Şimdi Ara

BUGUN OKULDA BASİMA GELEN FELAKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okula 1 saat kadar erken gittim sinava girecegim oglen sicagi tabi her yer civil civil ben ceketle oturuyorum bira gobegini gizlesin diye. fakulteden bi kiza rastladim yanina oturdum kendisi %48 yag oraninda 80 kilo dolaylarinda hayatin sillesini yemis bir abla. yoksa oturamazdim zaten yanina. nasil gidiyor falan konusuyoruz ulan tam yan masaya bi kiz geldi masada da ciftli koltuk var uzun, dizlerinin ustunde durmak suretiyle elemana sokuldu, oturmadi yani koltuga. koltugun uzerinde dizlerinin ustunde duruyor elemanin kafasi bunun gogsune falan geliyor. elemani boynundan tuttu ensesini basini falan oksadi yanaklarini oksadi, eleman da buna sokuldu. ben de bunlari izliyorum tabi karsimdaki dana ders sokarken. ulan yemin ediyorum bir opustuler boyle bir opusmek gorulmemistir. tarif ettigim pozisyonda uzun bir opucuk aldi elemandan kiz. ama ben boyle eda, boyle cilve gormedim. tahminen 99 veya 2000’li falanlar bir de. su an bunlari gozlerim dolarak yaziyorum evde tek basima raki icerek. olmasaydi sonumuz boyle. daha fazla devam edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalktı

• İyi de yanına oturduğun kıza hakaret etmendeki amaç ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende tombalağa yapışsaydın ;))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.