Şimdi Ara

Bugün Diyete Başladım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boyum 176, Kilom an itibariyle 97.. Bugün itibariyle kendimce bir program düzenledim ve o programı uygulayacağım inşAllah. Bakalım 1 ay sonucunda kaç kilo vermiş olacağım. Çayı 3-4 şekerle içen birisiyim fakat an itibariyle kahvaltımı yaptım ve hiç şeker kullanmadım. Tuzsuz birşey yiyemiyordum. Sabah kahvaltımda yumurtamı tuzsuz yedim ve böylelikle tuzuda hayatımdan çıkardım. Yarım dilim kepek ekmeği, 1 adet yumurtanın tamamı, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, şekersiz 1 su bardağı çay, 2 adet siyah zeytin, çok az miktarda yeşillik yedim.

Programım şöyle;

Sabah kahvaltısı 30 gün boyunca hergün aynı şekilde devam edecek
    Öğlen 1 paket eti form light kepekli bisküvi ve 1 adet elma (http://www.efetemizlik.com/141-199-thickbox/eti-form-kepekli.jpg )
    Akşam yine aynı şekilde 1 paket eti form light kepekli bisküvi ve 1 adet elma

Bunlara ek olarak hergün elimden geldiğince 1 saat ev içerisinde spor yapmaya çalışacağım. İşim nedeniyle sürekli pc başında olmam gerekiyor çünkü.

Sizce bu şekilde 1 ay sonucunda kaç kilo verebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 8 Mart 2014; 10:13:49 >

• Merhaba öncelikle zorlu yarışta kolay gelsin fakat kahvaltınız her ne kadar dengeli olmuşsa da öğlen yemeğiniz ve akşam yemeğiniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Tuz ve şekeri çıkarmanız iyi olmuş çünkü diğer besinlerden yeterince aldığımızı düşünüyorum. Diyette önemli olan az yemek değildir. Dengeli bir program daha uygun olacaktır. Protein içeriği bakımından yetersiz geldi bana liste, yeniden kontrol etmenizi dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğle ve akşama en azından süt gevrek müsli karışımını koyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy aynı kilo benim daha önce 108 di şimdi ise 87 civarı değişiyor ve yaşım 38 sizinki?
  • yaş 19 boy 1.88 kilom 106 nasıl bir diyet yapmalıyım yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa mesaj atabilirlermi acaba ? iri yarıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Boy aynı kilo benim daha önce 108 di şimdi ise 87 civarı değişiyor ve yaşım 38 sizinki?

Yas 25 abi

• Çok yanlış besleniyorsun çok kilo verirsin ama tekrar alırsın... Yardım istersen mesajını alıntıla pcye geçince yardım edeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende 3 haftadır yürüyorum düzenli olarak. nerdn baksan en azından 3 kilo verdim tartılmadım ama belli. yediklerime çok dikkat etmiyorum kebap olsun pasta olsun poğaça olsun. zaten okula gittiğim için her gün hamburger de yemek zorundayım. ama günlük 1500-1600 kalorinin üstüne çıkmamaya çalışıyorum ve akşam 7 den sonra bişey yemiyorum. akşam 8 buçukta çıkıp 1 saat hızlı şekilde yürüyorum. yaklaşık 13-14 kilo fazlam var benimde. sana tavsiyem böyle zorlayıcı diyet yapma. benim gibi ye ama ölçülü ye. senin kilo fazlan daha çok olduğu için daha hızlı verirsin. daha önce seninki gibi diyetler uygulamaya çalıştım ama 1 haftadan sonra pes ediyor insan. bence böyle yap. ve yürü mutlaka hem çok yormayan hemde sıkmayan bir spor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesım sana tavsıyem şu

sabah kahvaltını kısma
    oglen yemegını yarı yarıya dusur yanı oncekı aldıgın kalorının yarısını almaya calıs
    ama aksam yemegını ya hıc yeme yada ev yapımı corba bol salata ve makarna turu seyler dene ve aksam yemegını en gec saat 6 da ye

su ıcmek en temel sart ve suyu mumkunse oda sıcaklıından bıle daha ılık sekılde tuket
    demlı cay ıcme kahve den olabıldıgıne uzak dur koladır gazozdur uzak dur
    ve maden suyu ıkı gune bı ıcebılırsın
    metabolızmayı hızlandırmak ıcın gunde ac karnına bır bardak yesıl cay tuket tadı guzel degıl bööö dedırtır ama tıbben kanıtlanmıs tek bıtkıdır metabolızmayı hızlandıran

mesela ıbrahım saracoğlunun bazı kurlerı var onları dene kesınlıkle ama kesınlıkle yuzde yuz sonuc alırsın

yogun kakao lu seylerden uzak dur daha dogrusu kabız olmamaya dıkkat et
    lıflı gıdaları tuketmeye onem ver
    elma ye mesela bol bol
    salataya sırke atıyosan uzum sırkesı yerıne elma sırkesı kullanmaya basla

