Şimdi Ara

Bugün mta ya başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün çok canım sıkılmıştı bilgisayarımdada gta sa vardı mta kurdum ve oynamaya başladım serverler çok güzel ve birde sorularım şunlar oyunda hile kullanabiliyormuyuz ve jetpack var bazılarında o nasıl alınıyor ve silah para giysi nasıl alıcağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her serverda para kazanma ve jetpack işleri farklıdır.Kuralları okumanı tavsiye ederim.Genellikle sohbete /rules yazınca çıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1k1

Her serverda para kazanma ve jetpack işleri farklıdır.Kuralları okumanı tavsiye ederim.Genellikle sohbete /rules yazınca çıkarlar.

genellikle nasıl alınıyor jetpack mesela senin oynadığın bir serverden örnek ver

• Satıcı Npcler oluyor.Sana silah kurşun ve ya başka şeyler satarlar.Eğer jetpack satan bir npc varsa ondan alabilirsin.Onun dışında adminler event ile verebilir.
  • quote:

Satıcı Npcler oluyor.Sana silah kurşun ve ya başka şeyler satarlar.Eğer jetpack satan bir npc varsa ondan alabilirsin.Onun dışında adminler event ile verebilir.

meşgul ediyorum kusura bakma yeniyim satıcı npcler i nerde bulabilirim

• Adminler genellikle oyunun başında bi alana koyarlar.Eğer yoksada artık şansına küs.Yada admine sorabilirsin.
  • quote:

Adminler genellikle oyunun başında bi alana koyarlar.Eğer yoksada artık şansına küs.Yada admine sorabilirsin.

f1 ile alınabiliyor çoğu serverde öğrendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaaa.Bak bilmiyodum bende öğrenmiş oldum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.