Şimdi Ara

Bugün Hoca İsyan Etti GreenPeace'e !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders Coğrafya enerji kaynaklarından konuya girdik işte Nükleer enerji hoca olumlu bakıyor biz hocam greenpeace çernobil diyoruz en son adam isyan etti yenilenebilir enerji bir yere kadar yeter yaşam içn nükleer şarttır , yola çıktın araba çarptı öldün nükleerin de bu kadar tehlikesi var bunu göze almalıyız diyor Greenpeace 2-3 kuruş veriyor gidin karşı çıkın her şeye diyor büyükbaşlar da ellerinde prolar hallerinize gülüyor sizi kullanıyorlar farkında değilsiniz diyor onlar önce kendi ülkelerinde paris'in yakınında 4 tane nükleer var onlara neden eylem yapmıyorlar diyor bu baltalamalar olmasa memleket eyiye gider dedi . Haberiniz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı hocan. Ülkemizdeki doğa dostları dibindeki Ermenistan'da olan santrale sesini çıkarmıyor. Bu ülke ne zaman kalkınmak için adım atsa mutlaka dış güçler tarafından, o dış güçlerin bu ülkedeki casusları tarafından engellenir. Yemeyin bunları.
  • Okulda duymuştum greenpeace gibi örgütleri batılı ülkeler kendileri gibi başka ülkelerinde teknolojisi gelişmesin diye kurmuş diye. Aslında sen bunları dedikten sonra daha mantıklı gelmeye başladı.
    ASROCK B250M PRO4 - G4560 - CRUCİAL BALLİSTİX 4X4 16GB DDR4 - SAMSUNG 960 EVO - AORUS RX 570 - CORSAIR 350D - SHARKOON COOL ZERO 650W
  • Hocan haklı yenilenebilir enerji kaynakları dünyanın şuanki nüfusuyla ve kullanımıyla yetmez
    Ancak şuanki nüfus dünyadaki bütün madenleri çıkarır işlenmiş hale getirir, sonrasında mümkün olan her yere yenilenebilir enerji kaynaklarını koyar ve sonrasında dünya nüfusu 1/10 una indirilirse nüfus planlaması veya savaşla(ki bu nerden baksan 100 yıl sürer)
    İşte o zaman dünya nükleer veya fosil yakıt olmadan yoluna devam edebilir...

Başka bir ihtimal de daha verimli yenilenebilir enerji kaynakları bulmaktır.Bu da teknolojinin gelişimine bağlı...

ABD 104 santral açarken nerdeydi bu greenpeace

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 20 Mayıs 2012; 21:13:20 >

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Adam doğru demiş. Geçenlerde destek olim diye greenpeacenin bir kampanyasına katıldım pişman ettiler beni. Dergi satmak için arayıp duruyorlar. En son küfür ettim 1 haftadır rahatım.

aynen beni de arıyorlardı bayan olunca muhabbet ediyorduk iş satışa gelince kapatıyordum direkt .
    Hayatı yakalamak için bugün ne yaptın?
  • Hocana katiliyorum dogru demis.
  • Adamda kafatasının içindekini kullanabiliyormuş. Dünyada bitarafımdaki kıllar kadar nükleer santral varken hala insan sağlığını koruyalım. Türkiyeye kurmayalım diye cıvbıldayanlar var. Sonrada Elektrik faturası bu kadar geldi.
    make your choice... live or die
  • Bence savaşmayıp ....şelim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.