Şimdi Ara

bugün dolmuşta olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tercih yaparken hocalara danışmak için dershaneye gidiyordum.dolmuşta tam şoförün yanına oturdum.giderken yolda bir amcayı almak için durduk.oldukça yaşlı bir adamdı ve adananın dillere destan sıcağından ayakta zor duruyordu.bindi ama parası biraz eksik çıktı.şoföre gideceği yerin fazla uzak olmadığını,oraya kadar idare etmesini söyledi ama şoför çemkirmeye başladı.dahası belkide babasından bile yaşlı adamla ileri geri konuşmaya başladı.paranın üstünü tamamlamak için bende dahil birkaç kişi yeltendi ama şoför kabul etmedi.bir yandan araba kullanıyor diğer yandanda paran yoksa binmeyeceksin flan diyordu.caddeye çıkınca adamı indirdi.amca inerken 'çok iyi insanmışsın evladım.' dedi şoförde peşinden dalga geçer gibi 'sende çok iyi insanmışsın amca.' dedi.adamcağız o sıcakta yürümeye başladı.insanlar ne kadar acımasız olmuşlar meğerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfire peninsula -- 28 Temmuz 2011; 18:02:13 >

• karaktersiz i*ne işte ne !!! Sanki adamı götürse iflas edecek
  • şoförlerin çoğu böyle zaten.
  • sanki o kadar insanın içinde yaşlı bir insanı ezdi diye eline bir şey geçti
  • 500t ye bindim geçenlerde.
    Malum şöför bile ayakta gidiyor o derece!!!
    Durakta durdu otobüs arka kapıyı açtı yolcu indi.
    Tam o sırada yüzünü ömrüm boyunca unutmayacağım yaşlı bi teysem ön kapıya eliyle vurdu.
    Tam şöför hareket edecekken şöföre nazikçe
    "şöför bey hava sıcak açta ön kapıyı binsiz teyze"dedim.
    açtı kapıyı bindi teyze
    hayır ben 22 yaşında adamım orada bi ton adam var pişkin pişkin duruyorlar.
    sorsan hepsi dini bütün kişilerdir.
    Bu konularda sizdende aynı duyarlılığı bekliyorum DH ahalisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

500t ye bindim geçenlerde.
    Tam o sırada yüzünü ömrüm boyunca unutmayacağım yaşlı bi teysem ön kapıya eliyle vurdu.
    açtı kapıyı bindi teyze

tamam panpa merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

şoförlerin çoğu böyle zaten.

Aynen.

Geçen 2tl olan dolmuşa 50krşum çıkmadı 1,50 çıktı bozuk. Kabul eder diye beklemiştim geri geldi para(ayaktaydım elimdede laptop vardı, zor bir durumdaydım). Cüzdandan 10tlyi çıkardım gönderecektim, hemen önümde oturan yaşlı ve kapalı olan teyzeciğim hemen elli kuruş çıkarıp verdi ve "uğraşma oğlum al gönder şunu" dedi. Valla para vermesi değil ama duyarlılıgı cok hosuma gitti.
  • quote:

açtı kapıyı bindi teyze

yalan söyleme bak!!Şoför ayakta gitse otobüsü kim kullanacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

açtı kapıyı bindi teyze

yalan söyleme bak!!Şoför ayakta gitse otobüsü kim kullanacak?

otomatik polot

• İzmirdeki şöförler hiç öyle değil valla. Geçenlerde cebimde para var diye bilyorum bindim dolmuşa 1,25 tl vermem gerekiyor cepleri karıştırdım 1 tl buldum 1 tl yetermi dedim yeter canın sağolsun senin dedi. Sizin şöför biraz artize benziyor yolcuların yardım etmesini neden engeliyosun be adam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

İzmirdeki şöförler hiç öyle değil valla. Geçenlerde cebimde para var diye bilyorum bindim dolmuşa 1,25 tl vermem gerekiyor cepleri karıştırdım 1 tl buldum 1 tl yetermi dedim yeter canın sağolsun senin dedi. Sizin şöför biraz artize benziyor yolcuların yardım etmesini neden engeliyosun be adam..

aslında bizim buraların şoförleride 1,25 çıkmadığında 1 tlye tamam diyor ama bu adam dengesiz çıktı.ilk defa böyle bir manzarayla karşılaştığımdan apışıp kaldım.
  • Mersinde hiç böyle değil. Bi ara benimde param eksikti 'usta şuraya kadar götürürmüsün' dedim 'canın sağolsun senin evlat paran olmasa bile götürürüm' dedi tabii sessiz söyledi kimse duymasın diye. 'Eyvallah' dedim.

Bi keresinde de bindim otobüse 'abi bu şahintepesine gidiyor mu' dedim. Yok öndeki araç gidiyor bin seni ona yetiştireyim dedi. Kısmet işte trafikten yetişemedik. Adam şahintepesine kadar götürdü beni hiç unutmayacağım o adamı 24 25 yaşlarındaydı.
  • minibuse binmeyi Allah nasip etmesin. %90'ı adam değil. Para için herşeyi yaparlar. ibb minibusleri ve bide belde otobuslerini (kıraç, çatalca vb) kaldırırsa dakka başı dua edicem
  • hele istanbul şirinevler mezbaa yolu güneşli yolundaki minibüsler kaldırılsa keşkede rahat rahat araba kullansak trafiğin içine ediyorlar
  • 500T, 500ES, 16K bunların şöförları hep ayakta sürüyor. Otobüsler genelde BMC zaten taş gibi, adam hafif gaza basıyor çekiyor araç öylece gidiyor tüm yolu. Direksiyonu bırak şeritten ayrılma falan yok sabit hızda gidiyor. Lise zamanında küçükyalı-maltepe arası binerdim. Şimdi ayda bir biniyorum
  • bazısı var gerçekten beş para etmez, özellikle minibüs şöförleri, ama otobüs şöförleri iyi oluyor genelde istanbulda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.