Şimdi Ara

@@@@@ Buffalo GBit DLNA NAS Cihazları 2TB Destekli @@@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILDI

Merhaba,

Elimde 2 adet farklı model, ihtiyaç fazlası NAS (Network Attached Storage) var.
    Ürünlerin ikisininde satış sebepleri ve durumları ortak o yüzden bu kısmı ortak yazacağım resimler ve özellikler aşağıda.
    Ufak bir şirket ihtiyacı için yurt dışından 10 adet cihaz getirdim. Bu cihazları gümrüğe takılmaması için bölerek sipariş ettim bunlarda elime geçen son parti. Ürünler 2 TB'ye kadar HDD desteği sunuyor şuan aktif olarak 1'ini evimde kullanıyorum, 7'sini şirkette kullanıyorlar. Bu son gelen partiye ihtiyacımız kalmadı fazla sipariş vermişiz. Ürünler tarafımdan kurularak test edildi sorunsuz çalışıyorlar.

Ürünleri almış olduğum kişi ürünler için kendi firmware'ini yazıyor. Bu sayede cihazlara bir çok ekstra özellik ekleniyor (BitTorrent Clinte gibi), istenirse orjinal firmwarede yüklenebilir ama sevgili Vietnamlı arkadaşın sürümü çok daha iyi. Ayrıca kendisi kurulum ile ilgili ürünleri aldıktan sonra kesintisiz destek veriyor, her türlü sorununuza kısa sürede cevap yazıyor gerekirse yedek parça için bile destek veriyor (Gelen ürünlerden birinin dış kasası postada çizilmişti anında yeni dış kasa yolladı gibi...) ve gene bu arkadaşımız yeni yazdığı sürümleri hiçbir ücret talep etmeden sizlerle paylaşacak.

Ürünle birlikte ben size normalde ürün kutusunda olmayan bir kurulum DVD'si vereceğim (Vietnamlı arkadaşımızın dokümanları ve kurulum dosyaları). Fakat bu kurulum için orta düzey network ve orta düzey İngilizceye ihtiyacınız var bunu gözardı etmeyin.

Gelelim basit bir NAS tanımına, NAS'lar harici harddiskler gibidir fakat network'e bağlandıkları için bütün bir ağdan erişime açılırlar, mesela bu cihazı wireless modeminize bağlayarak notebookunuzla kablosuz bir şekilde dizilerinizi filimlerinizi izleyebilir, içine indirmesi için torrent dosyaları koyabilirsiniz. Bir pc 400-700 watt elektirik harcarken bu cihaz sadece 15-20 watt harcar. Çok daha sessiz çok daha ekonomik download yapabilirsiniz. Cihazın içindeki dosyalara eviniz dışından ulaşabilir, cihaza sunucu kurabilirsiniz. İki cihazda DLNA sertifikalı ve gigabit ağ desteklidir, yani multimedya dosyalarını bu cihazlar üzerinden sorunsuzca izleyebilirsiniz. Ayrıca iki cihazdada bulunan usb portu ile cihazlara printer bağlayıp onları da ağda kullanıma açabilir yada 2. bir harici harddisk bağlayıp standart bir usb harici diski NAS cihazına dönüştürebilirsiniz.

Ürünlerin açıklamaları ve fiyatlar:

@@@@@@ Buffalo LinkStation Live-EZ (Ön kısmı siyah olan) @@@@@@

Support up to 2TB 3.5" SATA HDD as well as 2.5" HDD.

Descriptions about the item

Dependable, near-silent and easy to install. Seamlessly store and share your music, photos and videos with the LinkStation Live. Stream your favorite music and videos directly from the LinkStation Live to a PC, Mac. Access and share your multimedia collections from anywhere at anytime using Web Access. The friendly LinkStation Live makes sharing simple.

NAS Features

* Web Access - access your digital library from anywhere with PC, MAC or iPhone
    * USB Printer server function
    * One touch transfer of media files from digital camera/camcorder with Direct Copy feature
    * UPS USB connection control functions
    * Support Apple Time Machine
    * The eco-friendly power savings mode cuts cost and powers down the LinkStation based on the power state of your PC
    * iPhone-Friendly web interface, which allows users to access music, video and image files easily
    * In-Built FTP and Print servers

Bonus - BitTorrent Client: * since the Buffalo Stock Firmware doesn't contain any BitTorrent Client. I will provide the my own instructions & my own pre-compiled scripts to install BitTorrent with Web UI on this NAS if you really need this feature.

Specifications

LAN Interface

* Standard Compliance: IEEE802.3ab/IEEE802.3/IEEE802.3u Standard (1000 BASE-T/100 BASE-TX/10 BASE-T)
    * Data Transfer Rates: 10/100/1000Mbps
    * Connector Type: RJ-45
    * Number of Ports: 1

USB Interface

* Standard Compliance: USB 2.0
    * Connector Type: USB Type A
    * Data Transfer Rates: Max 480Mbps (High-Speed Mode) - Max 12Mbps (Full-Speed Mode)

Protocol Support

* Networking: TCP/IP
    * File Sharing: SMB/CIFS, AFP, FTP
    * Management: HTTP
    * Time Sychronisation: NTP

Others

* Power Supply: External, DC Adapter 100-240V 50/60Hz

Package contains:

* 1 NAS Buffalo LinkStation Live EZ™ (no HDD included)
    * LAN cable
    * 1 DC Adapter
    * DVD

@@@@@@ Buffalo LinkStation Live LS-CHL V2 (Ön kısmı krom olan) @@@@@@

About the item

Dependable, silent, and easy to install. Seamlessly store and share your music, photos, and videos with LinkStation Live LS-CHLv2. Easily stream your favorite music and videos directly from LinkStation Live to a PC, Mac, or DLNA media player. Password protect files for added security and use Memeo™ to automatically backup precious data for ultimate protection. Share a printer with other users or add a DriveStation for increased capacity. Access and share your multimedia collections from anywhere at anytime using Web Access 3.0. User-friendly LinkStation Live makes sharing simple.

NAS Features

* With Web Access 3.0* you can use a Web browser to ACCESS and UPLOAD your files! Anytime, from Anywhere!
    * Use Web Access for iPhone to ACCESS files on your LinkStation!
    * The eco-friendly power savings mode cuts cost and powers down the LinkStation based on the power state of your PC
    * iTunes automatically makes the LinkStation available as a content source in your iTunes software
    * Built-in FTP and Print servers
    * Built-in DLNA CERTIFIED™ streaming media server
    * Support for Time Machine™ Functionality
    * Built-in BitTorrent client is the global standard for accessing rich media over the Internet (uTorrent with nice Web UI *, please refer the above pictures)

* Please upgrade to the latest firmware to get these features.

Specifications

LAN Interface

* Standard Compliance: IEEE802.3ab / IEEE802.3 / IEEE802.3u Standard (1000 BASE-T / 100 BASE-TX / 10 BASE-T)
    * Data Transfer Rates: 10 / 100 / 1000 Mbps
    * Connector Type: RJ-45

Internal Hard Drives

* Number of Drives: 1
    * Drive Interface: SATA
    * Hard Drive Sizes: 500 GB, 1.0 TB, 1.5 TB, 2.0 TB

USB Interface

* Standard Compliance: USB 2.0
    * Connector Type: USB Series A
    * Data Transfer Rates: Max: 480 Mbps (High Speed Mode) Max: 12 Mbps (Full Speed Mode)

Protocol Support

* Networking: TCP/IP
    * File Sharing: SMB, FTP, DLNA
    * Management: HTTP
    * Time Synchronization: NTP

Others

* Dimensions (WxHxD in.): 1.78 x 6.89 x 6.15
    * Weight (lbs): 2.5
    * Power Consumption (Watts): Average 17 W (with no USB devices connected)
    * Client OS Support: Windows® 7 (32-bit/64-bit), Windows Vista® (32-bit/64-bit), Windows® XP, Windows® 2000, Windows® Server 2008, Windows® Server 2003 Mac OS 10.3.9 or later
    * Power Supply: AC 100V-240V 50/60 Hz

Package contains:

* 1 NAS Buffalo LinkStation Live™ LS-CHL V2
    * 1 LAN cable
    * 1 DC Adapter - Type-A
    * DVD

Fiyatlar:

Buffalo LinkStation Live LS-CHL V2 (Ön kısmı krom olan) 160TL
    Buffalo LinkStation Live-EZ (Ön kısmı siyah olan) 110TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoxeD -- 17 Kasım 2011; 9:36:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: varidat

pm attım

cevap attım

• Hocam cihaz mükemmel ötesi. Modeme bağlayıp wifi olarak bilgilere erişmek zahmetsiz ve keyifli olur. İyi satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Hocam cihaz mükemmel ötesi. Modeme bağlayıp wifi olarak bilgilere erişmek zahmetsiz ve keyifli olur. İyi satışlar dilerim.

Evet kesinlikle öyle ofiste 18 kablosuz kullanıcı ortak dosyalara zahmetsizce ve bağımsız bir şekilde erişip kullanabiliyor.

• pm attım dostum Buffalo LinkStation Live-EZ olanı alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 24 Ocak 2011; 19:48:35 >
  • takas var mı hocam? dükkana bakabilirsin akg ürünleri var mevcutta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buffalo LinkStation Live-EZ

Bu ürünü bana rezerve ederseniz Şubatın 7 yada 8 gibi alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Buffalo LinkStation Live-EZ

Bu ürünü bana rezerve ederseniz Şubatın 7 yada 8 gibi alıcam

Konuştuğumuz üzere elimden geleni yapacağım

• Kesinlikle verilen her kuruşu fazlasıyla hakeden harika cihaz bu NAS denilen zımbırtılar... Ağda ortak bir depo ve ister pc, ister laptop veya mediaplayer ile herkes erişsin. Üstelik internet üzerinden dünyanın her yerinden erişilirken, torrent falan avantajları da cabası... Fakat eğer wi-fi olarak kullanacaksanız modeminiz ya da routeriniz vb. mutlaka gigabit ethernet portlu ve "N" tipi 300Mbps olsun. Böylece yüksek oranda datastream isteyen büyük boyutlu hd film izleme uygulamalarda rahat edersiniz. Şahsen ben çok memnunum ve tavsiye ederim.
  • Hocam PM attım cihaz halen elinizde mevcutsa alabilirim.
  • Merhaba cihazların ikisidemi satıldı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.