Şimdi Ara

bu yaşımda az önce nikah şahidi oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadas evlenıyor dedıkı acale edeyım pandemı yasagı kalırsa seneye kalacak.2 gunde nıkah tarıhı aldı

2 gun ıcınde bana dedıkı sen kameraman ol cunku bende aksıyon kamera var cekımlerımde ıyıdır

neyse nıkah salonuna gıttık zaten pandemı var salon kırası 25 tl demıstım,10 dakıka bırsey suruyor

gıttık yakın akrabası geldı toplasan 15 kısı olduk

ben kamera cekmeye basladım daha sonra nıkah sahıdı yapacagı kısı ıcın gorevlıler dedıkı kan bagı olmucak

haydaaa..bana dedıkı sen kamerayı baskasına ver gel sahıt olcan,

bır heyecan bastı bır heyecan bastı,nıkah masasına oturdum...zaten bana ayarladıkları kız vardı oda yanıma oturdu oda sahıt oldu,ben erkek o kızın sahıdı

kızla yanyana oturdum ama o benı begenmedı ben yaslı duruyorum sısmanım,bana yuz vermedı

sonra memur bıze ısım sordu sonra evet dedırttı ımza attırdı..sankı evlenmıs gıbı oldum

yanımdakı kızda koca arıyor zaten ayakabbı alt muhabbetı gectı ama benı kesınlıkle begenmıyor

sısmanım param yok..eskıden 40 tane kız benı ısterdı genclıkte gıttı tabı

sonuc olarak guzelmı guzel ama zor ıslermıs sorumluluk var yanı ev gecındırıcen evde oturmak tv ızlemek yok once para kazancan

herkese ders olsun sonuc olarak evlnmeye hazırlanın..guzel duyguymus bosverın lak lak ıslerını

• Aman koşun acele edin evlenmek için. Yarışın  

• guzel hısmıs

• coobain kullanıcısına yanıt

Nlocak bu Fenerin hali reis?

Pereirayı kovdurdun takımın yüzü hala gülmedi be!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.