Şimdi Ara

Bugun alinacak tavsiye lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar, su an hali hazirda iphone se kullaniyorum ancak cihazin boyutlarin dolayi sogumus durumdayim. Maksimum 2000 tl butce ile oyun oynanmayacak ancam sosyal medya ve internet icin seri kullanim saglayacak bir cihaz ariuorum. Xiaomi gibi veya ithalat yoluyla gelen cihazlari istemiyor. Moto z play, galaxy a5 2017 aklimda olanlar. Tavsiyelerini bekliyorum simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moto z play veya asus zenfone 3 alabilirsin.
  • LG G5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5 (2017)
  • xperia x

a5 o fiyatı haketmiyor kesinlikle önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 7 Mart 2017; 13:32:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar A7 2017 aldım. Şu anlık memnunum bakalım hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 161907

Arkadaşlar A7 2017 aldım. Şu anlık memnunum bakalım hayırlısı.

bende o telefonu düşünüyorum. nasıl tavsiye edermisiniz ? beni düşündüren sar değeri biraz yüksek gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

bende o telefonu düşünüyorum. nasıl tavsiye edermisiniz ? beni düşündüren sar değeri biraz yüksek gibi duruyor.

Hocam dürüst konuşmak gerekirse sar değerine falan bakmadım. Samsung a güvenip aldım. Valla maşallah diyelim cihaz performans ve batarya bakımından beni oldukça tatmin etti. 8-9 saat ekran süreleri hayal değil. Telefonda gayet akıcı ayrıca Malzemesi kaliteli. Eleştirebileceğim tek nokta anlam veremediğim bir şekilde fotoğraf çekerken elim az titreşe fotoğraflar flu çıkıyor. Ancak titretmezsem Harika fotoğraflar çekiyor. Üzerse Kamera konusanda üzer o kadar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Hocam dürüst konuşmak gerekirse sar değerine falan bakmadım. Samsung a güvenip aldım. Valla maşallah diyelim cihaz performans ve batarya bakımından beni oldukça tatmin etti. 8-9 saat ekran süreleri hayal değil. Telefonda gayet akıcı ayrıca Malzemesi kaliteli. Eleştirebileceğim tek nokta anlam veremediğim bir şekilde fotoğraf çekerken elim az titreşe fotoğraflar flu çıkıyor. Ancak titretmezsem Harika fotoğraflar çekiyor. Üzerse Kamera konusanda üzer o kadar...

Anladım hocam, teşekkür ederim yorumlarınız icin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.