yemege baslamadan once kesınlıkle ama kesınlıkle aucuna tuz al ve dılını tuza degdır ıstersen yutma o tuzu tukur ama mutlaka dılını tuza degdır

bu yazdıklarımda senı tek zorlayacak olan aksam yemegını yahıc yememek yada cok hafıf gıdermek gerısı cok kolay
    eger bu takvımı duzenlı olarak 2 ay uygularsan ınan bana kendın bıle hayret edersın

saracoglunun lahana kuru ve maydonoz lımon kürü var kesınlıkle yap

egerkı saracoglunun bu kurlerınıde yaparsan ıkıncı ayın sonunda 15kg vermıs oldugnu gorursun

ben yaptım ve o kıloyu verdım

ve almadımda

sımdı aksam yemegını ya hıc yemıyorum yada cok hafıf gıderıyorum
    mıdemde alıstı bu duruma ıstegımde yok
    boyum 180cm bu dıyete baslamadan once 110kg ıdım
    aradan 5 ay gectı suan 85kıloya ındım ve halende kılo vermeye devam edıyorum bıde yaz gelırde sıcakların etkısıyle terleme ve daha hareketlı bı yasam olunca kılo verme dahada hızlanacaktır dıye tahmın edıyorum

benımle beraber bı arkadasımda basladı bu dıyete o daha hızlıkılo verdı cunku o daha hareketlı ve eforlu bı ıse sahıp
    ınsanlar hayretler ıcersınde

bunu ben baska ınsanlarlada paylastım ve onlardanda yapanlar var ama her zaman goremıyorum o kısılerı ama gorduklerımdede farklılıklar var

çayın sekerını azalt mesela bız ıs yerınde cayı su bardagıyla ıcerız
    su bardagına 3 seker atardım sımdı bunu 1,5 sekere dusurdum ve gayette yeterlı gelıyor sımdı
    pırınc pılavı tuketmemeye calısıyorum
    ekmegı fazla kısmadım cunku normaldede fazla ekmek tuketmezdım bıraz azalttım sadece ve kepek ekmegıne dondum
    sabahları ılık su ıcmeyı adet edındım ve sabahları ılık su ıcınce bagırsaklarım hemen harekete gecıyor ve wc ye zor atıyorum kendımı ve her gun gobegımın belımın gugus kısımlarının erıdıgını fark edıyorum

aslında yemek yemeyıde severım
    eger o gun nefsıme yenık dusecegımı ve yemek yıyecegımı hıssedersem o aksam kesınlıkle yemek yemem oglen yemegınde kebabıdır ne bılım ıskenderıdır hıc cekınmem valla tıka basa yerım ama aksam hıc bısey yemem yemedıgım gıbıde ya arkadaslara felan takılırım gezerım yururum eve yuruyerek gıderım v.s

tekrar soyluyorum aslında bu yazdıklarımın ıcınde ınsanı zorlayacak olan tek sey aksam yemegını ya kesmek yada cok hafıf hale getırmek

yemekten once dıle tuz degdırmek cok basıt
    suyu oda sıcaklıgında ıcmek cok basıt
    salataya elma sırkesı atmak cok basıt
    cayı demlı ıcmemek sekerını azaltmak
    kahveyı azaltma ve koladır asıtlı seylerdır uzak durmak cok basıt
    sabahları ılık su ıcmek cok basıt
    lahana kürü ve lımon maydonoz kürü çok basıt
    yesıl cay her yerde bulunur ve zehır olsa bı bardak ıcılır sıkıntı yok
    elma yemek nasıl bı sıkını verebılırkı ınsana

spor yap demedım bak hıc yada sunu sunu kes yeme demedım
    ıste sundan su kadar bundan bu kadar demedım

oglen yemegınde mumkunse pırınc pılavı yeme serbetlı yogun tatlılar yeme ekmegıde yanı mumkunse yedıgın kadarını kepek ekmekle degıstır

ben hafta sonları balıga gıderım mesela sabah kahvaltısı yapmam oglen ıse sacta domates bıber sogan sarımsak bı kac baharat ıle bı etsız sac kavurma yaparız onuda cavdar ekmegı yada tam bugdaylı ekmekle yerız
    aksamada hıc bısey yemeyız eve donerız
    balıktayken sadece cay ıcerız acık cay
    yanımızda meyve bol
    boyece mıdemızde kuculur mıde kuculdukcede ıstah azalır
    bıde hareketlılık var

neyse bu kadar yazdım umarım hepsını okumussundur

saglıkla kılo vermeler dılıyorum

• A N K A R A kullanıcısına yanıt
    Kilomuz ayni bende bir kac gundur diyetteyim ama cok az yiyorsun gercekten hastanelik olma en azindan aksamlari corba haslanmis but gibi seyler yemelisin bol suyuda unutma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.