çok heyecanlı işmiş arkadas evlenıyor dedıkı acale edeyım pandemı yasagı kalırsa seneye kalacak.2 gunde nıkah tarıhı aldı 2 gun ıcınde bana dedıkı sen kameraman ol cunku bende aksıyon kamera var cekımlerımde ıyıdır neyse nıkah salonuna gıttık zaten pandemı var salon kırası 25 tl demıstım,10 dakıka bırsey suruyor gıttık yakın akrabası geldı toplasan 15 kısı olduk ben kamera cekmeye basladım daha sonra nıkah sahıdı yapacagı kısı ıcın gorevlıler dedıkı kan bagı olmucak haydaaa..bana dedıkı sen kamerayı baskasına ver gel sahıt olcan, bır heyecan bastı bır heyecan bastı,nıkah masasına oturdum...zaten bana ayarladıkları kız vardı oda yanıma oturdu oda sahıt oldu,ben erkek o kızın sahıdı kızla yanyana oturdum ama o benı begenmedı ben yaslı duruyorum sısmanım,bana yuz vermedı sonra memur bıze ısım sordu sonra evet dedırttı ımza attırdı..sankı evlenmıs gıbı oldum yanımdakı kızda koca arıyor zaten ayakabbı alt muhabbetı gectı ama benı kesınlıkle begenmıyor sısmanım param yok..eskıden 40 tane kız benı ısterdı genclıkte gıttı tabı sonuc olarak guzelmı guzel ama zor ıslermıs sorumluluk var yanı ev gecındırıcen evde oturmak tv ızlemek yok once para kazancan herkese ders olsun sonuc olarak evlnmeye hazırlanın..guzel duyguymus bosverın lak lak ıslerını |
Bildirim