Şimdi Ara

BUGÜN D&R' DA İÇİM GİTTİ ACABA NİYE? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş dayanamayacağım yakında vizeler başlayacak daha şu oyuna başlayayamadık niyetlendim alacam şu orjinali bu crackten hayır gelmez bence çıksa da oyunda yine sorunlar olacak gibi hata vs. ula sigames yaptın yine yapacağını

• Bende vizelere kadar bulaşmayı düşünmüyorum sonu kötü bitiyor sonra
  • 2 gün önce en erken Cuma demiştim ilacın gelmesi için zira ciddi şekilde ilacı çıkarmalarını ertelemeleri için SIGAMES'in release gruplarına para verdiğini düşünüyorum. Oyunun 21'inde çıkacağı belliydi, ondan 15 gün önce de DEMO çıkmıştı zaten, eğer isteselerdi RELOADED, SKIDROW gibi gruplar daha 21'inde yayınlarlardı ilacı.

Amaç ilacı geç çıkarttırıp sabredemeyen oyunseverlerin orjinale yönelmesi. Bence oldukça etkili ve başarılı bir taktik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

2 gün önce en erken Cuma demiştim ilacın gelmesi için zira ciddi şekilde ilacı çıkarmalarını ertelemeleri için SIGAMES'in release gruplarına para verdiğini düşünüyorum. Oyunun 21'inde çıkacağı belliydi, ondan 15 gün önce de DEMO çıkmıştı zaten, eğer isteselerdi RELOADED, SKIDROW gibi gruplar daha 21'inde yayınlarlardı ilacı.

Amaç ilacı geç çıkarttırıp sabredemeyen oyunseverlerin orjinale yönelmesi. Bence oldukça etkili ve başarılı bir taktik.

aynen katılıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.