Şimdi Ara

Bugün 4 tane Türk Oyuncu Sahadaydı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arsenal'de Mesut, Atletico Madrid'de Arda, Napoli'de Gökhan, Dortmund'da Nuri.(İlkay sakat) Ne düşünüyorsunuz ?

• Allah aşkına ne yazmamızı bekliyorsun? Gururlanmalı mıyız şimdi? altı üstü adamlar takımlarında maç oynadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metric

Allah aşkına ne yazmamızı bekliyorsun? Gururlanmalı mıyız şimdi? altı üstü adamlar takımlarında maç oynadılar

E yazma o zaman kimse seni zorla konuya gir yorum yaz demedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Allah aşkına ne yazmamızı bekliyorsun? Gururlanmalı mıyız şimdi? altı üstü adamlar takımlarında maç oynadılar

Ana sayfada böyle saçma konuları görmek sinirimi bozuyor. Neyse diğer arkadaşlar yazsın yorumlarını karışmayayım ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Ana sayfada böyle saçma konuları görmek sinirimi bozuyor. Neyse diğer arkadaşlar yazsın yorumlarını karışmayayım ben.

Karışacağın kadar karıştın zaten.

• Onlarda gurur duyuyorlar mıdır acaba ? Gökhan İnler'in dayak yemediği kalmış...Fenerbahçe altyapısında oynamış, 4 yıllık sözleşme imzalamış , sonra Daum tarafından beğenilmeyip sözleşmesi fesih edilmiş. Aynısının benzeri beşiktaşta olmuş. Ümit milli takımda 2 kez oynamış bir daha çağırılmamış. Sonra isviçreye transfer olmuş , ülke milli takımının daveti üzerine oranın vatandaşı olmuş.

Şuan Türkiye'de Selçuk İnan dışında Gökhan İnler'le aynı kalitede olan bir ortasaha oyuncusu yok.

Mesut Özil'in hayatı da böyle , bizim türk altyapılarındaki bütün kulüpler çelimsizsin diyerek kabul etmemiş adamı.

Ne kadar dangoz bir altyapımız var arkadaş yahu. Ben bu iki isim için sadece üzülebilirim , kasım kasım kasılıp " vay be " diyemem.
  • gökhan inler di sanırım, isviçre maçında bize gol atıp sevinmediğinde: "bu çocuklar ne arıyolar isviçrelerde, neden kendi ülkelerinde değiller" diyen eleştirmenlere hitaben: "bizi oynattınız da biz mi kaçtık?" demişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesut Alman , Gökhan İsviçreli değil mi ?
  • onları biz yetiştirmedik, onların üzerinde bizim emeğimiz yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

onları biz yetiştirmedik, onların üzerinde bizim emeğimiz yok...

Biri hariç ARDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

onları biz yetiştirmedik, onların üzerinde bizim emeğimiz yok...

Biri hariç ARDA

he evet pardon atlamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Mesut Alman , Gökhan İsviçreli değil mi ?

yoo ikiside Turk
  • Hiç gurur duymuyorum bazilari Mesut dua ediyor diyede mutlu oluyordu. Geçin bunlari arakarinfan gururr duyarsaniz tek Arsa için duyun herkes Atletico'da yapamaz diyordu çatır çatır oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Mesut Alman , Gökhan İsviçreli değil mi ?

yoo ikiside Turk

Milli takımına bakarak cevap verdim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.