Şimdi Ara

Bugün ABD Enflasyon Verisi Gelecek [Geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Olacakları tahmin edebiliyorum az çok. Yön bir süre daha yukarı olup sonra aşağı basacaklar sonrasında tam gaz yukarı. Bunun da ne zaman olacağını biliyorum.

Burada sadece kendi öngörümü paylaştım. Kesinlikle şu ürünü alın veya bunu satın gibi bir ifade belirtmemekteyim.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 15 Temmuz 2025; 15:35:52 >

• Tahmin ettiğim gibi beklenti üstü geldi.

ABD Yıllık TÜFE endeksi:

Açıklanan: %2.7

Beklenti: %2.6

Önceki: %2.4

Bu ne demek oluyor, FED Temmuz sonunda güvercinimsi şahin konuşabilir. Beklenti üstü gelmesi şu an iş gücü piyasası sağlam. Faiz indirmeye acele etmeye gerek yok, gümrük tarifelerinin etkilerini göreceğiz gibi bir açıklama yapacak orada Trump'a topu atar gibi birkaç atar gider yapar. Bu işi bir-iki ay daha erteleyecekler en kötü.

Muhtemelen faiz kararına doğru hafif piyasayı biraz daha kaldırırlar sonra zıbam diye yerin dibine gönderirler. Benim beklediğim şey yaklaşıyor. Mallarımı satmayacağım gelen tazminatla güzel şeyler alacağım muhteşem olur bu.

Faizler bu ayda pas geçilip sabit gidecek.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 15 Temmuz 2025; 15:42:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.