Şimdi Ara

Bugün az kalsın Astral yapıyordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce istemsiz 2 kez astral yapmıştım 2 gün üst üste ama 5-10 saniyelikti. Bugünde saat 7'de uyandım ama kalkmak istemedim. Daha sonra gözümü kapadığımda karnımın kıpırdadığını hissettim garip bir duyguydu. Sonra astral seyahat yapabileceğimi anladım. Çünkü hep bu duygu olunca yapabiliyorum ve istemsiz olarak geliyor. Daha sonra kendimi serbest bıraktım. Rahatlamaya başladım rahatladıkça herşey titriyordu. Bedenim titriyormuş gibi sanki dalgalı denizde bir sandalın içindeymişim gibi hissediyordum. Her tarafım uyuşmaya başladı. Sesler duymaya başladım sonra deneyimli olduğum için (az da olsa) korkmamam gerektiğini hatırlattım kendime çığlık sesini beklemeye başladım ama çığlık sesi gelmedi daha tatlı bir ses geliyordu her neyse tam hazırdım seyahate çıkacağım bir türlü gözümü açamıyorum ama içimdeki kıpırtı acayip şiddetlendi yani çoktan çıkmam gerekirdi. Sonra binbir zorlukla gözümü açtım siyah beyaz görmem gerekirdi ama her yer renkliydi çıkamadığımı anlayınca kalktım her tarafım uyuşmuştu. Birde 5-10 saniyeliğine uyku felci geçirdim. Çok az kalmıştı ama beceremedim. Genellikle erken saatlerde dinç uyanırsam başıma geliyor bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 22 Nisan 2011; 16:15:45 >

• Şikayet ettiğim mesajları silen yöneticiye can-ı gönülden teşekkür ediyorum.
  • Yarın tekrar deneyeceğim sonuçları yazarım buraya
  • Biraz korkunçmuş aslında. Öncekilerinde nasıl oldu anlatır mısın? Ne düşündün? Ne gördün?
  • Bunu aslında 1 sene önce duymuştum ama 2-3 kere denemiştim hiç başaramamıştım. Daha sonra vazgeçtim tabi bundan yaklaşık 2-3 ay önce kalkıp derse gidecektimki uyandım çok yorgundum bir 5 dk daha yatayım dedim daha sonra gözlerim açık olarak tek bir noktaya yoğunlaştım yerdeki parkeye sonra içimde bir titreme oldu ve ilerlediğimi hissettim ama çok ağır hareket ediyordum. Daha sonra hemen uyandım tabi bu çığlık sesi falanda geliyordu ve görüntü siyah beyazdı. Ertesi gün yine istemsiz olarak yaptım ve parmaklarıma baktığımda saydamdı arada siyahlaşıyordu. Parlak birşey ama parmaklarımı hareket ettiremeyecek kadar ağır hareket ediyorum bunu çözemedim hala
  • Fazla umursama. Ciddi psikolojik sorunlara yol açabilir. Ama dene. Üzerinde fazla durmadan bir şeyler hayal et. Sadece hissettiklerini düşünme. Kendini kumsalda düşün ya da tasarladığın bir mekanda. O zaman mekan oluşursa rüyadasındır. Perdenin suya dönüştüğünü falan düşün. Parkelerin tek tek yukarı çıktığını. En basitinden her yeri beyaz düşün. Olursa daha fazla şeyler hayal et. Yavaş yavaş ilerle. Merak ediyorum. Ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum.
  • astral nedir bilgi verirmisin ilk defa duyuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten öyle oluyor ne olduğu belli değil bende bir kere çıktım odanın içinde ışık hızıyla sağa sola doğru uçtum durdum sonra bedeni hatırlayınca uyanıyorsunuz, insanın bedene olan bağlılığı işi erken bitiriyor. Cennettede böyle olacak eğer bedene bağlı kalarak yaşadıysanız tekrar geleceksiniz ve oradan bir halr anlamayacaksınız bu yüzden emirler ve yasaklar vardır, insan kör iken oraya giderse hiç bir şey göremeden geri döner. Astral seyehatte başlarda nasıl tecrübesizseniz öldüğünüzde de tecrübesiz oluyorsunuz, devamlı tekerrür ederek kendinizi geliştiriyorsunuz. Titreme doğrudur herkes yaşar, titreme başladıktan sonra bedenden ayrılıyorsunuz. Fakat bu işi derince öğrenin bol bol bilgi araştırın, astralda gene dünyayı dolaştığınız gibi miracada çıkabilirsiniz, bizim insanımız dar görüşlü olduğu veya yeterince araştırmadığı için sadece bu dünyada gezebileceğini sanıyor halbuki 7 kar gökyüzüne kim çıktı? 2.katı bile geçemezsiniz çok çalışmanız gerekiyor , her şeyde yarışıyorsunuz ama iş gerçeğe gelince takılıp kalıyorsunuz varmısınız 7. kata çıkalım?

• Hayır birde şöyle bir olay var. Bugün bu olayı yaşadıktan sonra canım hiç birşey istemedi. Kimseyle konuşmak bile istemedim. Bir garip oluyor insan kötü hissediyor kendini
  • Uyku felci bir zamanalr bende cok yaşıyordum yüzü koyun yatınca bir daha olmamaya başladı sanırım kalp sıkışmasıyla falan ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Hayır birde şöyle bir olay var. Bugün bu olayı yaşadıktan sonra canım hiç birşey istemedi. Kimseyle konuşmak bile istemedim. Bir garip oluyor insan kötü hissediyor kendini

Kendini bulup kaybedince bir şeyleri farketmeye başlarsın, şuan bizler ata binmiş birer bireyiz. At ise bedenimiz, kendimizi unutmuş ata konsantre olmuşuz. Bu yüzden hiç birşey istememen normal. Aman konuya başka bir şey yazma 3 dakika sonra 2. sayfaya geçsin, uyandırma insanları. İnsanlar uyanırsa bizim konumumuz tehlikeye girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Uyku felci bir zamanalr bende cok yaşıyordum yüzü koyun yatınca bir daha olmamaya başladı sanırım kalp sıkışmasıyla falan ilgili

Evet ancak astral seyahata çıkacağın zaman o kıpraşma oluyor ya tüm vücudun uyuşuyor ve bir ara kitleniyor resmen hareket edemiyorsun. Astral seyahat yapınca da oluyor yani mesela bana hiç olmaz ama ne zaman astral denesem başarısızlıkla sonuçlanınca uyku felci geçiririm.

@ commodore63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 23 Nisan 2011; 0:59:31 >
  • Noluyor ya? Neymiş bu ilk kez duyuyorum.

Biraz daha anlatsanıza ilgi çekici gibi..
  • Uyku felcini beyin yapıyor , uyuduğunuzda bedeninizi devre dışı bırakarak istemsiz olarak kendinize zarar vermenizi engelliyor, örneğin rüyaöda birisine sert bir yumruk attığımda elim ağrımıştı uyandığımda duvardaki boyanın döküldüğünü görmüştüm.
    Dağılabilirsiniz.
  • Kabaca ruhun beden dışına çıkıp seyahat etmesi

Bana göre beynin bir oyunu rüya gibi ama bilinç altının açık hali gibi vs çünkü forumda okuduğum kadarıyla kaynağı yok belkide gerçek değildir. Astral seyahat hakkında bilimsel araştırma yapılmış. Birkaç ayna ve kendi bedenleri işte vs herkes kendi bedenine dokunuyorum diye başka bir şeye dokunmuş vs yani beynin bir oyunu kısaca rüya da diyebiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

Uyku felcini beyin yapıyor , uyuduğunuzda bedeninizi devre dışı bırakarak istemsiz olarak kendinize zarar vermenizi engelliyor, örneğin rüyaöda birisine sert bir yumruk attığımda elim ağrımıştı uyandığımda duvardaki boyanın döküldüğünü görmüştüm.
    Dağılabilirsiniz.

Astral seyahate çıkarken o titreme esnasında vazgeçersek ya da astral seyahat olmazsa da durulduğumuz zaman uyku felci oluyor. Herhalde o titreme esnasında kaslarımız çok kasılıyor ve felç gerçekleşiyor. Bu arada rüyadayken 1-2 kere hareket ettiğimi hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 23 Nisan 2011; 1:12:35 >

• Astral Seyehat nasıl birşey acaba daha önce yapmadım hiç genelde lucid rüra görürüm ama bu ondan biraz farklı gibi gözüküyorbiraz daha araştırma yapayım müsait bi zamanımda denerim 1 kere olursa olur olmazsa dahada yapmak için kendimi zorlamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Kabaca ruhun beden dışına çıkıp seyahat etmesi

Bana göre beynin bir oyunu rüya gibi ama bilinç altının açık hali gibi vs çünkü forumda okuduğum kadarıyla kaynağı yok belkide gerçek değildir. Astral seyahat hakkında bilimsel araştırma yapılmış. Birkaç ayna ve kendi bedenleri işte vs herkes kendi bedenine dokunuyorum diye başka bir şeye dokunmuş vs yani beynin bir oyunu kısaca rüya da diyebiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

Uyku felcini beyin yapıyor , uyuduğunuzda bedeninizi devre dışı bırakarak istemsiz olarak kendinize zarar vermenizi engelliyor, örneğin rüyaöda birisine sert bir yumruk attığımda elim ağrımıştı uyandığımda duvardaki boyanın döküldüğünü görmüştüm.
    Dağılabilirsiniz.

Astral seyahate çıkarken o titreme esnasında vazgeçersek ya da astral seyahat olmazsa da durulduğumuz zaman uyku felci oluyor. Herhalde o titreme esnasında kaslarımız çok kasılıyor ve felç gerçekleşiyor. Bu arada rüyadayken 1-2 kere hareket ettiğimi hatırlıyorum

Doğrudur astral seyahat çünkü bizim üniversitede profosör birisini hipnoz ederek yapmıştı, kadın eve gidiyor ve annesinin yaptıklarını görüyor. Fakat bunun ruh olduğunu sanmıyorum , ruh ile beden arasındaki ara geçiş formu olarak nitelendiriyorlar. Ruhun bir bedeni olamayacağı için zaten bu dünyada bir bedene giriyoruz, ruh ile bedenin birleşmesi için aracı bir beden formudur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.