|
Dostlar selamlar herkese, Öncelikle kendimle ilgili küçük birkaç bilgi vereyim. Şirket sahibiyim o yüzden kredi çekerken araca çıkan oran %80'e kadar çıkabiliyor artı olarak vadesi de 4 seneye kadar yayılabiliyor. (Şirket sahibiyim dedim de zengin sanmayın şahış şirketi, freelance işler yapıyorum) Araç almak istiyorum çok lazım, zaman ve ulaşım konusunda büyük bir artısı var benim için. Şuan nakit olarak 200k' ya kadar çıkabilirim ama tabi ki bu fiyatlarda araç yok. Sizce kredi hakkımı kullanıp 600-700 bandında bir clio almam mantıklı mı çünkü kredi çekersem aylık 35k'ya kadar taksit ödeyebilirim imkanım var. Yoksa krediye girmek yerine biraz daha dişimi sıkıp dövize vs yatırıp para biriktirmemi mi tavsiye edersiniz? Bu durumda araç parası biriktirmem belki de 1 seneyi geçicek ve hatta biriktirdiğim zaman araç fiyatlarınında uçma ihtimali var. Ne yapsam işin içinden çıkamadım. Tavsiyelerinize açığım ayrıca araba modeli vs öneriniz varsa onu da alırım teşekkürler şimdiden |
|
CPU: AMD Ryzen 3600X | MB: ASUS TUF B450 PRO Gaming | GPU: MSI Ventus RTX 3070 8 GB RAM: Crucial Ballistix 32 GB DDR4 3200MHz | SSD: SANDISK EVO PLUS 240 GB | HDD: SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm | MONITOR: Acer ED270UP 27" 165Hz 1ms QHD Curved Monitör | CASE: Dark Guardian PSU: Highpower Performance Gd 750W 80+ Gold
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı