Şimdi Ara

bugün 10 saat verimli çalıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okul açılıncada 8 saat yıl sonuna kadar götürürssemm haber verirririmm hedef ilk onbin

• ilk 3 k yapamazsan akıl sağlığından şüphe ederim başarılar
  • Cemre Efe de 12de 8 saat uyku ve haricinde (yemek okul vs) sadece ders çalışmış tabi kütüphane de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tebrikler Ot hekimliğini kazandınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.burak202 kullanıcısına yanıt
    saolun hocam sizede başarılar :/ yapmazam bnde şüphelenirim
  • momik M kullanıcısına yanıt
    saolun metu cengci ailem illaki tıp diyorr ne yapayım
    Sadece çalışmayla olsaydı bu işler mezunlarin şuan çok iyi yapması gerekirdi 2-3 yildir çalışıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalışma dışında hangi faktörler gerekli ki hocamm psikloji deseniz çok sağlam bir psiklojim var kendime çok güvenen bir insasnım asla pes etmem hocam peki dikkat etmem gereken hususlar ne hocamm deneyiminizden faydalanak isteri
    yapamayadabilir ayıp mı bu bir zeka göstergesi mi
  • byn_irem B kullanıcısına yanıt
    Zeka + temelden gelen bilgi birikimi çok önemli bu üstünede sağlam bir çalışma ile yapılıyor o dereceler.

• Örnekleri vardır tabiki genel olarak söyledim.ilk1000 ilk 5k gibi derece yapanların ortalamanın üzerinde bir zekaya sahip olduğu aşikar.
    O şekilde düşünerek derece yapanlara kucumsemis oluyorsun sen de.Herkes çalışırsa o sıralamaları yapabilir cok büyük bir başarı değil diye bir zihniyet oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 11 Eylül 2018; 21:16:2 >
  • çok saçmaa kısa surede bu dereceleeri yapıyorsa haklısın ama 9.sınıftan beri düzenli çalışıyorsa katılmıyorum
  • İlk 1k yazdım 10k değil 😂

Yapılabilir yapan da vardır ama çok zor olmuştur yapması Zeka'nin önemli oldugunu cevreme bakarak söylüyorum az bir çalışmayla ilk 10k yapan arkadaşlarim ve çalışıp yapamayan arkadaşlarım var bunu başka neye bağlayabilirim ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Zeka önemli bir husus hocam çevremden vb. gördüğüm kadarıyla rahatlıkla bunu söyleyebilirim.
    Ama bu dediğim şu anlama gelmiyor: Zeki olmayan yapamaz. Tabi ki de böyle bir şey yok zeki olan da yapar olmayan da yapamaz. Ama zeki olan daha avatanjlı.
    Bu arada birden çok zeka türü var ben genel olarak zekilikten bahsedeceğim o kadar ayrıntıya giremem profesörü değilim bu işin.
    Kimisi konuyu hızlı kavrar algıları açıktır kimisi zorlanır veya işin mantığını kavrar diğeri ezber yapmaya çalışır. Mesela biyolojinin mantığını herkes kavrayamaz kavrayan fizik ve kimyadan pek farklı olmadığını görür ama diğerleri kavrayamadığı için ezber yaparak halletmeye çalışır "biyoloji sözel ders ezber ders" gibi şeyler duyarsın. Ezberler ezberler tekrardan unuturlar.
    Özellikle matematik+geometride zeka önemli en basit örneği adam soruda küp veriyor bunu açtırıyor herkes kafasında kolayca canlandıramıyor katı cisimlerin açılımlarını. Canlandırınca zihninde döndüremiyor hareket ettiremiyor.

Bu tarz bir sürü örnek çıkar benzer farklar gördüm insanlar arasında. Zeki olanın bu konuda avantajlı olduğu aşikar kimse itiraz etmesin. Ama en başta yazdığım gibi zeka şart değil zeki olmayan da yapar. Dediğin gibi örnekleri var. Sadece zeki olanın 1-0 önde olduğunu dikkat çekmeye çalıştım.

• raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Onun dışında fazla bişey yok

• Temel olayina katiliyorum ama zekayla alakasi yok.

Ilk 1 2k da biraz insan taniyorum cok zeki degiller ortalamanin biraz ustunde olabilirler belki.

Temel olarak da mat temeli 0 olan birisinin 1 senede mati tamamen halletmesi zor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.