Şimdi Ara

bugün evden kaçsam yeni bir hayat kurma olasılığım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. Pek çok sıkıntılı dönem geçirdim. Okulu bıraktım, annem, babam ve kardeşlerimlerimle aram kötü. Üstelik bana en çok koyan arkadaşlıklarımın gerçekci olmaması. Okuduğum kitaplarda denk geliyorum böyle hayatlara ve o durumun tam ortasındayım. Sizce gerçek hayatta bu ne derece mümkün olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: __OsKi__

Yaş kaç ? Okuduğunuz hangi kitaplarda bu tarz hikayeler anlatılıyor? Ben de okumak isterim isim verebilirseniz sevinirim.

tam 18. En yalın haliyle charles bukowski diyebilirim.

Orijinalden alıntı: anarchy violence

quote:

Yaş kaç ? Okuduğunuz hangi kitaplarda bu tarz hikayeler anlatılıyor? Ben de okumak isterim isim verebilirseniz sevinirim.

Aklında neler var hocam ? İllaki bir şeyler düşünmüşsündür, biraz anlat oradan devam edip öneride bulunayım.
  • 0. Biraz dusun simdi hemen valizini aldin ve evden ciktin nerede kalicaksin yarin ne yapicaksin ? Yada ondan sonra ki gun ? Senin o dusundugun hayat ancak filmlerde olur. evden kacip bir yerde calisip cok zengin olmak ise ihtimali cok dusuktur . Madem arkadaslarina tam anlamiyla guvenmiyosun yeni bi cevre edin cunku insanin ailesinden sonra guvenebilecegi bi dosta ihtiyaci vardir . Birak genis bir cevren olmasin ancak saglam bi dostun olsun ...

• Şu an evimde olmak için neler vermezdim... Değerini anladığında geç olur. Yine bağımsız şekilde kendi hayatını kurabilirsin. Bunu ailenin yanında başar. Onların da hayatını idame ettirmede fikirlerine kulak ver. En azından mantık süzgecinden geçir.

quote:

quote:

Aklında neler var hocam ? İllaki bir şeyler düşünmüşsündür, biraz anlat oradan devam edip öneride bulunayım.

mmobilden yazıtorum, fazla detaya giremeyeceğim. sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmaya katlanamıyorum. kaldırımda yürürken bile. bu normal bir durum değil, biliyorum. ama durum bu. hayslimde her zaman tek yaşamak vardı. karikatür çizmeye de bayılırım. ama bana hep hıbilerimin meslek olamayacağı söylendi. karamsarlığa batmış durumdayım. sigara paramı babamın vermesi kanıma dokunuyor. pislik bir işte sistemin kölesi olarak çalışmak bana göre değil. bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-ompLo

Şu an evimde olmak için neler vermezdim... Değerini anladığında geç olur. Yine bağımsız şekilde kendi hayatını kurabilirsin. Bunu ailenin yanında başar. Onların da hayatını idame ettirmede fikirlerine kulak ver. En azından mantık süzgecinden geçir.

açıktan okumayı düşünüyorum fakat aile tarafından sürekli tembellikle suçlanıyorum. hobilerimle uğraşmak istiyorum ama anlatmak ne mümkün?

quote:

quote:

quote:

mmobilden yazıtorum, fazla detaya giremeyeceğim. sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmaya katlanamıyorum. kaldırımda yürürken bile. bu normal bir durum değil, biliyorum. ama durum bu. hayslimde her zaman tek yaşamak vardı. karikatür çizmeye de bayılırım. ama bana hep hıbilerimin meslek olamayacağı söylendi. karamsarlığa batmış durumdayım. sigara paramı babamın vermesi kanıma dokunuyor. pislik bir işte sistemin kölesi olarak çalışmak bana göre değil. bilmiyorum.

Ben de sevmediğime katlanamıyorum tek değilsin (züğürt tesellisi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfır.

Biraz bekle,sivilcelerle bu fikirlerde geçecek.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.