beyler bu nasildir? kisin bisiklet surerken atki niyetine takmak icin? mtb kullaniyorum yarari olurmu? polar turundemi alayim yoksa
bu siteden alcam sanirm
ben de bu iş için bi ara düşünüyodum konuyu görünce aklıma geldi kar maskesi almıştım da kaskın altına baya kötü oluyor o
quote:
Orijinalden alıntı: FuK
quote:
Orijinalden alıntı: tatanga.1988
BENDE ALDIM MOTO GP. DERGİSİNDEN HEDİYE 10 ÇEŞİT BAĞLAMA ŞEKLİ VAR AMA NASIL OLDUĞUNU UNUTTUM. O BAĞLAMA SEKİLLERİNİN GÖRSEL ANLATIM VİDEOSU FELAN VARMI LA?
Asosyal Bilgisayarın paylaştığı linkte altta bir video çıkıyor orda 3-5 model gösteriyor youtubede aratırsan daha çok bulursun sanırım.
Bu arada güzelmiş yolumun üstü bi yerlerde görürsem alırım heralde.
ABİ ŞİRKET BİLGİSAYARI VİDEONUN LİNKİNİ BİLE GÖSTERMİYO İÇERİK FİLİTRELEMEDEN DOLAYI 0. FACEBOOK GİBİ YANİ AMA BEN YENİ ALMADIM İSMİDE BUFF FELAN DEĞİL BALAKLAVA MOTOR DÜNYASINDA ADI ODUR.BEN ÖYLE BİLİYORUM. İSTANBULDAYSAN MOTOR FUARININ CNR EXPO DA YAPILDIĞI ZAMANIN 1 HAFTA ÖNCESİNDE Bİ FUAR BİLETİ BİDE BALAKLAVA ve-veya BUFF VERİLİR DERGİ İÇERİSİNDE.5 TL.FELAN DERGİDE
full polar alcaktim cok terletir diye yari polar aldim kukuxumusu aldim cok tatli kirmizi koyun var bisiklet kullandigim icin yazinda kullanirim diye yari polar aldim cok guzel hic isi gecirmedi gelirken kullandim
eskisehirde ykmde bissuru cesidi var batman filan 51 lira
Sana bunu öneririm Media Markt'dan aldım çok memnunum
alalımmı? fiyatını hakediyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
hakediyoda alma be kanka alınca içine oturuyo biraz belirttim bak alacaksan sahtesini al yada git 50ye 50 likralı kumaş al birine diktirr
geçen karşıyaka kulübünün bu bandanası geldi fotoğrafını çekmem için. bir saat boyunca ne işe yaradığını bulmaya uğraştım, bir saattede de mankene giydirmeye uğraştım. çok acaib birşey, çok fonksiyonlu
Sahtesini nerden bulabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
al bence aldigim gunden beri elimden dusmedi bisiklet kullaniyorum cok isime yariyor mesela.
ha 50lira imkanin varsa dusunme bence al gitsin bere takardim 1 haftadir evde duruyor berem istedigim tarzda kendime bere yapabilmenin zevki paha bicilemez
Sahte demiyelim de Türk malı olan diyelim. Loco active diye geçiyor marka. Nette bulabilirsiniz rahatlıkla. Ben almıştım kalite farkı yok denebilir.
parasına değer özel kumaş bu bende kullanıyorum farklı desen bi tane çakma aldım atkı niyetine boğazıma sarsam bile terletiyor orjinalinde böyle bi sorun yok ömürlük bi ürün
bende geçen 5 liralık bere aldım.
Bizi ilgilendiriyor mu?
Hayır.
Bir şeyler satın alan herkes gelsin buraya konu açsın oh ne güzel.
15-20 liraya adidas bere alacagınıza bunu alın kutup ayısında var 29-30 tl.Ben almadım ama almayı düşünüyorum değer..
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
bende geçen 5 liralık bere aldım.
Bizi ilgilendiriyor mu?
Hayır.
Bir şeyler satın alan herkes gelsin buraya konu açsın oh ne güzel.
hee güzell burası sonuçta bir forum değilmi kardeş ? ki bugünlerde insanlar bu konuda konusulan şeyi çok fazla kullanmaya basladılarki internette googleda arattıgında artık bizim gibi paylasımcı arkadaslar sagolsun ilk bizim forumun konuları çıkıyor.gelgelelim madem bu kadar rahatsızsın ne diye girip de yorum attın onuda anlamış degilim neyse sanada eyvallah ne dicen ...
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
Allah'ta seni kahretsin simage koysana lan
Nedense komiğime gitti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme