arkadaşlar elimde wii ve baya bi yan ürünü var ancak kinect incelemesini gördükten sonra kinect li bir xbox a geçmek istiyorum şahsen ancak bunu wii yi satmadan yapmam... ancak wii den herhangi bir memnuniyetsizliğim yok yada kinect i de sevdim ama olmazsa olmazım değil ...
yani anlayağınız acelem ya da ihtiyacım yok sadece isteğim var o nedenle ölü fiyatına satmam hayatta ancak sahibinden de gördüğüm çok farklı fiyatlar var şahsen ederini tam çıkaramadım
elimde olanlar:
1 - siyah wii (garantili bimeks ten alındı. garantisi devam ediyor) resort paketle geldi ... cihazın kutusu vs de duruyor kutuya koysam sıfır gibi çizik dahi yok hiç yerinden kıpırdamadı zaten cihaz. ayrıca çok yoğun da kullanılmadı. 2- wii play oyunu ve ikinci kumanda... bu kumandaya orjinal olmayan motion plus ve orjinal nunchuck aldım ... o ara orjinal motion plus yoktu tek satılan piyasa da 3- cihaz soft mod lu... cihaza takılı olan 320gb seagate hd ve içinde de 150 oyun var ... oyunların aynı zamanda dvd si de var. 4- wii fit plus var (o da garantili hızlı al veya gold dan aldıydım faturaya bakmam lazım) 5- tabanca direksiyon vs gibi bir set var oyunları daha iyi oynamak için
bu haliyle paket olarak satmak mı karlı olur yoksa parça parça mı satayım ? parça parça satarsam en zor hangisi satılır onu satmadan paketi bozmayım ???
şimdi bu haliyle kaça satabilirim ben... dediğim gibi iki konsol alacak kadar konsol kullanımım yok sadece kinect hoşuma gittiğinden bir de ona geçeyim diyorum bunu satıp.
ayrıca yanlış bir düşünceyse bu konuda da uyarırmısınız ? ne biliim wii ye de kinect tarzı birşey gelicek vs vs diye?
HD grafik istiyorsan xbox 360 al derim. Gerçekten Wii ile Xbox 360 arasında teknolojik açıdan çok fark var. Nintendo 5 yıl önce kontrol açısından devrim yaptı ama o etki azaldı artık. Kinect ve Move da farklı deneyimler sunuyorlar. Eğer hardcore Nintendo oyuncusuysan, Mario'suz, Donkey Kong'suz yapamam diyorsan satma. Ama bu oyunlar o kadar da önemli değilse, hatta HD grafiklerle GTA 4, COD serisi, Mass Effect falan oynamak istiyorsan sat derim.
Kinect ben kullanmadım, ilgimi de çekmiyor ama kullananlar güzel diyorlar.
ya grafik delisi fln değilim ... benim için önemli olan oyunu orjinal alma gibi bir dururum yok yani cihazın kırılabiliryor olması önemli ... mario vs gibi takıntılarım yok ...
ayrıca oynanabilirlik önemli... oynanabilirlikten kastım ise kontrol yani wii yi de sadece bu kontrolleri için almıştım o zaman ps move ve kinect yoktu şimdi inceleme videosunda kinect in wii den daha güzel bir kontrol sunduğunu gördüm ondan geçmek istiyorum esasında ama dediğim gibi wii de buna benze bir kontrol sistemi getirecek olursa geçmem...
tabi ki en önemli nokta maliyet te bitiyor çok konsol delisi olmadığımdan çok fazla da para harcamak istemiyorum açıkçası ...
ikinci el kaç eder kestiremediğimden de sormak istedim ...
bende senle aynı ikilemdeyim yakında elime para geçicek wii im var wii balance board alma arifesindeyim asıl amacım wii de kilo vermek. Kinectte bir devrim çok güzel bir şey videolardan izlediğim kadarıyla ama xbox almamaya karar verdim biraz daha üzerine düşününce hem incelemede donanımın israil firması tarafından yapıldığı söylendiğini duyduğum zaman vazgeçtim boykot ettiğim içim hemde israil adını duyunca kinect hakkındaki güvenlik tereddütlerim dahada arttı. Sonuçta bu alet video çekiyo, ses kayıt ediyo, internete bağlanılıyo? Birde şu aklıma takıldı bu alet binlerce kızılötesi ışın saçıyo insanın üzerine kızılötesi ışınlar insan sağlığına gözlere falan zarar vermez mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: srdr91
bende senle aynı ikilemdeyim yakında elime para geçicek wii im var wii balance board alma arifesindeyim asıl amacım wii de kilo vermek. Kinectte bir devrim çok güzel bir şey videolardan izlediğim kadarıyla ama xbox almamaya karar verdim biraz daha üzerine düşününce hem incelemede donanımın israil firması tarafından yapıldığı söylendiğini duyduğum zaman vazgeçtim boykot ettiğim içim hemde israil adını duyunca kinect hakkındaki güvenlik tereddütlerim dahada arttı. Sonuçta bu alet video çekiyo, ses kayıt ediyo, internete bağlanılıyo? Birde şu aklıma takıldı bu alet binlerce kızılötesi ışın saçıyo insanın üzerine kızılötesi ışınlar insan sağlığına gözlere falan zarar vermez mi ?
Bende kinectli xbox360 alacaktım bulamadım..Daha sonra wii ve wii fit aldım..Şuan çok memnunum..Resmen zayıflamak için yapılmış sanki..Çok eğleniyorum..Ps3 ve xbox360 kullanan hd ve grafik delisi olan biri olarak wii beni biraz grafik olarak sarstı desemde..Eğlence bakımından bu açığı kapattı..Ben şuan wii den memnunum.Kinect isteğimde gitti..Zaten kinectte kullandım ama öyle kolayda bişey değil gibi geldi bana..Wii daha pratik bence..
Ben de 1 senedir wii kullanıcısıyım ama aynen sizin gibi kinect videosun seyrettikten sonra wiimi satıp xbox alasım geldi, tabii ki maddi sebeplerden dolayı, yoksa satmazdım yanına koyardım. grafik değil olay, oynanış. bakalım kısmet :) kinect oyunları çoğaldıkça kararım da o yönde kayacaktır.
Kinectte sadece birkaç oyun olduğunu görmüşsünüzdür ve bu oyunlar wii kadar ayrıntılı değil bence.Wiiyi 3 gün önce almama rağmen şuanlık hiçbir sıkıntı görmedim gerçekten güzel birşey ancak kinectte dikkat ederseniz öyle çok ayrıntı felan yok ( ne anlamda derseniz bende bilmiyorum )
wii değer kaybedecek yakın zamanda,ben de elden çıkarmayı düşünüyorum.
KONU DIKKATIMI CEKTI COK SACMA BIR KONU CUNKU ACAN ARKADASA BRAVO. KARDES SATMAK ISTERSEN SATARSIN BOS YERE KONU KALABALIGI YAPIYORSUN. YOK SATAYIM MI NE BILSIN MILLET SATSAN I IYI OLUR SATMASANMI
quote:
Orijinalden alıntı: suatgullu
KONU DIKKATIMI CEKTI COK SACMA BIR KONU CUNKU ACAN ARKADASA BRAVO. KARDES SATMAK ISTERSEN SATARSIN BOS YERE KONU KALABALIGI YAPIYORSUN. YOK SATAYIM MI NE BILSIN MILLET SATSAN I IYI OLUR SATMASANMI
piyasasını çok bilmediğimden kaça gider diye sordum ... ayrıca kinect i deneyenler varsa wii den çok farklı oyun deneyimi var mı satıp zarar etmeye değer mi diye sordum ...
ayrıca konu açarken sana sormamız mı gerekiyor ...
ha gerçi fiyat konusunda bir fikir veren olmadı o ayrı ...
530 Tl eder bu set
arkadaş alıcı galiba çok net bi rakam vermiş
şaka bi yana kinect kumandasız oyun deneyimi sunuyor fakat piyasaya çok yeni oldu çıkalı. dolayısıyla oyun çeşidi çok az şu an. fakat wii'de öyle değil. zaten cihazın softmodlu ve indireceğin oyun çeşidi derya deniz. ha çok yeni oyun yok ama eğlendirici bir dünya oyun var. şahsi fikrim wii'yi satıp kinect'e geçmek için bence erken. hem oyun çeşidi az hem de kopya oyun xbox'ta wii'deki kadar rahat değil bildiğim kadarıyla.
fiyat olarak 500 civarında ancak gider çünkü 2. el oldu dedin mi kafadan değer kaybediyor.
ek bir not: daha önce wii'yi hiç kullanmayan bir arkadaşım bu ne yaa çocuk oyunu diyip geçiştiriyordu hep. wii sports, wiifit ve 1-2 oyunu görünce bana da uygun fiyatlı bul bitane diye yakama yapıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Muptela
530 Tl eder bu set
ya oyun çıkar kinect için de diye tahmin ediyorum kısa zamanda ...
ancak 530 tl ye satmayı düşünmem açıkçası ... tamam ürünün değeri ikinci el olduğu için düşsün de mezarcılara kaptıracak malım yok şahsen
bence ps3 move al pişman olmazsın exc oyunlar için
ingiltere de yasiyorum bizzat kinect i test edip deneyenlerdenim kinect suan daha emekleme caginda yani urun super ama daha oyunlar sacma move a gelince move denemedim ama wii takliti bir cihaza elimi surmem wii fiyatlarina gelince full paketli wii suan 119 pound yani 277 tl kardes turkiye fiaytini da hesaba koyup oyle sat satacaksan kardes
Bende xbox ve kinectimi ps3 ile takasladım ps3 move mu alsam diye düşünürken wii ni bazı oyunlarının büyüsüne kapılıp wii aldım. Kesinlikle knecte aldanmayın daha çok yeni ve hazır değil algılamada vs. sorunlar çıkarıyor. wii deki eğlence ve oynanabilirlik yok. wii de red steel2 -no more heros -gladiator a.d.- nfl2011- don king boxing- techu shadow assassins-samurai warriors3 daha aklıma gelmeyen bir çok oyun var wiinin kontrolleriyle oynamak gerçekten keyif verici ama derseniz ki ben oturduğum yerden oyun oynarım sıkıldım wii den ps3 alın. oturmaktan sıkıldığınızda ( wii oynayan birisinin ps3 den çok da tat alamayacağını düşünüyorum ) bir move alır call of duty yi oynarsınız :) ps3 xbox tan oyun olarak çok önde şu an knectin en az 1-2 senesi var yazılımı geliştirilip güncellenmeli.
Amaç grafik ise ps3-xbox 360 amaç eğlenmek ise wii derim çünkü oyunların amaçı veya konsolun amaçı hiçbir zaman görüntü olmadı kendine has kontrolü ile oyun oynamak hala çok zevkli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme