Şimdi Ara

bugün herkese racon yaptım koca memlekette

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafam milyon olmuş yolda gittiğim yerde herkese çattım, 5 polis duruyordu hastanede yanlarına gidip muhabbet ettim , pavyonun önündeki çakala posta koydum cadde boyunca bağırdım , yoldan geçen arabaları durdurdum, en az 50-60 kişiyi durdurup laf soktum ama ne iştir hepsi eyvallah çekti moralim çok bozulmuştu yoksa kimseye karışmama ama anladım ki bağırıp çağırırsan adam yerine koyuyorlarmış.

• burayı terket!!!!

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

kafam milyon olmuş yolda gittiğim yerde herkese çattım, 5 polis duruyordu hastanede yanlarına gidip muhabbet ettim , pavyonun önündeki çakala posta koydum cadde boyunca bağırdım , yoldan geçen arabaları durdurdum, en az 50-60 kişiyi durdurup laf soktum ama ne iştir hepsi eyvallah çekti moralim çok bozulmuştu yoksa kimseye karışmama ama anladım ki bağırıp çağırırsan adam yerine koyuyorlarmış.

adam yerine koymamaları normal konuşmayı öğrenen çocuk ilk baş bağırmayı denermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

la bu ne hayatımda böyle saçma şey görmedim

• quote:

bu videoyu ilk izlediğimde 1-2 dakikadan sonra biri şu bıçağı biryerine soksa diye beklemiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

kafam milyon olmuş yolda gittiğim yerde herkese çattım, 5 polis duruyordu hastanede yanlarına gidip muhabbet ettim , pavyonun önündeki çakala posta koydum cadde boyunca bağırdım , yoldan geçen arabaları durdurdum, en az 50-60 kişiyi durdurup laf soktum ama ne iştir hepsi eyvallah çekti moralim çok bozulmuştu yoksa kimseye karışmama ama anladım ki bağırıp çağırırsan adam yerine koyuyorlarmış.

adam yerine koymamaları normal konuşmayı öğrenen çocuk ilk baş bağırmayı denermiş

yazmadığım şu vardı, beni değil kendilerini adam yerine koymuyorlar ki çakallara boyun eğiyorlar her seferinde. anladın mı? insan gibi konuşanı değilde bağırıp çağırana eyvallah çekilen bir devirdeyiz, beni kimsenin adam yerine koyması benim için önemli değil insanların samimi olması benim için önemli ve bu günde bir kez daha gördüm insanlar korkak birer parazit. yol alın bakalım siz neyden anlıyorsunuz ki.

• quote:

Çal keke çal

• quote:

Hocam yapma ya. Bağımlılık yapıyor zaten. Ne güzel unutmuştum

• quote:

Anneannem olsa " vasin gogemi erdi yat zibar tetcalli" derdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.