Şimdi Ara

Bu yaşına kadar ne yaptın he!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şuan 20 yaşındayim. Yani 1 ay falan kaldı girmeme. Oturdum düşündüm bugün. Sahi bu yaşıma ladar ne yaptım ulan. Rafimda duran 10 tane kitap var. Bazılarını okumadım bile. Bu aralar bol bol kitap okuyacağım. O rafı dolu görmek istiyorum. Sonra dil mi biliyorum yok. Param mı var, birikimim mi var yok. Akademik başarı desen yok. Ulan madem böyle geldi böyle geçti, İyi eğlendin ozmn bu boş zamanında. Ulan oda yok. Sevgili, tatile çıkmalar, belki bir müze gezmek, bir tiyatroya gitmek. Hiç biri yok. Ulan ne diye yaşadım. Ne diye geldim bu yaşa. Burası bir oyundu ve ben baş kahramanın yanından geçen bir tiplememiydim. Nerde ulan benim dünyayı gezme hayallerim. Nerde benim kitaplar okuyup, araştırıp bilgilenme isteğim. Ama çocukken 20 li yaşlar bana çok büyük gelirdi ve ben hep bu yaşlardan çok şey beklerdim. Ama bu hal ne! Nasıl böyle oldum. Hiç tahmin etmezdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 31 Ağustos 2022; 0:56:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hala gencsin bu ne keder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş ilerledikçe fena koyar insana bu durum önüne geçmek lazım

• Bir yerden başlamak gerekiyor hocam, insta motivasyon sayfaları gibi konuşmak gibi olmasın ama dil mi geliştirmek istiyorsun erteleme hemen şimdi başla, diğer şeyler de aynı şekilde yoksa böyle gelmiş böyle gider anlayışı doğru olmaz.

• Kendine bir yapılacaklar listesi çıkar önce derim, sonra da bir bir o maddeleri yerine getir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.