Şimdi Ara

Bugün Bu Sistemi Topladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dengesizlik nerede anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orion2001

Dengesizlik nerede anlayamadım?

O.C. olmayan işlemciye pahalı ve O.C. destekli anakart tercih etmişsin.. 400 - 450 Watt güç kaynağı yetecekken, 750 Watt 80+, bir de en pahalı marka PSU seçmişsin.. işlemciye çok para verip, ekran kartını giriş sınıfı bırakmışsın.. RAM'leri gereksiz pahalı ve yüksek hızda alıyorsun.. Yeterli mi.. ? :)
  • O.C' la uğraşmıyorum, ekran kartını daha 1 hafta önce almıştım o yüzden değiştirmedim, Ramler ve PSU ileriye dönük aldım
  • bencede bütçeyi söyleki bizde önerilerimizi sunalım
  • Bütçem ekran kartı hariç (zaten var) 1600 TL. AMD sistem önermeyin AMD' den uzak duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C__A__N -- 12 Ocak 2014; 14:57:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Adam almış bileşenleri hayırlı uğurlu olsun, ilerde ekran kartını yenileyip daha iyi oyun performansı elde edebilirsin.
  • Eski bileşenlerler bunlardı:

Bugün Bu Sistemi Topladım
  • Yorumlarınıza dayanarak sistemi almayı iptal ettim, şu an elimde daha önce aldığım HD7770 Ekran kartım, Aerocool X-Warrior kasam, 2 adet Sata II HDD ve 460W Elite Cooler Master Güç Kaynağım var. Anakart, CPU, RAM, CPU Soğutucu ve gerekirse PSU alcam. Bütçe 1600 Tl. Önerileriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C__A__N -- 12 Ocak 2014; 17:16:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.