Şimdi Ara

Bugün Beşiktaş puan kaybetmezse...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Beşiktaş puan kaybedecek liderlik gerçek sahibine kalacak. Eğer kaybetmezse 1 hafta ban.

• Bence zorlanacak, 1-0 2-1 gibi tek farklı skorla galip gelecek. Demba Ba oynarsa rahat kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk kazanır bugun,besiktas'a en büyük darbeyi su an havalardayken kendi sahalarında yenmek olacaktır.2-3 mac kendilerini toplayamayacaklarını adım gibi biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Bjk kazanır bugun,besiktas'a en büyük darbeyi su an havalardayken kendi sahalarında yenmek olacaktır.2-3 mac kendilerini toplayamayacaklarını adım gibi biliyorum

fener maçında da aynı şeyi diyordunuz, 5. Haftada da falan..

• Yazdım seni amigo.

• quote:

Bjk kazanır bugun,besiktas'a en büyük darbeyi su an havalardayken kendi sahalarında yenmek olacaktır.2-3 mac kendilerini toplayamayacaklarını adım gibi biliyorum

Besiktas adama adini unutturur.
    Not et bi kenara :)

• quote:

Beşiktaş'a o bahsettiğin darbeleri vuran,derbide yenilmek değil,derbi esnasında ya da sonrasında oluşan olağan dışı durumlardan doğan travmalardır.
    Nüfus cüzdanını bir daha kontrol et istersen.

Ek olarak oynadığı tüm kulvarlarda şuana kadar iyi performans göstermiş ve hepsinde lider olan bir takımı,havalanmış;yeni yeni toparlanmaya başlamış kendi takımını da cezayı kesecek üstün figür olarak görmek havalanmanın kendisi değil midir,bu nasıl çelişki?!
    Rakibinize biraz saygı gösterin,yakışmıyor bu laflar.Derbi haftası gelir,zevkli bir maç izleriz ve umuyoruz hak eden kazanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş bizle oynayacağı maça kadar puan kaybetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Beşiktaş bizle oynayacağı maça kadar puan kaybetmez.

Çünkü Gaasaray'da bundan sonra puan kaybetmez

Sen öyle yazınca aklıma bu geldi
  • Konuyu saptırmayın beyler tartışma olsun diye açmadık konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Biz kendi işimizi kendimiz görürüz. Bknz geçen sezon.

• Galatasaray böyle oynasın, Demba basız Bjk yı rahat geçer. Söylemedi demeyin
  • Butterflyman kullanıcısına yanıt
  • işiniz ersun yanallı trabzona dönecek havanızı doya doya yaşayın... şimdilik.
  • Gs lilelerde ego tavan yapmis .Sanki Arsenaldan son macta 4 yiyen ben gs deildi...Besiktasin oynadigi futbol superlig seviyesinin cok cok ustundedir... Arsenal maclari bu farki cok cok iyi gostermistir...
    Adam gibi hakemler olsun Besiktas Gs'yi her yerde yener....

• quote:

Orijinalden alıntı: sublebaaa

Gs lilelerde ego tavan yapmis .Sanki Arsenaldan son macta 4 yiyen ben gs deildi...Besiktasin oynadigi futbol superlig seviyesinin cok cok ustundedir... Arsenal maclari bu farki cok cok iyi gostermistir...

abi sanki gidip arsenali elediniz ha..iyi oynadınız,süper oynadınız,top göstermedini bla bla bla AMA SONUÇTA ELENDİNİZİ...büyük yazdıgım yerlerden öncesini söylüyor beşiktaş taraftarları,sonrasını büyük yazdım ki sonuçta ne oldugunu anlayın diye..
  • Ohoo birileri ucmus gene

• quote:

Gs lilelerde ego tavan yapmis .Sanki Arsenaldan son macta 4 yiyen ben gs deildi...Besiktasin oynadigi futbol superlig seviyesinin cok cok ustundedir... Arsenal maclari bu farki cok cok iyi gostermistir...

Lanet olası hakemler Bjk'nin peşini bırakmıyor bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Biz kendi işimizi kendimiz görürüz. Bknz geçen sezon.

Geçen sezon sahaya ağlayanlar yüzünden düştüğümüzü herkes biliyo, ayrıca Demba ba gs maçına yetişiyor

• quote:

Görende arsenali iki maçtada yendiniz sanar.arsenalle 100 mac yapsanız 99unu arsenal yener bu bildiğiniz halde hala bıdı bıdı yapıyonuz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.