Şimdi Ara

BU YIKAMA SİSTEMİ TÜRKİYE'DE İŞ YAPAR MI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Esk. Özdileğin oradakine benziyor sistem. Ama ben karşıyım sulama köpükleme ve kurutmaya sözüm yok onlar çok iyi ama o fırçalar yok mu
    O Hızla dönen birsürü sert fırça arabayı mahfediyor Karşıdan belli olmasa da birsürü kılcal çizik yapıyor.

Ben söylenenlerin aksine böyle yerde sadece eski arabayı yıkatırım. (Sıfır almış olsam da anca 3-4 sene sonra) yeni arabayı kendi bildiğim yoldan zor da olsa kendim yıkarım silerim kurularım... Yada bildiğim yerde güzel temizlikleyen yıkamacılarda yıkatırım.

Bende yukarda yazmıştım. Esk özdilek ilk açıldığında gittim fırçalar yumuşacıktı , birde sondaki saçma mikrofiber bezler yoktu hava üflüyordu iyidi. Fakat şimdi gidin görün birde leş gibi olmuş araba yine kirli çıkıyor sondaki mikrofiber bezler ise temizlenmiş arabayı kirletiyor güye kurulama yapıyor

Bende basınçlı yıkama makinesi var inönüye gidiyorum haftasonları kendim yıkıyorum mis gibi

Özdilekteki sistem biraz daha uzun olup, önden özel kir sökücü foam ve sonra basınçlı su ile temizledikten sonra fırçalara gelse, bukadar kirlenmezdi. Araç direk fırçalara giriyor o kirli halde ve kirler içine işliyor zamanla. Hep merak etmiştimdir bu sistemlerde niye fırçalamadan önce basınçlı su verilmiyor diye.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• İyi bence.

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Kendin pişir kendin ye tarzı bişey bence daha iyi olur. Biraz daha açmak gerekirse, yıkama ve köpük makinesi olan yerler yapılsa ve müşteri kendi aracını kendi yıkasa temizlese daha çok müşteri çeker diye düşünüyorum.

Yorumlarin genelinden anladiğim kadariyla Türkiye'de en iyi gidecek sistem söylediğiniz gibi ''Kendi işini kendin gör'' tarzinda bir sistem.

Bütün ekipmanlari ve sarf malzemelerini temin edip gerisini müşteriye birakacaksiniz.Hatta en temizi islatma, durulama ve kurulama işlemlerini otomasyona tabi tutup köpükleme, firçalama ve iç temizlik işlemlerini mükteriye birakacaksiniz.

Benim gözlediğim kadarıyla insanlar kendi arabalarıyla uğraşmaktan hoşlanıyor.Dediğiniz gibi yıkama için tüm ürünler temin edilse ve ufak bir yer ayarlansa daha çok talep olacağını düşünüyorum.

• çizme riski çok fazla maalesef işi bilen gitmez
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • herşey bir yana bu cihaz nufusun az olduğu yada kimsenin bu tarz işler yapmak istemdiği(oto yıkama, pompacı vs.) ülkelerde kullanılır yani bu ürün Türkiye'ye gitmez o kadar adam işsiz eder bu yani Almanya'da otoparklar da ücreti bile makineye ödüyosun burda insan cok umarım anlatabilmişimdir.Yıkaması ise beni ilgilendirmiyor ben kendi arabamı kendim yıkarım

Bayerische Motoren Werke
  • 1080p izleyin videoyu

ayrıca sistemin maliyetide çok pahalıdır tahmin ediyorum.

burda kimse buna 30tl verip yıkatmaz zaten 15-20 ye iç dış yapıyolar, 15 lira desen maliyet kurtarırmı pek sanmıyorum.

bunun yerine güzel bir yerde normal oto yıkama için harcansa o para daha verimli olur diye düşünüyorum.
  • bende yıkamacıların yaptığı işi beğenmiyorum acele edecekler diye yarım yamalak iş yapıyorlar hatta kuzenimin arabasını bırakmıştık torpido parlatıcısı sürdüğü bez ile ön camı silmiş dana.Bu yüzden kendim yıkıyorum arabayı.Burada 1 liraya köpük 1 liraya su ve 1 lirayada süpürge kullandıran benzin istasyonu var.Eğer boşsa gidiyorum rahat rahat yıkıyorum doluysa sıra bekleyenleri çileden çıkartmamak için çok uğraşamıyorum bu yüzden geç vakitlerde gitmeye çalışıyorum

http://www.otosupurge.com/index.php

reklam gibi olmasın ama bu adamların sistemi.hangi istasyonlarda var bakabilirsiniz

• Arkadaşlar da bahsetmiş bunun çok benzeri gordion karşısındaki opet te mevcut. Mehmetçik vakfınınmış hemde az önce yıkattım aracımı normal carwash lardan çok farklı yıkama kurutma jant temizliği falan da yapıyor hemde diğerleri gibi camın arasında davlumbazda falan da kir kalmadı çünkü bayağı güçlü yıkama ve kurutma yapıyor. Ücreti 5 tlmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.