Şimdi Ara

Bugün Bir Inter-Server War Yapılsa Kim Kazanır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce yapılan interserver war tekrarlansa şu anda savaşta hangi server kaçıncı olur sizce sakın tek kelimelik cevaplar yazmayın 1. 2. 3. 4. hepsini bir sıraya koyunki anlaşılır olsun. İşte benim sıralamam.
    1.Ares
    2.Cypher
    3.Dies
    4.Beramus
    5.Xigenon
    6.Olympia
    7.Manes
    8.Edana
    9.Pathos

Böyle bir sıralama bir çoğunuz için söz konusu olmayabilir ancak bence dies artık eski gücünde değil lvl war anca dupe olayları çok olmadığı için item açısından zayıflar. Cypher ise dupe ve koxp cenneti olduğu için kendinden önce kurulan bir çok serverı sollayacaktır ama Ares hariç diyorum bana kalırsa Ares favori ancak 2. Cypher olur diye düşünüyorum Maneste bence edanayı solladı artık en azından pazarı dolaşınca farkedebilirsiniz Manes teki itemlerin Edanadaki itemlerden çok daha üstün olduğunu ve bir çok oyunu iyi bilen hile yapan oyuncu artık Maneste bu yüzden Edana nın Manese ezileceğini düşünüyorum.
    pathos favori sonuncu adayım zaten yeni bir server.
    Beramus ve Xigenon arasında kaldım açıkçası ama Beramus unda illegal işler sayesinde Xigenondan üstün çıkacağını düşünüyorum...
    Saygılar

• sen serverların sırasına göre dizmişsin

• quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_1992

sen serverların sırasına göre dizmişsin

Eminmisin...
    Dies mi önce kuruldu cypher mı?
    Manesmi önce kuruldu Edanamı iyi bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 27 Ağustos 2006; 6:34:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_1992

sen serverların sırasına göre dizmişsin

Eminmisin...
    Dies mi önce kuruldu cypher mı?
    Manesmi önce kuruldu Edanamı iyi bak.

1 ares
    2 dies
    3 xigenon
    4 beramus
    5 cypher
    6 olımpıya
    7 edana
    8 manes
    9 patos ve favorim bu

• Ben cypher 1. olur diyorum malumunuz cypherda item bol dupe zamanlarından kalma ve lvl lerde yükseldi koxp la cartla curtla cypher ı ancak ares zorlayabilir ama sadece zorlar:P
  • güzel konu kuşkusuz ares favori up up
  • ares sadece zorlamaz ....
    bence aresde dies kapısmalı kıran kırana gecer kapısma .... diesde oynamayı bılen cok saglam adamlar var..
    beramusla xıgenon kuşkusuz beramus dupe nın batladıgı server ...
    cypher olympıya cypher gıbı gelıyo herkeze ıtem bollugu dıyen cok
    yalnız olımpıyanın karusları ve cypherın humanları kapısacak olsa
    kuşkusuz olımpıya ipi gogusler
    edana manes bı fıkrım yoh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamang0

Ben cypher 1. olur diyorum malumunuz cypherda item bol dupe zamanlarından kalma ve lvl lerde yükseldi koxp la cartla curtla cypher ı ancak ares zorlayabilir ama sadece zorlar:P

LoL anca Zorlar mı? Ares Favori Server bi Kere. Dier 2 savaşı hatırlayalm Aresi yenen cıkmadı!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Arkadaşlar daha önce yapılan interserver war tekrarlansa şu anda savaşta hangi server kaçıncı olur sizce sakın tek kelimelik cevaplar yazmayın 1. 2. 3. 4. hepsini bir sıraya koyunki anlaşılır olsun. İşte benim sıralamam.
    1.Ares
    2.Cypher
    3.Dies
    4.Beramus
    5.Xigenon
    6.Olympia
    7.Manes
    8.Edana
    9.Pathos

Böyle bir sıralama bir çoğunuz için söz konusu olmayabilir ancak bence dies artık eski gücünde değil lvl war anca dupe olayları çok olmadığı için item açısından zayıflar. Cypher ise dupe ve koxp cenneti olduğu için kendinden önce kurulan bir çok serverı sollayacaktır ama Ares hariç diyorum bana kalırsa Ares favori ancak 2. Cypher olur diye düşünüyorum Maneste bence edanayı solladı artık en azından pazarı dolaşınca farkedebilirsiniz Manes teki itemlerin Edanadaki itemlerden çok daha üstün olduğunu ve bir çok oyunu iyi bilen hile yapan oyuncu artık Maneste bu yüzden Edana nın Manese ezileceğini düşünüyorum.
    pathos favori sonuncu adayım zaten yeni bir server.
    Beramus ve Xigenon arasında kaldım açıkçası ama Beramus unda illegal işler sayesinde Xigenondan üstün çıkacağını düşünüyorum...
    Saygılar

FoReVeR AReS

• 1.Ares
    2.Cypher
    3.Beramus
    4.Dies
    5.Xigenon
    6.Olympia
    7.Edena
    8.Manes
    9.Pathos
  • tek favari cypher aresmiş fln yalan onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: enbüyükben

tek favari cypher aresmiş fln yalan onlar

evet tek favari (herhalde favori demeye çalışıyor) cypher olabilir ama Champion is ARES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 27 Ağustos 2006; 8:55:54 >
  • 1.Ares
    2.Beramus
    3.Cypher
    4.Xigenon
    5.Dies
    6.Olympia
    7.Edana
    8.Manes
    9.(tabiki)Pathos
    kendi görüşümü yazdım ama ares her zamanki gibi gene 1. çıkar
    beramustan pek ümidim yoktu ama LvL ler ve itemler güçlendi beramusta
  • quote:

Orjinalden alıntı: {YakamoZ}

1.Ares
    2.Beramus
    3.Cypher
    4.Xigenon
    5.Dies
    6.Olympia
    7.Edana
    8.Manes
    9.(tabiki)Pathos
    kendi görüşümü yazdım ama ares her zamanki gibi gene 1. çıkar
    beramustan pek ümidim yoktu ama LvL ler ve itemler güçlendi beramusta

çünkü beramus olmuş artık duperamus.
  • ulan yapılsa görvcz bakalım aresin 0000000 larını f9devillerini onlar bbakalım görsün bizim wynstotumuzu synca mızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuque

quote:

Ben cypher 1. olur diyorum malumunuz cypherda item bol dupe zamanlarından kalma ve lvl lerde yükseldi koxp la cartla curtla cypher ı ancak ares zorlayabilir ama sadece zorlar:P

LoL anca Zorlar mı? Ares Favori Server bi Kere. Dier 2 savaşı hatırlayalm Aresi yenen cıkmadı!!!

beramus aresi yenmişti hiç unutmam o günü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: runtomee

ares sadece zorlamaz ....
    bence aresde dies kapısmalı kıran kırana gecer kapısma .... diesde oynamayı bılen cok saglam adamlar var..
    beramusla xıgenon kuşkusuz beramus dupe nın batladıgı server ...
    cypher olympıya cypher gıbı gelıyo herkeze ıtem bollugu dıyen cok
    yalnız olımpıyanın karusları ve cypherın humanları kapısacak olsa
    kuşkusuz olımpıya ipi gogusler
    edana manes bı fıkrım yoh
    edana ile manesi savasa almazlarki
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

quote:

Orjinalden alıntı: vuque

quote:

beramus aresi yenmişti hiç unutmam o günü..

pardon nerede yendi?
    ben 2 savaşada katıldım ve 2 sinde de ares champion.belki 1 round almışsınızdır

• quote:

Orjinalden alıntı: enbüyükben

ulan yapılsa görvcz bakalım aresin 0000000 larını f9devillerini onlar bbakalım görsün bizim wynstotumuzu synca mızı

LoL önceki savaşlarda nerelerdeydiniz?bu dediğin adamlar herhalde olympia da ve son savaşta olympia el bile alamadı savaşların başlamasıyla bitmesi bir olmuştu en çabuk savaş kazanma rekoru ARES vs Olympia savaşında ve ares tarafından alınmıştır.ve fazla merak etmeyin sonbahar da bi savaş daha olacak o zaman kim kimi yeniyor görürüz :D
  • bu deedigim adamlar olyimpia deil cypherda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.