahat bi şekilde ulaşmıştım ama şimdi 3 saat olmasına rağmen "Başvuru yapabilmek için banka ödemenizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir." uyarısı çıkıyor başka kimsede böyle bir sorun yokmu?

beklemekten başka çare yok..bugun son gün ve sistem aşırı yoğun..doğaldır
  • peki bugün 12ye kadar internetten işlem yapabilirmiyim acaba uzil bi bilgin varmı bu konuyla ilgili? yoksa mesai saatiyle yalanmı olduk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychiq

peki bugün 12ye kadar internetten işlem yapabilirmiyim acaba uzil bi bilgin varmı bu konuyla ilgili? yoksa mesai saatiyle yalanmı olduk..

gece 12 ye kadar dene şansını hiç durma..ki bence sarkıtırlar sabaha kadar.nasılsa para ödeme denilen tarihte bitti..
  • Son güne bırakıp dert yanmayın.
  • yahu adamlar 1.5 ay zaman veriyor hala son güne bırakıyorsunuz. bir seneniz boşa gitsinde aklınız başınıza gelsin. son güne iş bırakılır mı? hele ki bu öss gibi günlerce çalışıp emek harcadığın birşeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_o_X -- 27 Mart 2009; 20:18:43 >
  • yurt dışından yeni geldiğim için herhangi bir bilgim yoktu son günün 27mart olduğu acaba uzatabilirlermi tarihi
  • hiç sanmıyorum. dilekçeyle durumu anlatarak başvurmayı dene ama kanıtlasan bile takip etmen gerekirdi diyeceklerdir haklı olarak. taş devrinde yaşamıyoruz. her yerden öğrenilebilir.
  • anladım tşkürler
  • parayı yatırdım sonra bir meslek lisesine gittim ve oradan işlemlerimi gerçekleştirdim 3 TL tuttu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.