Şimdi Ara

Bugün 24 kasım. Sigarayı bırakalı tam 7 ay oldu ama başlamak istiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bugün 24 kasım, tam 7 ay önce 24 nisana bağlanan gecenin sahurundan sonra bir daha sigara içmedim ağzıma dahi sürmedim. Aradan 7 ay geçti son 1.5 aydır özellikle o kadar;

Boşlukta
    Yapılan hiçbir işten zevk alamama
    Hayata karşı umudumun olmaması
    Sahip olduğum mallara rağmen hiçbirinden tatmin olmama
    Günün çoğunluğunu evde geçirsem bile bilgisayar oyunlarından ve filmlerden zevk alamama

gibi sıkıntılar var. Sigara içtiğim dönemleri ve o dönemlerde yaptığım şeyleri özledim. Mesela playstation başında sabahlarken içtiğim sigaraları vs yani SİGARA İÇERKEN YAŞADIĞIM O KAFAYI ÖZLEDİM.

Ama bi yandanda biliyorum içsem o sigara söndükten sonra içmesemde olurmuş diyeceğim hatta kalp atışlarım arttığında ağzım koktuğunda bile bütün herşey bunun için miydi diyeceğim. Çok muallaktayım lütfen yardım eder misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zoru başarmış irade gösterip kurtulmuşsun senin yaptığını yapamayan milyonlar var ve bu uğurda amansız hastalıklar pençesine düşmüş keşke zamanında bıraksaydım diyipte irade gösteremeyip ölümle pençeleşenler var , bence iradeli ol ve bi takım anıları yaşamaktansa sağlığın için tekrar sigaraya başlama sonrası için pişman olmak çözüm olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakalı 9 gün oldu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.