Şimdi Ara

Bugun Basımdan Geçen Bir Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cıktık evden babamla yürüoruz 40 yaslarında adam geldi yanımıza s.a dedi a.s dedik
    para istedi işte Allah Rızası için iftar parası die Neyse Babam cebinden parayı cıkarttı git şunu bozdur dedi
    gittim bozdurdum geldim adama 5 ytl werdi (şahsen ben 5 ytl bile wermezdim) neyse babam 5 ytl verince memnun kalmadı
    derin nefes cekti saolasın dedi

neyse biraz daha yürüdük bi tane kadın Allah Rızası İçin iftar parası
    Babam da sinirlendi tabi hep benimi bulusunuz dedi
    ya akıl war mantık war iftar parası için dilenilirmi İftar cadırları ne için yapılmıs hadi onuda geç cokmu paraya ihtiyacın war git calıs ikisininde sağlıgı yerindeydi acayip sinirlendim ya adam a selam wer sonra para iste bu ne ya

• ya adamları sonradan gördük ellerinde para sayıolar bu işi meslek haline getirmişler resmen ya

Best Smoke Davidoff
  • s.a mı dedi
    OSYM BU SEFER DE HAFTA SONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında parayı bozdurup geldikten sonra babanla yürüyüp gitseydiniz ne koyardı adama he

Gerçi onlarda yüz yok ama

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Aslında parayı bozdurup geldikten sonra babanla yürüyüp gitseydiniz ne koyardı adama he

Gerçi onlarda yüz yok ama

harbi ya nie düşünemedim :D arkadasım olsaydı yürüyüp giderdim ne şamata olurdu ama ya:D
  • Arkadaşım sen sistemi bilmiyorsun galiba...Şöyleki sistem ; Bu dilenci midir artık sömürücü müdür nedir sen ismini koy, bu şahsiyetler Din ile sömürüyor bu kesin.Ayrıca bunlar sabahları belli saatte minibüs ile gelirler akşamda belli saatte minibüsle geri dönerler.Kısacası organize şebeke bunlar!Bizim burada bir tane dilenci vardı jeep ile bırakıyorlardı jeep ile alıyorlardı.
  • Ya bu işi öyle bir hale getirdilerki, 18 yaşlarında çocuk,kız görüyorum. Kaldırıma oturmuş para istiyor. Zaten bir laf vardır. Muhtaç olan el açmaz diye. Bence ramazan boyunca vereceğiniz sadakayı hesaplayın. Mahallede fakir bir aileye eşya yada yiyecek yardımı yapın.
  • Geçen gün tam işe giderken arabanın önüne hatunun teki fırladı bende güzel bi şekilde vurdum hatuna... Neyse olayı atlattıktan sonra içinden dua ettim karşıma muhtaç birisi çıksa da başımın gözümün sadakası bi yardım yapsam diye. Çalıştığım şantiyenin etrafında yerleşmiş ve zabıtanın bile kovamadığı 5 tane dilenciden 1 tanesi bile gelmedi o gün Demek ki pislik herifler muhtaç olduklarından dilenmiyolarmış buna kanaat getirdim
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

s.a mı dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.