Şimdi Ara

Buda geldi başımıza..! Karabasannnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan hayatta en son inanacağım ve anlatıldığı zamanlarda da asla itibar etmeyeceğim olay geçen gece geldi başıma. Bugüne kadar çok anlatıldı çok dinledim ama hep dalga geçtim akşam müsaitiz gelsin filan der makaraya alırdım ama geçen başıma bi olay geldiki anlatmazsam çatlarım.
    Ben yatağın her zaman sol tarafında yatardım. O gece bel ağrımdan dolayı sağ tarafta yatmak istedim ve yattım. Gece yüz üstü yatar haldeyken ensemde bi el hissettim. Bastırmıyordu ama hissedebiliyordum eli itmek istedikçe bastırmaya başladığını anladım. Ben kafamı geriye doğru itmeye başladıkça o daha da sert bastırmaya başladı ister istemez feci tırstım da. Sonra kollarımı çekmek istedim ellerimle müdahele edeyim dedim yok bi şey ellerimi de tuttu hatta elimin üstüne tırnaklarını geçirdğini hissettim yaklaşık bir dakika kadar sırtımdaki ŞEY'i atmaya çalıştım en son kan ter içinde hafifçe kafamı geriye attım ki birden o ağırlık kayboldu hemen ışıkları açtım hanımı korkutmamak için nefesimi tuta tuta salona geçtim ilk iş ellerimi kontrol ettim tırnak izi filan varmı diye yoktu kollarımda da bi şey yoktu kendimi kabus gördüğüm konusunda ikna etmeye çalıştım tekrar yatağa girdim ama gün aydınlanana kadar kendimi sakinleştirmekten uyku uyuyamadım şimdi hanım beni boğmaya çalışmadıysa yaşadığım bu olay nedir

• Uyku felci o karabasan diye birşey yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan.

Uyku felci o karabasan diye birşey yok .

Ben zaten asla inanmam da o gelen olayı açıklamakta zorlandım dedim DH çözer bu işi
  • parapskılojı alanında gelıstırdım kendımı demonlarla sohbet edıp ejderha cagırabılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

quote:

Ben zaten asla inanmam da o gelen olayı açıklamakta zorlandım dedim DH çözer bu işi

Biz ne yapalım hocam. Karabasandır işte yada uyku felci yada senin hanım.
  • quote:

Karabasan ve alkadın gibi inançlar şamanizmden kalma inançlar isanlar bu tür inançları İslam ile ilgili sanıp inanmak mecburiyetinde hissediyorlar kendilerini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

quote:

yorum yap hacı rahatlat insanı kedidir o kedi de mesela çok gülerim bi dahada başıma böyle bi olay gelirse pist ulan der kovalarım gelen şahsiyeti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese olan bir şey. Abartacak veya anlatacak bi durum yok. Metafizik bi varlığın etkisiyle oluşan bir şey değil beynindeki elektrokimyasal olaylar sonucu meydana gelen bi durum ama tam nedenini ben de bilmiyorum.Ama uyurken bilincinin açılması gibi bir şey özet olarak.Lucid rüyanın daha bilinçli hali sayılır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Raist] -- 5 Mart 2012; 18:11:58 >
  • Karabasan = Uyku Felci.
    Uyku felci bi hastalıktır. Bizim dedelerimiz ninelerimiz zamanında karabasan demişler ve dilden dile böyle gelmiş. Google'dan araştırırsan uyku felcini gerekli bilgileri bulabilirsin
  • anahtar kelimeler : bel ağrısı , yer değişikliği , yüz üstü yatmak
  • Bir daha yazıyorum

Karabasan ve alkadın gibi inançlar şamanizmden kalma inançlar, insanlar bu tür inançları İslam ile ilgili sanıp inanmak mecburiyetinde hissediyorlar kendilerini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnostik60 -- 5 Mart 2012; 18:15:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

quote:

yorum yap hacı rahatlat insanı kedidir o kedi de mesela çok gülerim bi dahada başıma böyle bi olay gelirse pist ulan der kovalarım gelen şahsiyeti

Hacı kedidir o kedi. Zaten hızlı kaçar kediler bilirsin. Kalktığın gibi gitmiştir. Yoksa başka ne olabilir ki.

• Yorumlar için teşekkürler içim ferahladı sanırım haklısınız yer değişikliği, bel ağrısı, yüz üstü yatmak neticesinde kailtesiz ve huzursuz uyku
  • Ulan bide bana gelmez ki şu
    Harbi nasıl beceriyosunuz da başınıza böyle birşey geliyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarov06 -- 5 Mart 2012; 18:39:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.