Şimdi Ara

Bugun bir çılgınlık yapıp YHT ile Eskişehirden-İstanbula gitar almaya gittim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir'den bir çılgınlık yapıp gitar almaya istanbul'a gittim sabah 7 de kalktım, 9 da YHT bindim ,saat 12 de pendik'de indim, 14 de kadiköy iskelesindeydim ( 2 saat dolmuşta süründüm. Ulan bu kadar trafik olamaz.)
    15 de beşiktaş iskelesindeydim gitarı aldım 16 da dolmuşa bindim tekrar pendik iskelesinden, 18 de Gar a geldim ve bindim trene 21 de eskişehire indim. Öğrendim ki şu 1 günde, istanbul'da yaşanmaz arkadaş, orada yaşıyanlara sabır diliyorum.

Tabii ki vapurdayken bir daha hayatta uğramam lan diyip 3-5 fotoğraf çektim etrafın. Sarjım azdı aslında plan olarak kafamda adım adım ss çekmek güzel bir konu açmak vardı ama sarjım bana ihanet etti.

Bu arada Kadiköy iskelesinde tesadufen beşiktaş iskelesine nasıl gidileceğini sormak için durduğum sonra bana iyilik yapıp bilet basan arkadaşa tekrardan teşekkür ediyorum, kendisi marmara'da okuyormuş. Ayriyetten Saat 14'de Pendik-Beşiktaş Vapurunda şarkı söyleyen öğrenci arkadaşlarımızı alkışlayamadım, onlarında ağzına sağlık baya güzel söylediler, adamlar kalabalık ortamda hiç çekinmeden vapurda aldılar gitarı vs. bir güzel ortalığı şenlendirdiler, ağızlarına sağlık..
    Neyse.. Asıl konumuza gelirsek,
    Bir daha istanbul mu? Asla.. Ulan düşündüm de 12 den 18 e kadar 6 saat boyunca sırf pendikden beşiktaşa - beşiktaşdan pendike gelmeye çalışmışım, ulan 6 saatte eskişehirde gezmedik mahalle bırakmazsın be

Neyse arkadaşlar bugun yaşadığım olaylarla istanbul macerami bitirdim.. Kazasız belasız..

Bu arada YHT hakkında yorumumu da söylemek isterim,
    1.) Yalıtım sıfır, tünellere 200 ve üzeri hızda girerken kulağınızda basınç hissediyorsunuz ayrıyetten çok fena ses alıyor dışarıdan..
    2.) Konfor desen otobüslere göre nispeten daha iyi, fiyat olarak gayet uygundu otobüslerle kıyaslanırsa
    3.) Dışarıda 1liraya çikolata, cips vs.satılan şeyi 1.5-2 liraya satılıyor, bilginiz olsun.. Tamamen sömürme şeysi.

Not: YHT Genç tarifesiyle gidiş dönüş 72 lira gibi bir rakama denk geldi sanırım, 8 lira vapur'a verdim gidiş-dönüş, dolmuşun fiyatını bilmiyorum ama yaklasık bana 100 liraya bedel oldu diyebilirim, yemek vs. derken o kadar gitmiştir.. Sizce deydimi? Diyorsanız tabii ki tekrar olsa tekrar yaparım şakası bi yana, baya eğlendim trafik hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 10 Aralık 2015; 1:10:41 >

• o trafikte minibuste dertsiz tasasiz otursam bende keske sen asil cileyi o trafikte sofor ol da oyle goruceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun anadolu comarlari suriyeliler ve malum irklar geldigi icin insan fazlaligi var

• İstanbula sadece gezmeye gidilir zaten bunu bilmiyomuydun

• Istanbula gelmis dolmusa binmis konusuyor. Istanbulda degil hic bir yerde minibuse binilmez once bunu ogren.

Dolmustan kastin minibus ise yorumum ona. Degilse diyecek bir sey yok. Istanbul sonradan gelmeler yuzunden malesef boyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.U.I.M.

Eskişehir'den bir çılgınlık yapıp gitar almaya istanbul'a gittim sabah 7 de kalktım, 9 da YHT bindim ,saat 12 de pendik'de indim, 14 de kadiköy iskelesindeydim ( 2 saat dolmuşta süründüm. Ulan bu kadar trafik olamaz.)
    15 de beşiktaş iskelesindeydim gitarı aldım 16 da dolmuşa bindim tekrar pendik iskelesinden, 18 de Gar a geldim ve bindim trene 21 de eskişehire indim. Öğrendim ki şu 1 günde, istanbul'da yaşanmaz arkadaş, orada yaşıyanlara sabır diliyorum.

Geçmiş olsun...Güzel güzel şarkılar söyle gitarınla...Yılmaz Hoca'ya selamımı söyle,ellerinden öperim...

• Uçaktan daha rahat yht

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pendikten kadıköy minibüslerine binip minibüs yoluna girdiysen trafiğe takılırsın tabi. Keşke sorsaydın. pendikten 17B ye binip kartala 15 dkya giderdin. Kartaldan kadıköye metroyla yarım saat. Bak 1 saat kısalttık yolu sana.
    Minibüse binersen isyan edersin tabi.
    bi de yht ne kadar gidiş dönüş?
    ankara istanbul sadece gidiş 70 tl mi cidden?
    istanbul eskişehir ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 10 Aralık 2015; 0:37:41 >
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    17B ile 15 dakika mı? Bir kez Kaynarca'ya sahile gitmek için binmiştim metrodan sonra, 30 dakikadan fazla sürdü.

Bu arada gitarı satın aldıysan kaça aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 10 Aralık 2015; 0:45:16 >
  • Yht ne kadar gidis donus?

• @cyberwar

Kesinlikle haklısınız hocam, zaten isyanım trafiğe, sabır diliyorum size :)

@PAUL WALKER
    Hocam minibüs mavi renk bişeydi, minibüs ile ilgili bir sıkıntım yok, sadece trafiğin fazla olması biraz anormal karşıladım. Bu kadar niye atarlandınız anlamadım?

@D@rbeli M@tk@p
    Teşekkürler hocam, yılmaz hoca derken?

@-RüzgarGibiGeçti-
    Sizin düşünceniz öyle olabilir ama dediğim gibi yalıtımı kötüydü..

@Rena34
    Hocam konu açtım sonra bazı arkadaşlar, para geçmiyor akbil vs. lazım dedi bende minibüs ü tercih ettim..
    YHT genç tarifesiyle 36 liraydı, 72 liraya geliyor hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 10 Aralık 2015; 1:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

17B ile 15 dakika mı? Bir kez Kaynarca'ya sahile gitmek için binmiştim metrodan sonra, 30 dakikadan fazla sürdü.

Bu arada gitarı satın aldıysan kaça aldın?

Gitar bahaneydi hocam, 500 lira ya aldım.. Amacım biraz değişiklik olsun istedim.

@Crystal Castles.
    72 liraya denk geldi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 10 Aralık 2015; 1:12:19 >
  • D.U.I.M. kullanıcısına yanıt
    Sesmi basınçmı.

Basınçtan bahsediyorsun muhtemelen. Oluyor öyle basınç değişikliği

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Sesmi basınçmı.

Her ikisi de hocam ama tabii ki trenden trene değişir o, benim son bindiğim böyleydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.U.I.M.

quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Sesmi basınçmı.

Her ikisi de hocam ama tabii ki trenden trene değişir o, benim son bindiğim böyleydi.

Ses illaki oluyor rayda gidiyorsunuz sonuçta bide tünele girince. Burada yalıtım yapılabilir aslında ama ne kadar etki olur bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Butun anadolu comarlari suriyeliler ve malum irklar geldigi icin insan fazlaligi var

Hocam şayet bir kaç kez denk geldim ama o kadar göremedim, ama dediğiniz doğrudur ve çok yüssüz oluyor çoğu, otogarda öyle rast geldim benden 1Lira isteyip duruyor kendisi 20lilerinde genç bişey, kardeşim öğrenciyim diyorum aldığım cevap: Ben öğrenci değilim... Vursan şimdi bişey çıkartıp saplasa başına bela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.