Bildirim
Bugün mta ya başladım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Her serverda para kazanma ve jetpack işleri farklıdır.Kuralları okumanı tavsiye ederim.Genellikle sohbete /rules yazınca çıkarlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1k1
Her serverda para kazanma ve jetpack işleri farklıdır.Kuralları okumanı tavsiye ederim.Genellikle sohbete /rules yazınca çıkarlar.
genellikle nasıl alınıyor jetpack mesela senin oynadığın bir serverden örnek ver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcı Npcler oluyor.Sana silah kurşun ve ya başka şeyler satarlar.Eğer jetpack satan bir npc varsa ondan alabilirsin.Onun dışında adminler event ile verebilir. -
quote:
Satıcı Npcler oluyor.Sana silah kurşun ve ya başka şeyler satarlar.Eğer jetpack satan bir npc varsa ondan alabilirsin.Onun dışında adminler event ile verebilir.
meşgul ediyorum kusura bakma yeniyim satıcı npcler i nerde bulabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adminler genellikle oyunun başında bi alana koyarlar.Eğer yoksada artık şansına küs.Yada admine sorabilirsin. -
quote:
Adminler genellikle oyunun başında bi alana koyarlar.Eğer yoksada artık şansına küs.Yada admine sorabilirsin.
f1 ile alınabiliyor çoğu serverde öğrendim. -
Yaaa.Bak bilmiyodum bende öğrenmiş oldum :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X