Şimdi Ara

Bu yüzden bu haldeler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada konu açıyordum yarıyıl tatilinde elektronikçide çalışayımmı diye. Neyse dün başladım işte, iki tane de genç 25 li yaşlarda çalışan var. Bunların biri ağrılı biri bitlisli imiş. Bende erzurumluyum diyince ''çak bi beşlik '' dediler Daha sonra inşaata priz takmaya gideceğiz,bunlardan birisi ötekine dedi ''Şu taksiciler çok havalı,ikimiz dalsak indiririz hepsini '' öteki de buna ''zaten onların içinde bir tane kürt var,diğerleri türk '' dedi Yani işin aslı sanırım en çok bölünmeyi bunlar istiyor. Gençler işte doldurmuşlar kafalarına bir sürü yalan yanlışı,kışkırtmışlar bunlarda öyle davranınca birşey olduğunu sanıyorlar.Sanırım adamlar doğulu olmayı kral birşey zannediyorlar .

• Cahil bir topluma istediğin herşeyi yaptırırsın işte.

Bu yüzden doğu bu halde değil mi , bu yüzden eğitime o kadar mı karşılar ...

İşte bunu fırsat bilenler asırlardır kullanıyorlar ve emin olun halkın bilinçlenmesi onların en büyük korkusu.
  • adamlar eğitimsiz değil aksine ailelerinde gayet siyasal eğitim alıyorlar apo kim pkk kim türkler kim hepsi daha ilk okul yaşında iken öğretiliyor türkleri düövmek,öldürmek,onlardan çalmak helal deniyor türk kızlarına laf atıp denk getirdiklerini görütürüyorlar bizim gerizekalı kızlarımızda yüz veriyor embesiller.daha bunun gibi bir çok eğitim veriliyor ortaya hain köpekler çıkıyor bunların alayı böyle o kurtuluş günü geldiğinde kaçacak delik bulamayacaklar katliam nasıl yapılır soy nasıl kırılır tüm dünya görecek.
  • Üstteki yazdığım mesajdaki

``Cahil bir topluma istediğin herşeyi yaptırırsın işte. ``

kısmı dediklerinizi tam olarak özetliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

adamlar eğitimsiz değil aksine ailelerinde gayet siyasal eğitim alıyorlar apo kim pkk kim türkler kim hepsi daha ilk okul yaşında iken öğretiliyor türkleri düövmek,öldürmek,onlardan çalmak helal deniyor türk kızlarına laf atıp denk getirdiklerini görütürüyorlar bizim gerizekalı kızlarımızda yüz veriyor embesiller.daha bunun gibi bir çok eğitim veriliyor ortaya hain köpekler çıkıyor bunların alayı böyle o kurtuluş günü geldiğinde kaçacak delik bulamayacaklar katliam nasıl yapılır soy nasıl kırılır tüm dünya görecek.

Hala soykırım muhabbeti mi Anlayın şunu biz parçalanamayız,tek çare ülkenin tamamı bilinçlenip doğruyu öğrenmek zorunda

Edit:Konu aşırı siyasete kaçmak üzere,demek istediğim en basitimden benim sülalemde yine kürt olanlar var,bu karadenizlilerde de olabilir yani parçalanmak vs. çok zor bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakiyyyy -- 25 Ocak 2015; 17:00:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.