Şimdi Ara

Bu yıl tüm zamanların gelmiş geçmiş en zor sınavı olacak! (%100) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kolay olursa beleş herifler sırf dikkatsizlik yaptım diye önüme geçer. ağlatıcak bir sınav beklemiyorum ben. Ama çok kolayda olmayacak. Geçen sene ayarında olur bence

• İnşallah zor olur da çalışmayan boş gezen tayfa patates olur ezilir gider ygs psikoloji sınavı falan fistan bana anlatmayın çalışmayan adamla çalışan bir değildir konuyu açan arkadaş bence çok stres yapmışsın sınavda güzel güzel hatalar yapacaksın beklenmedik sonuçlar alabilirsin derim bunu da buraya bırakıyorum ve gidiyorum
  • İnşallah zor olur

• hocam şöyle bir şey var her yıl zaten gelmiş geçmiş en fazla kişi giriyor bütün yıllara bakarsan her yıl daha fazla kişi giriyor seneyede gelmiş geçmiş en fazla kişi girecek ve sınav zor olsun çünkü gülerek eğlenen ailesinin emeğini boşa çıkartanlar otursun biraz düşünsün bu forumda da çoğu kişi emek veriyor sınav kolay olursa bu kadar insanın emeğine yazık olur
  • inşallah zor olur zaten fizikte okadar kolay soruyolarki herkes yapıyor benim farkım kalmıyor zor sorsunlar kimin ne olduğu ortaya cıksın bence
  • Bence yine Türkçe kısmı zor olur öyle istediğiniz kadar rahat olun paragraflarınız kötüyse yanarsınız
    Matematik rahat olunca iyi çalışan biri yapar heyecan matta çok fazla süre kaybettirir
    Fen yine kolay olur
    Sosyal felsefe kısmı sıkıntı olur
    tarih coğrafya çalışan adam yapar
    Sen fazla korku içindesin bence biraz daha rahat ol çalış yaparsın

• Jengador kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ağlatmadıysa hangi sene ağlattı sevgili dostum?
  • EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Çalışmayanı ağlatmıştır. Bizim okulda sürpriz olmadı. Ben ağlatıcak sınav beklemiyorum dedim geçen seneden önce ağlatan sınav oldu demedim. Yani ben başlıktaki kadar abartılıcak bir şey beklemediğimi söyledim. Farkındaysan her sene aynı şeyi yapıyorlar sınavdan sonra çok zordu diye. Her zaman memnun olmayan birileri oluyor. Geçen sene biraz daha fazlaydı memnun olmayan sayısı sınava girmediğim için sorulara bir şey demiyeceğim. Ama ağlattığınıda sanmıyorum. Başlığı okuyunca boşuna çalışıyormuşuz süsü vermiş adam ben ona şey yaptım. Yoksa geçen seneyi kolaylamıyorum. Çalışanın sıralaması değişmicektir.
  • Jengador kullanıcısına yanıt
    Eşşek gibi çalışanları ağlattı hocam görmüşlüğüm var
    tabi sınav heyecanı vs
    Heyecan meseleai kötü eşşek gibi çalışan çalışmayandan düşük yapabiliyor tabi lysde çalışan farkını koyuyor zaten

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Yani zorluktan çok heyecan etkiliyor bence. Zorluğu takıp sinirini bozup odaklanamazsan sıralaman kötü bir şekilde düşer. Ama sen sınavı bitirene kadar kendini nötr tutmaya zorlayıp sınavı az bir stress ile bitirirsen o zaman sıralaman zaten olduğun yerde olur. Hatta dediğin gibi sıralama düşürenler sayesinde sürpriz bir kazanç bile yaşayabilirsin. O yüzden sakin olan kazanıyor. Sınav zorsa 10k yı 400 le olursun, kolay olursa 435 ile mesela. O yüzden tek rakibimiz heyecan. Allah yardımcımız olsun o gün.
  • Net konuşuyorum, aklı olan sınav zor diye hayiflanmaz sınav zor diye hayiflanan tembeldir ders çalışmıyordur o adam da zaten bişey kazanmayı hak etmez gecesini gunduzune katıp ders çalışanlar varken onlara yemek yemek düşer :)
    Sınav zor olması çalışkan adam için avantaj net.

• zor olabilir tarihin en zor sınavı da olabilir kolay olursa 130 netle 10bin gelir zor olursa 110-115 netle 10 bin gelir bu bir sıralama sınavı X net Y. sıraya denk geliyor diye birşey yok puan hesaplama sitelerinden de bakılabilir 120 net geçen sene kaç bine 2014te kaç bine denk gelmiş diye
  • (OLMADI)
  • En azından benim için gerçek oldu Allah kahretsin keşke kolay olacak deseydim belki gözle görülür bir net çıkartırdım hele sosyal ciddi anlamda gelmiş geçmiş en zor sınavdı din hele

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.