Şimdi Ara

BUGATTI VEYRON FRANSIZ ÇIKTI İYİMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
7.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Öncelikle şıunu en başta söyleyeyim Ben Renault Fanatiğiyim

Üzgünüm kubi,bundan sonrasını okumadım.Fanatik birini kale almıyorum malesef.Zaten sen bunu kendin itiraf ettikten sonra seni kimse kale almaz boşuna nefes tüketiyosun.

Ben de senin gibi düşünenleri kaaale almayacağım sen de kusura bakmayasın.Evet Renault severim ben
    Forumda ''Fan Of The Volkswagen '' diye konu açılıp buradaki pek çok kişi evet biz vw fanatiğiyiz diye adını yazdırıyordu ama neyse çok da fi fi

belgelerle konuşuyorsanız konuşun yoksa ikileyin

tamam @denizkubi sen büyüksün arkadasimizi affet ve hepimizi bagisla

• kitap gibi konuları copy paste yapman yüzünden okumuyorum artık, buraya bir şey yazarken en azından bir mantık süzgecinden geçirip can alıcı noktaları yada önemli noktaları yazabilirsin ama sen karşıdakini reno ile boğmaya çalıştığın için ne varsa hepsini koyup ondan sonra en fazla dokumanı koydum diye karşıdakilerini ikna ettiğini sanıyorsun.....
    geçenlerde açılan konuda koyduğun videolar yüzünden yazılanları okuyamadık bir saatte açıldı sayfalar sen de biliyorsun o yüzden doğru yazdığın şeyler bile etkisini kaybediyor, çünkü amacın konu neyle alakalı olursa olsun bir şekilde renoya getirip , renonun konunun öznesinden daha iyi olduğunu ispatlamak....
    keşke reno türkiye'ye adam muamelesi yapıp ikinci kalite mallarını pompalamasa....
  • @enoman
    terbiyeyi keşke sana yüzyüze öğretebilseydim

Beni kimin kaale alacağına sen karar veremezsin ve bunu da normal bişeymiş kimse seni kaale almaz yazamazsın böyle bir hakkın yok ..bu hakkı görürsen kendinde elbette ki haddini swanal da olsa bildiririz .
    İstesen de istemesen de forumu okuyanlar neyin kaale alınıp neyin alınmayacağını çok iyi bilirler senin terbiyesizleşerek artı bir çaba içine girmene gerek yok yani...
    Sana bir tavsiye kendinde hak görmediğin şeyleri başkalarında hak görme...

Konuyla ilgili olarak ben doğuş olsam burtayı görsem biraz daha zam koyarım.
    Mesela mercedes 90 bin mi passata 87 bin tl derim
    aynı şekilde 65 bin tl lik bmw varken Poloya 63 bin derim aradaki fiyat farkını kardan sayıp polo alan olacaktır
    az bile yapıyor bu doğuş.
    Çünkü biat edercesine fanatik müşterilerim var servisten geçiririm arabayı satarken geçiririm malzemeden payını veririm neden mi?
    Çünkü ithalatını yaptıkları arabanın başkalarıyla kıyaslanmasına bile tahammülü olmayan bir kitle mevcut
    Ne yani amacınız ne Türk Halkını sıraya sokmak mı ?O zaman halk olarak hepimiz sıraya girelim 6 ay sonra hepimiz vw alalım.Başka araba yok zaten başka arabalar kağıttan araba zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 1 Mayıs 2011; 19:03:59 >

• @evolvo

Geçmiş olsun. Yine de çok kötü bir tasarım bence Tiguan. Vw'de gerçekten güzel tasarıma sahip iki araç var(kendi fikrim), onlar da;

BUGATTI VEYRON FRANSIZ ÇIKTI İYİMİ

Ayrıca darbeyi tekerlekten aldığınız için şanssısınız. Durduk yere aracınız hatalı duruma düşecekmiş.
  • Elin adamlarını bu kadar savunmaya ne gerek var anlamıyorum.

Bugün yakın paraya alınan araçların hepsi nerdeyse aynı şeyi vaad ediyorlar.

İlk aracım 2009 honda jazz'dı sonraki 2010 megane 3 dizeldi şimdi ise 2011 vw polo gti kullanıyorum hepsinin kendince iyi ve kötü tarafları var.Renault çok dandik bir araç demek yanlış bence yada aynı şekilde volkswagen en iyi demekde yanlış.
  • Bugatti orjin olarak fransızdı (yaklaşık 91 yıl) 2000'den sonra VW bünyesine girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

keşke reno türkiye'ye adam muamelesi yapıp ikinci kalite mallarını pompalamasa....

bak bu konuda çok haklısın avrupadaki renolar hem fiyat bakımından hem de kalite bakımından muadillerinden asla geri değil...Biliyormusun ki Laguna ile passat almanyada hemen hemen aynı fiyat.Doğuş grubuna haddini bildirmek ve haksız kazançlarının sonuna kadar takipçisi olacağım.Kendimce bunu ne kadar başarabilirsem o kadar başarılı sayacağım kendimi.
    İmzan hoşuma gittiği için yazıyorum.
  • @timekeeper
    teşekkürler, hasar sadece tekerde gerçekten, jant lastik ve alt takımın bazı bağlantı noktaları değişti ama şasi de bir sorun yok allahtan
    tiguanın tipine çok hasta değilim , ama rahatsız da olmuyorum....
    rx8 satıp aldım zaten, ondan sonra ne alsam tipini beğenmeden alıcaktım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 1 Mayıs 2011; 18:57:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Fransa'da üretilmesi ile Fransız otomobillerinin kalitesi arasında hiçbir bağlantı yok. Sonuçta Bugatti Volkswagen'e aittir, Fransız otomobil üreticileriyle bir alakası yok ki.

Tamam ama almanların da hız/aktarım/motor/aerodinamik/turbo konusunda renaul'tan öğreneceği bazı şeyler olabilir.

ılk turbo motoru renault yapmıstır.yılını unuttum ama 80 lerden onceydı galıba.hatta formula 1 pıstlerınde ıngılızlerın ustun areo dınamık cozumlerını motor gucu ıle alt edebılmeyı basarmıslardı.fakat bagzı yarıslarda yakıt yetmedıgı ıcın yarısı bıtırermemıslerdı galıba
    fakat gunumuzde yol otomobıllerınde almanlar aldı basını gıttı hocam
    2002 yılında wv grubuı ferrarı ıcın fıat ıle masaya oturmustu ama ferrarı yı fıat satmamıstı

beyler lambordhını de wv gurubuna aıt dımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik
    A priori bir yargıya varmaktansa olay bazında bir değerlendirme yapmak daha isabetli olacaktır.

A priori ne demek biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166
    beyler lambordhını de wv gurubuna aıt dımı?

Evet, Lamborghini de Vw grubuna ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

A priori bir yargıya varmaktansa olay bazında bir değerlendirme yapmak daha isabetli olacaktır.

Yeşim Atamer'den ders alan birinin a priori kavramından habersiz olması imkansızdır.

Ben de Yeşim Atamer'den ders aldığıma göre sanırım ne demek olduğunu biliyorum.

• ben ders almadım, önyargı mı demek, öncelik mi demek, ön- ekli birşey olduğuna eminim...
  • Yahu Reno iyi olsa ne yazar kötü olsa ne yazar.

Bana ne VW nin reno karşısındaki durumundan bilmemleden.

Araba almak isteyen adam öküz değil ya insan sonuçta gider biner kullanır cebine bütçesine bakar hangisi içine siniyorsa bütçesine uygunda ailesine vs. uygunsa alır biner.

Yok efendim reno VW yi teper yok efendim VW Bentley yarısıdır bilmemle tarzında savunma yapan arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum.

Bazen araç alımında duygular ön plana çıkar özellikle spor tarz araçlarda onda da kişisel beğeni söz konusudur kim neyi isterse onu alır.

Yok fanatiğim yok bilmemleyim anlamsız ve boş ötesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Yahu Reno iyi olsa ne yazar kötü olsa ne yazar.

Bana ne VW nin reno karşısındaki durumundan bilmemleden.

Araba almak isteyen adam öküz değil ya insan sonuçta gider biner kullanır cebine bütçesine bakar hangisi içine siniyorsa bütçesine uygunda ailesine vs. uygunsa alır biner.

Yok efendim reno VW yi teper yok efendim VW Bentley yarısıdır bilmemle tarzında savunma yapan arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum.

Bazen araç alımında duygular ön plana çıkar özellikle spor tarz araçlarda onda da kişisel beğeni söz konusudur kim neyi isterse onu alır.

Yok fanatiğim yok bilmemleyim anlamsız ve boş ötesi..

Aynen katılıyorum Baran kardeşim,fanatiklikle hiçbir yere varılmaz,bu işler zevk meselesidir,ben Golf'ü severim ama hiçbir şekilde Golf5 almam,Golf6'nın ise Highline paketlisi dışında beni cezbetmez,ama Golf 4'e bayılırım,bu tercih meselesidir.Markaya tapınmanın alemi yoktur.

• Madem mantıklı bir şekilde tartışamıyoruz, madem kendi takımıyla sadece 2 motor vererek 6 F1 başarısı olan Renault bayide satılan araçlarla karşılaştırılmıyor, o zaman tüm sevip de kavuşamayanlara gelsin

BUGATTI VEYRON FRANSIZ ÇIKTI İYİMİ

Mitsubishi en muhteşem firmadır. 0-600'ü(dikey olduğu için yerçekimi ivmesi eklenerek) 4 saniye, atmosferde 5000km/h, yörüngede 20000km/h yapıyor. Varsa bundan daha iyisini yapan o konuşsun sadece.

Youtube'da aradım HTV Space Station vs Bugatti diye ama bulamadım, Bugatti sahipleri yememiş demek ki kapıştırmaya!!!11!!onbir!!1.

Aynı zamanda Mitsubishi yemek çubuğunun mucidi olduğu için milyarlarca asyalı açlıktan ölmemiş, Fransa'ya çelik ihraç edebilmişlerdir. Demek ki o çelik olmasa otomobil olmayacağından, otomobilin ilk mucidi Mitsubishi'dir.

İlk olarak 720 derece dönen cam kolunu yaparak bugünkü ESP sistemlerine ön ayak olan Mitsubishi, aynı zamanda çok sevimli bir fonetiğe sahip olduğundan "araban ne" diye soran kızlara Mitsubishi dendiğinde Lamborghini denmesinden daha olumlu sonuçlar vermiştir.

Üstüne üstlük Nazi'lere ülkesini ve fabrikasını peşkeş çeken, bu yüzden yargılanırken ölen, ülkesinde nefret edildiği için torunları bile markasının etkinliklerine davet edilmeyen Alman aşığı markalara benzemez! Hele ona gönül verenler markanın sahibi bile Alman aşığıyken sağda solda "Markam tüm almanlara eşdeğer seviyededir" diye konuşmaz!

Amerikan pazarına giremeyen bazı markaların aksine, gönül rahatlığıyla dünyanın her yerinde satın alıp binebilirsiniz! Hatta dünya dışında bile bir Mitsubishi'ye binme şansınız var!

Herhangi bir insanın ömründe herhangi bir Mitsubishi ürünü kullanmadan ölme olasılığı hiç telefonla konuşmadan ölme olasılığından daha az!

Uzay çağındayız demesini biliyoruz, o zaman aracımız da uzaya çıkabilmeli! Uzaya çıkan tek araç da Mitsubishi! Kafiye de oldu bak hani!

Not: Denizkubi anlaşalım, sen saçmalamaya son ver, ben de vereyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Yeşim Atamer'den ders alan birinin a priori kavramından habersiz olması imkansızdır.

Ben de Yeşim Atamer'den ders aldığıma göre sanırım ne demek olduğunu biliyorum.

Atamer'ler fenomendir.

• quote:

@denizkubi
    Sen edebinle yazsan zaten sana kimsenin bişey dediği yok ama o kadar ahlaksızca ve üslup yoksunu yazıların var ki insanı çileden çıkartıyorsun.Hem argo kullanıyorsun ''ikile,fifi'' ve daha bilimum saçmalıklar,sonra üstüne utanmadan bana laf söylüyosun.Ahlaksızın bayrak tutanısın daha ne denirki senin gibi gözün dönmüş Reno'ya tapan birine.Ayrıca yüzyüze görüşmek istiyorsan yerim yurdum belli,gel beni bilgilendir sabırsızlıkla bekliyorum.

Allah ıslah etsin seviyene inmiyorum

• quote:

quote:

@denizkubi
    Sen edebinle yazsan zaten sana kimsenin bişey dediği yok ama o kadar ahlaksızca ve üslup yoksunu yazıların var ki insanı çileden çıkartıyorsun.Hem argo kullanıyorsun ''ikile,fifi'' ve daha bilimum saçmalıklar,sonra üstüne utanmadan bana laf söylüyosun.Ahlaksızın bayrak tutanısın daha ne denirki senin gibi gözün dönmüş Reno'ya tapan birine.Ayrıca yüzyüze görüşmek istiyorsan yerim yurdum belli,gel beni bilgilendir sabırsızlıkla bekliyorum.

Allah ıslah etsin seviyene inmiyorum

Üstteki mesajlarını herkes okudu,benim yazdığım mesajlarda ortada,kimin üslubunun bozuk olduğu çok açık.Bunu forum ahalisi de görüyor.O yüzden sorun yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

@time_keeper
    Kardeş müsait olduğun zaman seninle bir gün Peugeot-Citroen-Renault'ya gidelim (Konya yolu üzerideki bayilerin hepsi yanyana zaten) Hem sana Lancer'ı tanıtırım hem de Tasarım yorumlarını yüz yüze yapmış oluruz. Ne dersin?????

Görkemcim merhaba :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.