Şimdi Ara

Bugün çok yoruldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün insanlara bir şeyler anlatmaktan dilimde tüy bitti ve beynen çok yoruldum.Bu darbecilere destek vermiyorum ama bu ülke AKP gibi insanın dini duygularıyla oynayan bir partiyle değil,Atatürk,Fatih Sultan Mehmet,Kanuni gibi eğitim ve bilime önem veren insanlar sayesinde büyür.Bugün burdan bir çok insana bir şeyler anlatmaya çalıştım.Bazen sinirden sert konuştum ama benim yazdıklarımdan bir kişi bile bir şey çıkarttıysa bana yeterli.Kalbini kırdığım birisi varsa özür diliyorum.

İyi geceler,saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "cahillerle tartismaya girmeyin zira ben hic yenemedim" der bir zat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümet'in neyi savunuyorsa milletin o yöne daha çok gidiyor.Atatürk'ün eğitim politikalarıyla büyüyen nesillere bakıyoruz daha elit daha idealist tipler.En klasik örneği köy enstitüleridir.Gerek şehirde büyümüş iyi eğitim görmüş öğretmeni olsun gerekse o köyden çıkan öğretmen olsun şehirde kısmen daha rahat bir yaşam yerine köy enstitülerinde insanları eğitmek gibi idealistçe düşünceler peşinden koşmuşlar.Kimse kusura bakmasın siyasal islam daha çok ışidçi kafasında bilimi küçük gören belgelerle değil ezbere konuşan insan tipi yetiştirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.