Şimdi Ara

Bu yeni av sistemine vindication hordeları alışamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden hep yenerdik ama girdiğim 4 avnin 4ünüde patchten sonra kaybettik, bg chatte öle bi öfke varki, neden kimse kimseyi dinlemiyo diye. Açıkçası herkesin av patch notelarını okuması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 17 Kasım 2007; 10:17:26 >

• 2.3 patch note AV

The Horde and Alliance now have a limited number of reinforcements available in the battle for Alterac Valley. The number of reinforcements available is reduced upon player death, loss of towers, and death of Captain Galvangar or Balinda Stonehearth. In addition, all available reinforcements are lost upon the death of General Drek'Thar or Vanndar Stormpike. If a team is reduced to zero reinforcements, the opposing team wins the battle.
  • ee ingilizce ne yazıyor burda ?
  • pek bişe değişmedi ki, aynı şeyleri yapsanız yine kazanırsınız.
  • Bencede değişmedi ama kaybedioz full neden bilmiyorum. ama artık alıştılar bi kaç av kazandık.
  • vindicationdaki asalaklar neye alıstı ki zamanında bankerın oradaki mezarı almayın diye cok demiştim ama anlayan cıkmıyodu
  • nerde gördüm bilmiyorum ama billizardın bi açıklamasında alie kazanma şansının %60 olduğu yazıyomuş av lerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alakası yok, o oran hordelerin artisliğinden ileri geliyor. Herkez ben bilirim havasında olmasından ileri geliyor.

10 kişi ile bu noktada savunma yapan hordun kaybetmesi mümkün değil yeni AV yi, tek 1 rogue dahil kimse geçemez o noktadan. Kalan 30 kişide bu noktayı almaya çalışırsa, ve başarı oldukları anda arkada tek bir mezar cart curt bile bırakmadan. 40 kişi bu noktayı savunduğunda her AV yi full reinforcement bitirir hordalar. Ama bizim mal takımımız illa gidip son bossu kesecek ya afferin onlara. Daha çok keserler o bossu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 17 Kasım 2007; 13:49:33 >

• bliiz in açıklaması şudur

AV'lerde ise işler daha karmaşık.Alliance %75-80 oranında bir kazanma yüzdesine sahip.2.2'den önce Horde %60' lık bir kazanma oranına sahipti.Bunu göz önüne alarak 2.3'de AV'de birkaç değişiklik gelecek.Önümüzdeki hafta detayları konuşabiliriz.(Umarım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.