Şimdi Ara

bu wot hilesimi oyunucunun hilesimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, adam ilk 07:20 da spot oluyor, ben görüp dönüp ateş etmeye başlıyorum 06:52 de tam öldüreceğim esnada 50 metre ötemde kayboluyor (dikkat tam 28 saniye spotta kalıyor), geri kaçarken beni vurup 06:50 de yine spot oluyor, paletim tamir olup çıkıyorum bu esnada elimi W den çektiğim halde tank gitmeye devam ediyor...(burasınıda anlamadım oyun boyunca ilk kez oldu.. bu esnada adam 06:40 da yine kayboluyor. (dikkat ilkinde 28 saniye spotta kalan adam bu sefer sadece 10 sn spotta kalıyor) Biri bana bunu açıklayabilirmi ?
    bu hile değildse nedir ?

    Bu arada ingilizcem kötü, orda doğru açıklamışmıyım, tarzanca olduysa biri doğrusunu yazabilirmi ? teşekkürler
    https://youtu.be/dMRKzx1M434







  • 268v4'u sizin conquerorGC spotluyor, sonra sen atarken conq gc oluyor, spotu gitti. Arada cali transparan degil, o nedenle senin spotundan cikiyor, ancak ates edince goruyosun.
  • şimdi tek tek açıklayalım ilkinde gc spotluyor eyvallah tam 28 sn. bu arada gc ile arası en az 250 metre.. spotta kalıyor ben ateş ediyorum spotlanıyorum ama ben onu spotlayamıyorum, öylemi, gc gidince benim 50 metre önümdeki adamı spotlayamıyorum keza bende kaplı optik var öylemi..
    hadi buna eyvallah dedik.. bana ateş ediyor tekrar spotlanıyor tam ben çıkıp ateş edeceğim esnada ki ilkinde 28sn spotlanan tank 2.de 10 sn spotta kalıyor kaplı optikli bc yine spotlayamıyor ve kayboluyor ..
    yani herşey normal öylemi?


    bu arada başka bir oyunda aramızda evler olan is7 yi nerdeyse 2 dk boyunca spotta tuttum, keşke onunda reply ini alsaydım.
    bu arada çalının arkasında olan benim o değil, bunada dikkatinizi çekerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 4 Mart 2018; 23:26:8 >
  • "bu arada çalının arkasında olan benim o değil, bunada dikkatinizi çekerim." ifadesine ithafen, ikinizin arasında duvar olsa duvar benim önümde, onun değil mi diyeceksin? :) iki yönlü çalışır hadiseler. Bir de mesafe 174 metre (nişangah üzerinde yazıyor), 50 metre zaten otomatik spot.

    replaye bakmadım, sadece yutuba bakarak yorum yaptım. Oradan gördüğüm duruma açıklama bu. Adamın spotundan sen de çıktıysan kör atış yapmış olabilir, ki araya sütre girdiğinde gözden kaybolma süresi random diye biliyorum. Yani o çıkmış, sen çıkmamış olabilirsin. Rakip oyuncuya mesaj atıp replay dosyasını rica edebilirsin kafama takılan bir durum var diyerekten, benim vidyoda gördüğüm kadarıyla şüpheli bir durum yok, arz ederim.
  • Turkce altyazilari acip izlersen olayi kendinde cozebilirsin.
  • videoda spotlama ve spotlanma mekaniklerini yazıyor, güzel bir ek bilgi ama benim sorumun cevabı yok,

    arkadaşın dediği doğru ben atlamışım, düşmanla aramda 174 metre var ve benim onu %1000 spotlamam gerekiyor, buraya kadar itiraz yoksa,
    gc spotladığında 28 sn. spotta kalan bir tank (bu durumda ben spotlayamamış demekki 174 metrede adam kayboldu), bana ateş ettikten sonra tekrar spotlanıyor (ben yine 174 metreden spotlayamıyorum amcam ateş etmese o mesafede hep hayalet kalacak...) ben çıkarken yine 174 metreden spotlayamıyorum, o bana ateş edip spotlandığı için 10. sn de spotu tekrar kalkıyor (benim spotum değil ateş ettiği için kendi spotlanması)
    bunun mekaniği nedir?
    bu durumda ya video yalan söylüyor, (bc 174 metredeki bir düşmanı spotlayamıyor) yada bu işte bir anormallik var.
  • zagor hocam bence biraz çalı çırpı mekaniğini incele, çalı transparanlığını kaybedince duvar gibi oluyor, görüşü kesiyor. bu şekilde görünmez hale gelip atış yapma taktiği çok kullanılır, özellikle tank avcıları tarafından. çalının görünmezliğinin kaybolduğu ucunda beklersin, spotu alınca çalı transparanlığı kaybolana kadar geri çekilir, atışını yaparsın. sonra transparana getirip spotu geri alırsın, hadise böyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.