Şimdi Ara

Bugun lige havlu atabiliriz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence coktan lige havlu attikda , artik yavas yavas ligin tablosu sekillenmeye başlıyor. Gs futbolunu toparladı. Artık kolay kolay bırakmaz. Bjk de mücadele edeceği yok ortada.bence kadıköy e 2. Sampiyonluklarini almaya gelecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üzerindeki galatasaray formanı çıkart kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Bence coktan lige havlu attikda , artik yavas yavas ligin tablosu sekillenmeye başlıyor. Gs futbolunu toparladı. Artık kolay kolay bırakmaz. Bjk de mücadele edeceği yok ortada.bence kadıköy e 2. Sampiyonluklarini almaya gelecekler.

"Gs futbolunu toparladı" cümlesine katılmıyorum
  • Bizim de şampiyonluk şansı kalmadı.2.lik için Fb ile yarışırız büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

üzerindeki galatasaray formanı çıkart kardeşim

Arkadasim ne alakasi var.herkesten cok uzuluyorum ben.ne gs forması

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız_bedevii

quote:

Bence coktan lige havlu attikda , artik yavas yavas ligin tablosu sekillenmeye başlıyor. Gs futbolunu toparladı. Artık kolay kolay bırakmaz. Bjk de mücadele edeceği yok ortada.bence kadıköy e 2. Sampiyonluklarini almaya gelecekler.

Drogba'nın oyuna girdikten sonra ki oyunu oynarsak eğer bundan sonra. (Ki öngörülen o.) Bu lig'de çok zor puan kaybederiz. Belki Kadıköy deplasmanı ve ŞL dönüşleri.

• Hala samp olacagimizi sanalar var öl öl güldüm..

Adamlar emekleyerek bile 6 puan fark atti.drogba ve sneijder ile futbollari daha da duzelmeye basliyor.bu sene de samp olacaklar gün gibi ortada.daha 2-3 sene kimse durdurmaz adamlari.azizle aykut sayesinde bu gunleri gordukya soylenecek bisey yok artik.bu yonetimle bu teknik heyetle En iyi tr kupasini kazaniriz.onu da gs bjk ts elenirse tabiki.yoksa onu da alamayiz sir aykut koaeceamen ile..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    BU GRUPTAN RAHAT ÇIKARIZ BEYLER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

quote:

Drogba'nın oyuna girdikten sonra ki oyunu oynarsak eğer bundan sonra. (Ki öngörülen o.) Bu lig'de çok zor puan kaybederiz. Belki Kadıköy deplasmanı ve ŞL dönüşleri.

Akhisara karşı iyi top oynamak hakikaten zor zanaat

• Gs'nin futbolunun düzeldigi falan yok Drogba girene kadar bizim o deplasmanda oynadığımız gibi oynadılar.

Ama bugünkü olası puan kaybiyla lige havlu atmamız muhtemel.Şu kaos ortamında zor ama Uefa'da bir ceyrek-yari final yapabilsek ligde 2. olmayı kabullenebilirim sonucta Avrupa'da başarılı olmus oluyoruz.

• Bugün ki maçı FB kazanırsa: 2. sıraya yükselecek ve Beşiktaş'a " Burası benim yerim " mesajını verecek. Hâlâ var olan 2. olma rekabeti körüklenecek. Bu rekabet ile GS'nin tökezleyeceği bir durumda GS'ye yaklaşma imkanı olacak.

Fakat maçı kaybederse: GS'nin kalan 12 haftada 1 kere değil 2 kere tökezlemesini bekleyecek. Artık planlar 2. bitirip ŞL'ye katılma adına yapılmaya başlayacaktır.
  • Galatasarayın futbolu düzelse ne olur düzelmese ne olur???

Oynamayan halimizle dışarıda zayıf takımları zaten yeniyoruz.
    İçeride diş geçirebilen nadir çıkıyor , top oynamasak bile sindiriyoruz karşıdaki takımı.

Puan farkı 6 . demekki oynasak 30 puan fark olacak
  • Ligin sonunda havlu atmaktansa şimdiden havlu atmak daha hayırlı olur gibime geliyor. Artık ligin sonuna kadar yarışı sürdürüpte son dakikada şampiyonluk kaybetmekten bıktım. Psikolojide de buna ''öğrenilmiş çaresizlik'' diyorlar ve bu da bizim takımda fazlasıyla var. Final maçlarını oynayamıyoruz. Bu kadar basit. O halde baştan havlu atalımda oynayacak bir final maçımız olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Ligin sonunda havlu atmaktansa şimdiden havlu atmak daha hayırlı olur gibime geliyor. Artık ligin sonuna kadar yarışı sürdürüpte son dakikada şampiyonluk kaybetmekten bıktım. Psikolojide de buna ''öğrenilmiş çaresizlik'' diyorlar ve bu da bizim takımda fazlasıyla var. Final maçlarını oynayamıyoruz. Bu kadar basit. O halde baştan havlu atalımda oynayacak bir final maçımız olmasın.

+1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

quote:

Akhisara karşı iyi top oynamak hakikaten zor zanaat

5 gün sonra, son 13 yılının en önemli maçına çıkacakken, rakipte küme düşmemek için hayvan gibi oynarken tabi ki zor zanaat.

• Bence ligin şampiyonunu bu akşamki maç belirleyecek. Eğer yenilir veya berabere kalırsak unutun bu seneyi.
  • quote:

Ligin sonunda havlu atmaktansa şimdiden havlu atmak daha hayırlı olur gibime geliyor. Artık ligin sonuna kadar yarışı sürdürüpte son dakikada şampiyonluk kaybetmekten bıktım. Psikolojide de buna ''öğrenilmiş çaresizlik'' diyorlar ve bu da bizim takımda fazlasıyla var. Final maçlarını oynayamıyoruz. Bu kadar basit. O halde baştan havlu atalımda oynayacak bir final maçımız olmasın.

2 kere kalp krizinin eşiğinden dönmüştüm final maçları yüzünden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

quote:

2 kere kalp krizinin eşiğinden dönmüştüm final maçları yüzünden.

Maalesef senin gibi çok insan vardır. Yani dünyadada eşi benzeri olduğunu sanmıyorum. 3 final maçında 3 şampiyonluk veren dünya tarihindeki tek takım olmalıyız.

• bu günki maç dönüm noktası olucaktır. herşey için. şampiyon oldugumuz senedeki trabzon maçı gibi. sivas maçı gibi. bu maçın neticesi ligin geri kalanındaki maçlara bakış açımızı değiştirecek.
  • Eğer bu gün galatasara yenerse 9 puan fark,net olarak GS şampiyon diyebiliriz.2010-2011'de 9 puan farkı o kadar zorlamaya rağmen aynı puanla bitirdi Fener.Bitime 12 hafta kala çok zor kapanması 9 puanın.O yüzden bu maç gerçekten ligin en önemli maçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Gs'nin futbolunun düzeldigi falan yok Drogba girene kadar bizim o deplasmanda oynadığımız gibi oynadılar.

Ama bugünkü olası puan kaybiyla lige havlu atmamız muhtemel.Şu kaos ortamında zor ama Uefa'da bir ceyrek-yari final yapabilsek ligde 2. olmayı kabullenebilirim sonucta Avrupa'da başarılı olmus oluyoruz.

Drogba girdikten sonrada Akhisardan gol yediler zaten
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.