merhaba arkadaşlar bugun palit 8500gt sonic aldım özelliklerini biliyorsunuz normal 8500lere gore daha iyi gözüküyor daha bılgısayarıma takıp denemedım ancak pazar gunu denıyecegım sizce bu kartın performansı 256mb x1600 pro lara göre ıyımıdır yoksa ondan kötü bir kartmıdır nedersınız biraz benı bu konuda aydınlatırsanız sevınırım. bu arada kartı 100$+kdv ye aldım toplamda 155 ytl ye geldi bana kdv dahil kart armadanın kartı gigatekte daha ucuz ama gigatek dırek kendısı ıthal edıyormus kartı bu yuzden ucuzmus bugun mecidiyeköyü alt ust ettım en dusuk 100 $ a buldum ve aldım bir çok yerde 102$ ile 120$ arası degişiyor fiyatları yani istanbul mecidiyeköyde gigatekin verdiği fiyata bulmak imkansız gerçektende ve kutunun içinden spel force oyunu deyılde xpand rally dıye bı oyun çıktı zaten kutunun ustundede xpand rally oyununun etıketı var bu son partıde degıstırmısler içindeki oyunu. nedersınız ii yapmısmıyım
8500gt sonic saglam karttır.. araştırırsanız ekran kartı bölümünde 8500gt- 8600gt -8600gts kullanıcıları için bir topick açmıştım kart hakkında bilgi almak istersen topicke göz atmanda yarar var.. ayrıca hayırlı ugurlu olsun..
hayırlı olsun..
teşekkür ederim arkadaşlar
expander bu arada gerçekten sunu belirteyım ıstanbulda inanın buna arkadaşlar bugun gezmedıgım yer kalmadı gigatekin verdiği fiyata veren yok en ucuz 155 ytl alınıyor bu kart tabı ben bugun için konusuyorum onumuzdeki gunler dusermı bılmem fıyatı ama gerçektende yok expander sende kartını satmıssın hayırlı olsun bu arada senın kartının satıs fıyatı 1 haftalık karta gore çok iyiydi
evet kardeş ihtiyaçtan sattım. 8500gt sonic in perrformansı gerçekten çok iyiydi açmadıgı oynatmadıgı oyun yoktu.. ayrıca 8500gt ile bilgi edinmek istersen bu linkte mevcutur..
8500GT Sonic, 1024*768 çözünürlükte biraz AA biraz AF (8X, 16x falan değil yani) açsak güncel oyunlarda zorlanır mı?
DX10 peşinde değilim, 7600GS'e aynı parayı vermek de istemiyorum. Çok fazla oyun oynamam.
bu akşam takıp sisteme denıycem kartı arkadaslar bakalım performansı nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: ilker.d
8500GT Sonic, 1024*768 çözünürlükte biraz AA biraz AF (8X, 16x falan değil yani) açsak güncel oyunlarda zorlanır mı?
DX10 peşinde değilim, 7600GS'e aynı parayı vermek de istemiyorum. Çok fazla oyun oynamam.
dx10 peşinde değilsen çok fazla oyunda oynamıyosan dx9 da performansı daha iyi olan 7600gs sonic tercih etmelisin bence. 8500gt nin dx10 da çok bişey yapacağını düşünmüyorum.sonuçta 8500gt ile de dx10 da yüksek detay oynamak imkansız olacak.
7600gs sonic zaten kafadan 7600gt olabiliyo ve çoğu oyunu 1024x6768 de 2xaa ve 2xaf ile oynatabiliyo.
hayırlı olsun kardeş... bu arada expander'a noldu bilen varmı
hayırlı olsun expander buralardadır seslen gelir o
hayırlı olsun dostum...
quote:
Orjinalden alıntı: SUPERMAN
merhaba arkadaşlar bugun palit 8500gt sonic aldım özelliklerini biliyorsunuz normal 8500lere gore daha iyi gözüküyor daha bılgısayarıma takıp denemedım ancak pazar gunu denıyecegım sizce bu kartın performansı 256mb x1600 pro lara göre ıyımıdır yoksa ondan kötü bir kartmıdır nedersınız biraz benı bu konuda aydınlatırsanız sevınırım. bu arada kartı 100$+kdv ye aldım toplamda 155 ytl ye geldi bana kdv dahil kart armadanın kartı gigatekte daha ucuz ama gigatek dırek kendısı ıthal edıyormus kartı bu yuzden ucuzmus bugun mecidiyeköyü alt ust ettım en dusuk 100 $ a buldum ve aldım bir çok yerde 102$ ile 120$ arası degişiyor fiyatları yani istanbul mecidiyeköyde gigatekin verdiği fiyata bulmak imkansız gerçektende ve kutunun içinden spel force oyunu deyılde xpand rally dıye bı oyun çıktı zaten kutunun ustundede xpand rally oyununun etıketı var bu son partıde degıstırmısler içindeki oyunu. nedersınız ii yapmısmıyım
gigatekin kartı ithal ettiği iddiası doğru değil.zaten doğru olsa bile kart daha pahalı olur.zira bir ürünü en düşük fiyata alan o ürünün ithalatçısıdır.gigatekin ürünleride ithalatçı garantili ürünlerdir.lütfen yargıda bulunurken kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. soruna gelirsek x1600 kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki arada çok fazla performans farkı yok.zaten atinin sürücü sorunlarını düşünürsek iyi etmişsin.güle güle kullan.
teşekkürler arkadaslar
maymunkral peki demişsinki gigatek kartı ithal etmıyor peki naısl daha ucuza alabıldı ve satabılıyor arena bılgısayarda 97.45 USD bayi fiyatı gözüküyor giga nasıl ucuza satıyor peki onu anlamadım ben
quote:
Orjinalden alıntı: SUPERMAN
teşekkürler arkadaslar
maymunkral peki demişsinki gigatek kartı ithal etmıyor peki naısl daha ucuza alabıldı ve satabılıyor arena bılgısayarda 97.45 USD bayi fiyatı gözüküyor giga nasıl ucuza satıyor peki onu anlamadım ben
arenanın son kullanıcıya satışı 97$.ama gigateke satışı daha ucuz.mesela 80$.gigatek de düşük kar marjıyla satıyor dolayısıyla daha ucuza satmış oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme