Bildirim
Bug Splat ! [ÇÖZÜLDÜ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Repair yapmayı denedinmi yada antivirus kullaniyormusun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: By_DoMiNo
antivirus kullanmıyorum. şu an repair yapıyorum büyük ihtimal olmayacak. az araştırdığımda hiç bir çözüme neredeyse bu işe yaradı denmemiş yeni bir çözüm için konuyu açtım -
quote:
Orijinalden alıntı: kandorfeyta
quote:
antivirus kullanmıyorum. şu an repair yapıyorum büyük ihtimal olmayacak. az araştırdığımda hiç bir çözüme neredeyse bu işe yaradı denmemiş yeni bir çözüm için konuyu açtım
Geçen repair yapınca 2 gb lik dosya indiriyordu repair dan sonra duzelmezse 2 kesin çözüm var. Ya format ya oyunu tekrar kurmak. En kesin olanı formattir kanımca.
quote:
quote:
quote:
antivirus kullanmıyorum. şu an repair yapıyorum büyük ihtimal olmayacak. az araştırdığımda hiç bir çözüme neredeyse bu işe yaradı denmemiş yeni bir çözüm için konuyu açtım
Geçen repair yapınca 2 gb lik dosya indiriyordu repair dan sonra duzelmezse 2 kesin çözüm var. Ya format ya oyunu tekrar kurmak. En kesin olanı formattir kanımca.
repairi yaptım olmadı hatta oyundan atıyor bir şeyler denemek istiyorum dosyalarda sorun çıktı mı nediyor tamir etmek istermisiniz diyor evet diyorum onuda yaptım 2 saat önce yine olmadı. şimdi ikinci kez deniyorum artık çıldırmak üzeriyim bu kadar saçma şey olmaz yeni güncellemeden önce tek sorun yoktu
-
Biraz da tesadüf her patch te birisinin çalışan düzeni bozuluyor mutlaka.
quote:
Biraz da tesadüf her patch te birisinin çalışan düzeni bozuluyor mutlaka.
ya yemin ediyorum saatlerdir harcadığım emeğe yazık ticket atsam ekran kartı falan diyecekler alakasız alakasız şeyler. -
Ticket atmayı bi dene ben attığımda ya çözüm bulun ya da oyunu bırakmamı söyleyin dedim bir sürü çözüm sundu pcye laf etmedi. Hoş hiçbiri ise yaramadı
Özet: ticket at.
quote:
Orijinalden alıntı: -Liseli-
Ticket atmayı bi dene ben attığımda ya çözüm bulun ya da oyunu bırakmamı söyleyin dedim bir sürü çözüm sundu pcye laf etmedi. Hoş hiçbiri ise yaramadı
Özet: ticket at.
ticket atan bir arkadaş lol forumunda gelen cevabı paylaşmış hepsini denedim olmadı son çara olarak şu repair tekrar bitsin oyunu silip tekrar yükleyecem o da olmazsa bırakacaz artık daha fazla uğraşamam -
Kardeşim bende de aynı sorun olmuştu.Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi.Bir dene istersen.
Oyunu silip tekrar yükledim hala düzelmedi 4.5 yamasından beri oynayamıyorum.
-
Henüz patch atmadım inşallah aynı sorun bende de çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Kırbaccı
Henüz patch atmadım inşallah aynı sorun bende de çıkmaz
inşallah kimsenin başına getirmesin allah çok kötü bir şey -
Oyunu baştan yükledim ve ekran kartı sürücüsünü tamamen silip tekrar kurdum hala aynı hatayı alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 3 Nisan 2014; 22:26:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Oyunu baştan yükledim ve ekran kartı sürüsünü tamamen silip tekrar kurdum hala aynı hatayı alıyorum.
Ben yarin da deniyecem olmazsa yapacak baska bir sey kalmiyor. Yukardaki arkadas acip kapadim oldu demis deneyelim onuda :)
Gercektende sacma sapan isler ya yeni patchle belki duzelir ama kim bilir o da ne zaman gelir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Oyunu baştan yükledim ve ekran kartı sürüsünü tamamen silip tekrar kurdum hala aynı hatayı alıyorum.
Ben yarin da deniyecem olmazsa yapacak baska bir sey kalmiyor. Yukardaki arkadas acip kapadim oldu demis deneyelim onuda :)
Gercektende sacma sapan isler ya yeni patchle belki duzelir ama kim bilir o da ne zaman gelir
Şimdi de windows update yapıyorum belki düzelir diye ama zannetmiyorum. -
Boşuna format atmayın ben piyasada dolanan bütün yöntemleri denedim sonrada format attım genede çözüm yok -
son patch den sonra bendede oluyor fakat 5-6 sn ekran kilitlendikten sonra tekrar düzeliyor, neredeyse her maç 1-2 kere geliyor başıma.bunun sebebi ati overdelay gibi bi sistem(yanlış hatırlamıyorsam) otomatik ekran kartı hafızasını sıfırlayıp tekrar başlatıyor bu esnada, yoksa sizin gibi hata verip kapanır normalde oyun. ekran kartı ayarlarından bir bakın derim, açık değilse onu açın bir deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 4 Nisan 2014; 15:48:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: M 9
son patch den sonra bendede oluyor fakat 5-6 sn ekran kilitlendikten sonra tekrar düzeliyor, neredeyse her maç 1-2 kere geliyor başıma.bunun sebebi ati overdelay gibi bi sistem(yanlış hatırlamıyorsam) otomatik ekran kartı hafızasını sıfırlayıp tekrar başlatıyor bu esnada, yoksa sizin gibi hata verip kapanır normalde oyun. ekran kartı ayarlarından bir bakın derim, açık değilse onu açın bir deneyin
Bakacagim hocam gercektende sacmalik ama ya
beyler lütfen yardım olmuyor sorunun nedir kaynağı?
Benzer içerikler
- tft en iyi komp
- elektrik kesintisi maç
- mlbb oran hesaplama
- feedlemek ne demek
- lol yama yapılıyor
- riot mmorpg
- ping düşürme
- lol sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X