Şimdi Ara

Bugün hediye gelen kitaplarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırada bunlar var, ölene kadar okuyacağım bundan sonra. Klasikler bu sene bitmeli.
    Bugün hediye gelen kitaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7EF2AED6 -- 23 Ağustos 2019; 23:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden okuyorsun ki? Cidden keyif aldığın için mi yoksa bakın ben kitap okuyorum diyebilmek için mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nerden hediye? Birimi hediye etti yoksa açık mı buldun ? Açık varsa bizede soyle bizde alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Nerden hediye? Birimi hediye etti yoksa açık mı buldun ? Açık varsa bizede soyle bizde alalım.
    Cooook sevdiğim bir arkadaşım hediye etti. Kendisi bundan böyle bu dünyada en deger verdiğim insan. Hayatimda gördüğüm en düzgün, en aklı başında insandır kendisi.

Yürek dolu teşekkür ediyorum ona, her zaman minnettar ve mahcup kalacağım ona karşı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7EF2AED6

Cooook sevdiğim bir arkadaşım hediye etti. Kendisi bundan böyle bu dünyada en deger verdiğim insan. Hayatimda gördüğüm en düzgün, en aklı başında insandır kendisi.

Yürek dolu teşekkür ediyorum ona, her zaman minnettar ve mahcup kalacağım ona karşı.

Alıntıları Göster
    Elif kayan mı bu şahış. Öyleyse baya mutlu olacağım çünkü
  • Klasikler neden bu sene bitmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmund Husserl -- 24 Ağustos 2019; 7:10:30 >
  • Edmund Husserl E kullanıcısına yanıt
    Ülkede fazlasıyla bulunan, nitelik değil de niceliğe bakan insanlardan birisi diye tahmin ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olabilir,fotoğrafları paylaşması da biraz kanıtlar gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.