7/24 diye bi yayının yks denemesini yaptılar dershanede. 100 dakika verdiler ama ben 90 dakikada ucu ucuna yetiştirdim. türkçede dil bilgisi sorusu 6 7 taneydi. zorlayıcı değildi. paragraflar uzundu ama 2 şık arasında kalınan soru azdı. matematikte problemler kolaydı ve kısaydı. problem dışındaki konulardan eleyici 2 3 soru anca vardı. geometri kısmı 2017 ygs geometriyi kopyala yapıştır yapıp sayıları değiştirmişlerdi sadece. sınav sonrasında dershaneye kayıtlı olmadığım için kitapçığı verdiler. kontrolüme göre matematik full türkçe 1 yanlış. türkçeden belki 1 2 tane daha çıkabilir ama matematikten eminim. türkçe 35 40 dakika matematik 40 45 dakika arası sürdü. hepsini bitirince matematikten 3 türkçeden 2 boşum vardı onları yaptım geri kalan sürede. kafamı masadan kaldırdım tam 90 dakika geçmişti. sonuç: kolay-orta bir sınavda bu süre anca yetiyor. her ne kadar sınavı hızlı çözen biri olmasam da ortalama hızda çözen öğrenci kitlesi için bu süre yeterli değil. derece hedefleyenlerin ilk sınavda dikkat hatası ve zaman sıkıntısı yaşamayacak şekilde sınava hazırlanması gerek.
Bir sayfa yazı yazdım , göndere bastikca yeni sayfada reklam açtı forum , düzelmedi böyle forumun ta avradını şey edeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme