Şimdi Ara

Bugün kaza yaptım, sizce kim suçlu? (SSLİ) EDİT: Rapor sonuçlandı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

Geçmiş olsun...
    Bilerek kimse kimsenin aracına vurmaz. Sizin geri geri gelirken kafayı dışarı çıkaracağınız anlayıp geride durup cebe girmenizi beklemesi gerekirdi. Geçerim hesabı yapıp vurmuş. Acemi sürücü bile yapmaz bu hatayı.

İnsanlar birbirine trafikte saygı duymak zorunda. Malesef en büyük eksiklerimizden biri de bu..

Çok haklısınız saygı çok önemli. Trafikte geçerim sandım kurtarır dedim olmaz ama pek çok kişi bu şekilde tedbirsizce ilerliyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar kaza raporu az önce geldi. Malesef %100 suçlu benmişim. @egebuca nickli arkadaşın da dediği gibi o zaman paralel park yasaklansın. Bu nasıl iştir anlamadım. Şimdi cebimizden haybeye 3000-4000 lira para çıkacak. Yapılan saçmalığa itiraz etmeyi düşünüyorum ama kimi kime şikayet edecez oda meçhul.

Bugün kaza yaptım, sizce kim suçlu? (SSLİ) EDİT: Rapor sonuçlandı.

• Rodello kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam yapacak bişey yok artık bildiğim kadarı ile. Raporun alt taraflarında herhangi bir açıklama var mı? Kusur sebepleri vs.

Orijinalden alıntı: adam_ıssız

Geçmiş olsun hocam yapacak bişey yok artık bildiğim kadarı ile. Raporun alt taraflarında herhangi bir açıklama var mı? Kusur sebepleri vs.

malesef, itiraz et butonu var ama çalışmıyor
  • quote:

Sbm den bakıyorsunuz sanırım. Orada tutanağı görüyor olmanız lazım tam olarak ne yazmış babanız?

babam ufak bir hata yapıp "park ederken manevra halinde sol taraftan "....." plakalı araç bana vurdu" yazmış. Bizim araca vuran çakal da. Babamdan sonra yazdığı için babamın yazdığını okuyup " 34KOV63 plakalı araç aniden yola fırlayarak aracıma vurdu" yazmış.

edit: ben geri geri manevra halindeydim. ama vuran karaktersiz aniden önüme fırladı yazmış. Ben o ara aracın başına gelen çekiciye gittim aracı yüklemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 18 Temmuz 2016; 16:54:58 >
  • Geçmiş olsun. Siz aracınızı park ederken arkanıza bakıp arkadaki aracın makul nesafede olduğunu hesap edip ona göre park manevrasina başlamışşınız. Herkes aracını bu şekilde park ediyor. Mantıklı düşündüğünüzde siz haklısınız ama kanunlara göre haksız oluyorsunuz.

Orijinalden alıntı: osamanos

Geçmiş olsun. Siz aracınızı park ederken arkanıza bakıp arkadaki aracın makul nesafede olduğunu hesap edip ona göre park manevrasina başlamışşınız. Herkes aracını bu şekilde park ediyor. Mantıklı düşündüğünüzde siz haklısınız ama kanunlara göre haksız oluyorsunuz.

kanunlarını "seveyim" bu sigorta işlerinin.
    Ben demiştim tutanağa yazılan her detayın ne kadar öenmli olduğunu, yada siz sonuçta imzalıyorsunuz tutanağı sizin o şekilde kabul etmemeniz gerekirdi. Anlaşmazlık durumunda araç yerinden oynatılmadan polis çağırılıp gerekirse ceza ödenir polise rapor yazdırılır.

Yani adamın yazdığının altına imza atıyorsunuz ve kabul etmiş oluyorsunuz birden fırladığınızı.

Ben demiştim tutanağa yazılan her detayın ne kadar öenmli olduğunu, yada siz sonuçta imzalıyorsunuz tutanağı sizin o şekilde kabul etmemeniz gerekirdi. Anlaşmazlık durumunda araç yerinden oynatılmadan polis çağırılıp gerekirse ceza ödenir polise rapor yazdırılır.

