valla hareketsizlik çok kötü sürekli pc basında oturmak felan bugün yük taşıdım bayağı açıldım spor yapmış kadar oldum amelelik yapan elemanlar boşuna ayı gibi kaslı değilmiş spor salonuna para verene kadar amele olurum üstüne para kazanırım daha iyi
bu arada kızlar beni fena kesiyor bitane sarışın vardı bayağı gözlerini alamadı benden ah ulan keşke şöyle müsayit bi ortam olsaydıda gidip yanına konuşsaydım :(
ağırlık taşıyınca vücuttaki kas zorlamasından dolayı , vücudun testosterone salgılamıştır ekstra olarak
kadınlar bunu hemen algılayıp seni kesmişlerdir
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
ağırlık taşıyınca vücuttaki kas zorlamasından dolayı , vücudun testosterone salgılamıştır ekstra olarak
kadınlar bunu hemen algılayıp seni kesmişlerdir
valla öyle nalburun önünde duruyordum sarışın bi kız bide arkadaşı geliyordu sokaktan sarışın olan direkt bana baktı bayağı yanımdan geçene kadar ben göz ucuyla tesadüfen gördüm sonra ben ona bakınca o kafasını çevirdi kızlar niye böyle anlamıyorum hem kesiyorlar hemde hemen kaçırıyorlar gözlerini.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BB13177EF
valla öyle nalburun önünde duruyordum sarışın bi kız bide arkadaşı geliyordu sokaktan sarışın olan direkt bana baktı bayağı yanımdan geçene kadar ben göz ucuyla tesadüfen gördüm sonra ben ona bakınca o kafasını çevirdi kızlar niye böyle anlamıyorum hem kesiyorlar hemde hemen kaçırıyorlar gözlerini.