Şimdi Ara

Bugün Bir Kız Benle Konuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salak salak yürüyordum, benle aynı dönem sanırım bir kız geldi, bu arada bir ara ben bu kıza biraz daha bakabilmek için otobüste 2 durak geç inmiştim gecenin köründe ıssız ıssız yürümüştüm o kadar yolu, neyse geldi dersle ilgili bir şey sordu tam bi mal gibi cevaplar verdim sonra gitti. bir de ilk geldi bana bir şey dedi ben biraz dondum mal gibi suratına baktım sonra göğsüne baktım ha dekolte falan yoktu ama ne biliyim normalde o kısımlara doğru bakarım biriyle konuşma sırasında bir şey düşünürken. garip oldu yani. biraz bunaldım konuşma sonrasında ama biraz daha sonrasında kızın beni bir salak olarak görüp görmediğinin bir şeyi değiştirmeyeceğinin farkına varınca normale döndüm. ama yemek yerken tekrar aklıma geldi biraz daha bunaldım ondan sonra normalim işte. bu da bugün böyle bir anım.

sosyal ilişkileri beceremiyorum ya özellikle konuşmayı. yalnızca kızlarla değil erkeklerle de aynı. ama bilin bakalım ne? umrumda değil. kız falan da pek umrumda değil, kız gel çakışalım dese direk kabul etmem. güvenmiyorum kendime muhtemelen batırırım her şeyi sonra pişman olurum klasiktir bende böyle şeyler. erkekleri de pek sallamıyorum amfide falan gelirlerse öyle konuşuyoruz da ben kendim takılıyorum. böyle işte yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 18 Şubat 2020; 23:14:7 >

• göğsü yerine dudağına bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 18 Şubat 2020; 23:24:51 >
  • haqueim gibi piç olsan sayısız sevgilin olurdu. Garanti veririm. Boyun kısa da olsa yakışıklısın en azından. Sosyal fobin nedeniyle sevgilin olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanOzer88

haqueim gibi piç olsan sayısız sevgilin olurdu. Garanti veririm. Boyun kısa da olsa yakışıklısın en azından. Sosyal fobin nedeniyle sevgilin olmadı.
    Olum sen nasıl bir belasın lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

göğsü yerine dudağına bakabilirsin.
    ya farkında olamadım ki. çünkü bakmak için bakmadım öylesine bakıyordum yani. farkında olunca baya garip oldu allah kahretsin keşke açmasaydım konuyu.

bu birinci de değil. kızlar bazen yaklaşıyor bana açık konuşayım, öyle küçük sohbet çok rahat çıkarabilecek durumlara geliyorum da mallığım yüzünden HER SEFERİNDE bir gariplik sessizliği falan oluyor. Çünkü ya bir şey söylemeye çalışırken söyleyemiyorum, açıklayamıyorum ya da çok saçma konuşuyorum ve saçma konuştuğumu da çok geç fark ediyorum. sadece kızlarla da değil erkeklerle de aynı. yazarken falan mesela buraya gayet mantıklı güzel yazabiliyorum. kendi kendime konuşurken de normal konuşuyorum da birine anlatırken sanki kelime limiti varmış gibi konuşuyorum bu yüzden yanlış konuşuyorum. millette sorun var bence. hep boş boş konuşuyorlar, bir şeyi doğru düzgün anlatmaya çalışınca da olmuyor sonra mal gibi görünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Olum sen nasıl bir belasın lan

Alıntıları Göster
    Küfürsüz bir şey yazmak çok zor. Özelden söveyim.

• quote:

haqueim gibi piç olsan sayısız sevgilin olurdu. Garanti veririm. Boyun kısa da olsa yakışıklısın en azından. Sosyal fobin nedeniyle sevgilin olmadı.
    Bu bizim kel tüng dü değil mi?

Bende kelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ya farkında olamadım ki. çünkü bakmak için bakmadım öylesine bakıyordum yani. farkında olunca baya garip oldu allah kahretsin keşke açmasaydım konuyu.

bu birinci de değil. kızlar bazen yaklaşıyor bana açık konuşayım, öyle küçük sohbet çok rahat çıkarabilecek durumlara geliyorum da mallığım yüzünden HER SEFERİNDE bir gariplik sessizliği falan oluyor. Çünkü ya bir şey söylemeye çalışırken söyleyemiyorum, açıklayamıyorum ya da çok saçma konuşuyorum ve saçma konuştuğumu da çok geç fark ediyorum. sadece kızlarla da değil erkeklerle de aynı. yazarken falan mesela buraya gayet mantıklı güzel yazabiliyorum. kendi kendime konuşurken de normal konuşuyorum da birine anlatırken sanki kelime limiti varmış gibi konuşuyorum bu yüzden yanlış konuşuyorum. millette sorun var bence. hep boş boş konuşuyorlar, bir şeyi doğru düzgün anlatmaya çalışınca da olmuyor sonra mal gibi görünüyorum.

Alıntıları Göster
    Konuşa konuşa aşarsın bunu çok takma kafaya, sesli kitap oku her gün bir sayfa da olsa çok faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 18 Şubat 2020; 23:29:0 >

• quote:

Küfürsüz bir şey yazmak çok zor. Özelden söveyim.

Alıntıları Göster
    Tüh be, özelden sövemedim.

• quote:

Sevgilim olsun diye hiçbir şey olmam. Ben olduğum gibi olurum seven sever seven olmazsa da sorun değil. Boyum da kısa değil 1,74. Ha yerine göre değişir ama hiç de kısa hissetmiyorum ünide. Ama mesela izmirde falan ortalama 1,80. ben yine kısa hissetmezdim ama. biraz kalıplı da olduğum için 1,80'lerle falan aynı boydaymışız gibi hissediyorum. 1,85'e doğru boy farkını fark etmeye başlıyorum. Yakışıklı değilim. Sosyal fobim de yok. Bu sosyal fobi olayını nereden çıkardın anlamıyorum. Eskiden vardı da geçeli çok oldu.

Bence liseye gitseydim sevgilim olabilirdi belki.

bu arada daha önce yazmadım da, öylesine yazayım. daha önce eşcinsel birinden teklif aldım xd hem de direk teklif. şans işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Konuşa konuşa aşarsın bunu çok takma kafaya, sesli kitap oku her gün bir sayfa da olsa çok faydası olur

Alıntıları Göster
    kafaya taktığım yok. zaten biraz dikkatimi versem aslında olmaz bile böyle bir sorun. umursamadığımdan böyle oluyor. asıl sıkıntı umursamam gereken zaman gelince biraz geç uyanıyorum sonra rezil oluyorum böyle.
  • quote:

Sevgilim olsun diye hiçbir şey olmam. Ben olduğum gibi olurum seven sever seven olmazsa da sorun değil. Boyum da kısa değil 1,74. Ha yerine göre değişir ama hiç de kısa hissetmiyorum ünide. Ama mesela izmirde falan ortalama 1,80. ben yine kısa hissetmezdim ama. biraz kalıplı da olduğum için 1,80'lerle falan aynı boydaymışız gibi hissediyorum. 1,85'e doğru boy farkını fark etmeye başlıyorum. Yakışıklı değilim. Sosyal fobim de yok. Bu sosyal fobi olayını nereden çıkardın anlamıyorum. Eskiden vardı da geçeli çok oldu.

Bence liseye gitseydim sevgilim olabilirdi belki.

bu arada daha önce yazmadım da, öylesine yazayım. daha önce eşcinsel birinden teklif aldım xd hem de direk teklif. şans işte.

Alıntıları Göster
    Haqueim de yakışıklı değil. Hatta obez ve 11 cm çükü var. Ona rağmen anlattığına göre çok flörtü olmuş. Piç olmak önemli. Sen piç değilsin.

• quote:

Tüh be, özelden sövemedim.

Alıntıları Göster
    vah vah. ne kadar yazık. ağlamak ister misin, sarılayım mı sana?
  • baksaydın yazmadım ki bakabilirsin yazdım

kızlar yanına geliyorsa en azından arkadaş tanıdık vb olmak istiyorlardır, kendini kasmadan birşeyler konuşursun ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D44AF58B1

Bu mesaj silindi.
    Ben biraz sistematik düşündüğüm için bende sıkıntı olmuyor. Zaten devrik cümle kurmak benim için su içmek gibi dolasıyıla her cümleyi her şekilden istediğim şekle sokabiliyorum. Sıkıntı işte biraz fazla detaya giriyorum, sokak ağzı pek bilmiyorum. Mesela biri bir şey sorarsa bilgim yok diyebilirim bilmiyorum yerine. Bazıları söyledi hatta niye böyle konuşuyorsun diye.
  • Hayırlı olsun sjsjsjsj

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

kafaya taktığım yok. zaten biraz dikkatimi versem aslında olmaz bile böyle bir sorun. umursamadığımdan böyle oluyor. asıl sıkıntı umursamam gereken zaman gelince biraz geç uyanıyorum sonra rezil oluyorum böyle.

Alıntıları Göster
    Lan tamam çoğu zaman inkâr sorunları çözmede veya kendini rahatlatmada işe yarıyor ama takmışsın işte kafaya, kaç satır yazı döşemişsin Sen dediğimi yap

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.