Yani adamın yazdığının altına imza atıyorsunuz ve kabul etmiş oluyorsunuz birden fırladığınızı.

hayır ben tutanağın başında değildim tamamen babam yazıp imzalamış sonra adama vermiş adam yazıp imzalamış

Aracı süren siz İseniz keşke siz evrak işi ile uğraşırken babanız çekici ile uğraşsaydı. Bide bu tür şeylerde yaratıcılık çok önemli. Diğer sürücü ince yi görmüş.

malesef işte, babaya laf anlatamıyorsun
    ¯\(ツ)/¯| Renault Modus Türkiye Fan Sayfası : www.facebook.com/groups/modusfanclubturkiye/
  • quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

çok kötü olmuş yahu. arabanın hasarıylamı uğraş, çıkan sonucamı sinirlen, cepten çıkacak parayamı yan, o şerefsizin çakallığına mı söv!
    geçmiş olsun kardeş. sağlık olsun vardır bir hayır diyelim :/

sağol kardeşim, herşey de bir hayır vardır diyelim

Orijinalden alıntı: Meticulous

daha önceden dediğim gibi karşı taraf suçsuz hocam. anayolda giden araçları tehlikeye attığınız için sizi suçlu bulmuşlardır. itiraz etseniz de fayda etmez. geçmiş olsun.

Neresi suçsuz. Baştan sona konuyu okudum. karşı tarafın ÇAKAL'ca yazdığı tutanak bile işten sıyrılmak için uğraşmasıyla açıkça suçlu olduğu belli.

önündeki arabanın park ettiğini görüp üstüne sürmenin neresi suçsuz. 4lüleri yaktığım halde g.tümde biten araç sürücülerine kıl oluyorum. aramızda 100mt. var 4lü yakıp geri geri girene kadar g.tümde bitip park etmemi önleyen, sonra bi uğraşla geri gidenlerden bıktım. 4lü yanmış, geri vites lambası yanıyor, frene basmak yerine üstüme süren ayı oğlu ayılardan bıktım.

Biraz saygı be park ediyor işte. Park eden adamı görünce tepesine sürmek niyedir. Park yerine girene kadar arkasında bile değildir bu punto. manevra sırasında kesin telefonla oynaşıyordu. arkadaşı son anda gördü geçirdi. Yoksa bir insan böyle park etmeye çalışan birine göz göze göre göre çarpmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

daha önceden dediğim gibi karşı taraf suçsuz hocam. anayolda giden araçları tehlikeye attığınız için sizi suçlu bulmuşlardır. itiraz etseniz de fayda etmez. geçmiş olsun.

Neresi suçsuz. Baştan sona konuyu okudum. karşı tarafın ÇAKAL'ca yazdığı tutanak bile işten sıyrılmak için uğraşmasıyla açıkça suçlu olduğu belli.

önündeki arabanın park ettiğini görüp üstüne sürmenin neresi suçsuz. 4lüleri yaktığım halde g.tümde biten araç sürücülerine kıl oluyorum. aramızda 100mt. var 4lü yakıp geri geri girene kadar g.tümde bitip park etmemi önleyen, sonra bi uğraşla geri gidenlerden bıktım. 4lü yanmış, geri vites lambası yanıyor, frene basmak yerine üstüme süren ayı oğlu ayılardan bıktım.

Biraz saygı be park ediyor işte. Park eden adamı görünce tepesine sürmek niyedir. Park yerine girene kadar arkasında bile değildir bu punto. manevra sırasında kesin telefonla oynaşıyordu. arkadaşı son anda gördü geçirdi. Yoksa bir insan böyle park etmeye çalışan birine göz göze göre göre çarpmaz.

Hayır anlamadığım şey exper bu kadar mı mal olur? Ulan adam tutanağa "bana çarptı" yazmış. Ben o adama çarmış olsam, omu beni savururdu yoksa ben mi onu? Hiç düşünemiyormu bu exper bunu yahu

• Rodello kullanıcısına yanıt
    hocam siz geri geri gelirken tam sağa kirdiginizda aracınızın önü yolu kapadığı sırada punto yaninizdan mi geçiyordu yoksa yaninizda olmamasına rağmen biraz arkanızda mıydı?

hocam siz geri geri gelirken tam sağa kirdiginizda aracınızın önü yolu kapadığı sırada punto yaninizdan mi geçiyordu yoksa yaninizda olmamasına rağmen biraz arkanızda mıydı?

20m arkamdaydı nerdeyse

Orijinalden alıntı: Rodello

quote:

20m arkamdaydı nerdeyse

punto hızlı mıydı yavaş mıydı acaba? puntoda arac kamerasi olsaydi kimin suçlu olduğu direkt anlaşılırdı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.