Şimdi Ara

bugün canım sıkıldı kafama taktım uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce jop almayı kafaya koydum,araştırdım bir kaç model var yaylısı sapı farklı olanı vs.. beğendiğim model yeni versiyonmuş..neyse toptancı sitelerden buldum 12 tl di..sonra msj attım tam 5 msj attım ve 2 gün arka arkaya attım,cevap falan gelmedi...sanırım para yanan sitelerden..benimde duruma canım sıkıldı ve pahalı satan bir yer var 32 tl..bende oraya para yatırdım,bildiğim bir yer ama pahalıydı mecvur kaldım,içimden dedimki pazartesiyi bekle para hemen yatırma ama dinlemedim kendimi
    bu sabah bir yerde bit pazarı var oraya uğradım ama orası bazen sıfır tezgah açıyorlar,çakı falan satan yer var kimse farketmiyor kılıfta 2 karış şeye bakan yok ama ben ezberledim diye elime aldım içine baktım adama dedimki bu jop dimi dedim evet dedi,kaç tl dedim
    15 tl dedi ahhh dedim ahhh kazıklandım,pazarlıkla 13 tl ye veriyorlar biliyorum
    o an kafaya taktım acale arabaya atladım internet kafaye gittim,evi aradım dedim bana internet giriş şifre verin verdiler,internetten girdim ama para ödedim iptal edemedim
    sonra bir arkadaşa dedim böyle böyle,bari sen al içimde kaldı dedim oda almadı ne yapcam ben onu dedi...pazarda öylece kala kaldı hemde siyah renkti
    32 tl+1 tl internet havale+6 tl kargo=39 tl param gitti
    pazardaki aynısı 13 tl,tam öğlen 12.00den beri kafaya taktım uyuyamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 9 Aralık 2013; 3:30:27 >

• Kelepçe var ister misin ? Yanında da beyaz deli kıyafeti hediye ediyorum ellerini arkada buluşturandan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazardaki siyahtı ve uç kısmı yere vurup kapanıyor yani uç kızmı yere deymişti siyah kaplama diye o kısım çizilmiş sanırım
    ama aldığım gri renk metal yani,en azından acaa gri iyimiydi iyimi yaptım diye unutmaya çalışıyorum

• memnun kalmadım diye iade et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Kelepçe var ister misin ? Yanında da beyaz deli kıyafeti hediye ediyorum ellerini arkada buluşturandan.

sanırım haftaya kadar unutamam takıntım başladı,1 hafta uykusuzluk zor olcak hata yapmış oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

memnun kalmadım diye iade et

tam 3 tane pazardan alırmışım yazık oldu parama 13 tl nere 40 tl nere,acaba paramı geri atarmı bu sabah memnun kalmadım diye msj atayım,kargo gel git parasınıda benden çıkarır adam
    göndermeden memnum kalmadım demem lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Dinlenicem Ne Yapayım?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.