Şimdi Ara

Bu yıl 12. sınıfa geçenlere öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yazın gidin karekök 12 Lİ DENEMELERİNİ alın. ve yazın belli aralıklarla çözüp netlerinizi kaydedin.

deneme çözmek için çok erken değil mi demeyin çünkü tam ygs nin baslangıc seviyesi denemeleri. yani aşırı zor değil ama ygs ye ısındırır.

ben geç çözdüm ama kesinlikle bilseydim böyle bir deneme olduğunu yazın çözerdim.

size önerim budur kolay gelsin

• Hocam ben 3 günde bir mat kapsül yapıyorum.bazı konularda test çozmesemde yapabiliyorum.asıl eksik konularımı görmek için.şimdi biz bu denemeyi yaparsak Türkçe dilbilgisi çalışınca tamamım.matematikde mantık,çarpanlara ayırma(x kup y kup farkı gibi formülleri hatırlamıyorum.fizikte Fizik2 konuları dışındakileri büyük ihtimalle yaparım ama kimya ve biyoloji de napıcam yani gerçekten çok eksiğim yazın mat-geo-biyoloji-fizik ve Türkçe çalışıcam netler çok kotu gelirse moral bozukluğu olmaz mı?birde mat2 için simetri mi fasikül mu yoksa başka önerin var mı.seviyem ortanın ustu.teşekkurler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle teşekkür ederim cevap için dersanede hafta sonu ygs denemesi yaptılar 160 soru 105 net civarı yaptım.bilmediğim konular vardı.Türkçe ve sosyaldan ortalama 30 mat-fen 25 yaptım geodan 2 tane yapabildim sadece o yüzden mat düşük kalıyo geo içinde birey gelişim serisi b aldım elimde fem ve korfez konu anlatım var.net artışı için dediklerini anladım konu eksiği kapattıkça yavaşça artar yani.biyolojiden korfez ygs ka var içinde 6-7 test var konu sonlarında.dersaneye kaynakları iyi diye kaydoldum sadece biyoloji ve geometrisini sevdim.ama kimya için ağustosa doğru simetriyi alıcam şuan kimya çalışmıyorum açıkçası biraz daha mat turkçe ve geometri çalışarak yükümü hafifletmek istiyorum.9-10 da bende yattım 11de biraz başladım oda kimya fizik mat için kimyada temelle ilgili dediğin şeylere katılıyorum ve çok sorun çekiyorum bu konuda çökme çokelmeler var orda bileşik tepkimelerinden çıkan urunu yazmak için sanırım 9-10 bilgisi lazım keşke hocayı dinleseydim diyorum ama geçti artık.biyolojiyi seviyorum en baştan başladım not almaktan gerçekten çok sıkılıyorum altlarını çizip yapamadığım soru olunca oraya donup paragrafı okumak daha rahat geliyo.simetriyi konu anlatım olarak duşunuyodum forumun yarısı çok seviyor yarısı asla alma diyo gerçekten kararsızım soru bankası olarak mat2 elimde karekök ve fem var konu anlatım kitabı şart.ağustosa kadar da alıp başlamak istiyorum.sen konuyu nasıl yaptın?son olarak sene içinde nasıl plan program yapmalıyım sence haftada bir ygs denemesi+zamanlar yaparak haftada iki günümü ygste ayırsam tabi eksikleri de o gunlerde kapatırım.kalan günleri lys ayırsam nasıl olur.mf4 istiyorum fiziği gerçekten seviyorum matematik de öyle ama geometri de gerçekten zorlanıyorum yeni başladım çalışmaya bu konuda önerin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

arkadaşlar bu yazın gidin karekök 12 Lİ DENEMELERİNİ alın. ve yazın belli aralıklarla çözüp netlerinizi kaydedin.

deneme çözmek için çok erken değil mi demeyin çünkü tam ygs nin baslangıc seviyesi denemeleri. yani aşırı zor değil ama ygs ye ısındırır.

ben geç çözdüm ama kesinlikle bilseydim böyle bir deneme olduğunu yazın çözerdim.

size önerim budur kolay gelsin

Karekök 12li denemenin Satış mağazalarından Linkini verebilirmisin?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.