Şimdi Ara

''Budala'' nasıl bir kitapdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostoyevskinin Budala adlı kitabı nasıldır arkadaşlar önerir misinz ?

• Çok güzel ve akıcı bir kitap hatta bence Dostoyevski'nin karamazov kardeşler'den sonraki en iyi romanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 6 Ocak 2010; 15:50:57 >
  • Fazla iddalı olmasın, 'Budala' için hayatımda okuduğum en iyi roman diyebilirm. Dostoyevski'nin çok daha ünlü Suç ve Ceza'sını bile geride bırakıyor bence.
  • Birde arkdaşlar ben Akvaryum yayınevininkini aldım kimin çevirdiği yazmıyor iyi midir bu Akvaryum yayınevinin çevirisi ? İyi çeviri var kötü çeviri varda biraz fazla sordum kusuruma bamayın..
  • keşke Can yayınlarınının alsaydın bence en kaliteli çeviriyi onlar yapıyor
  • İletişim yayınlarından okumuştum ben, gayet iyiydi.
  • akvaryum yayınları kötü müdür arkadaşlar öteki yayınevleri biraz tuzlu oluyor ama kaliteli tabi orası doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iletişim yayınlarının çevirileri çok güzel. Budala kitabını sadece bir hikaye olarak değil rusyanin alt sınıfının çektiği sıkıntıları anlatan bir belgesel kitap olarak görmek gerekir. Zaten dostevyeskinin tüm kitapları böyledir. Bazı kısımlar ağır gelebilir. Ancak olunması gereken bir başyapıttır.
  • Kitap hangi yayın evindendi hatırlamıyoum ama edebi dil olarak gercekten cok güzeldi. Trt bir ara kısa dizi olarak yayınlamıştı tam izleyememiştim o yüzden kitabi okudumuştum. tavsiye ederim
  • eyvallah tşkler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.