Şimdi Ara

Bu Web Sayfası Kullanılamıyor. ( ÇÖZÜM YOK ! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten baktım birsürü foruma konuya yok çözümünü bulamadım birde konu açmakta denemek istedim.

Öncelikle 2 pc var evde 2 sinde de aynı sorun var ve bazı sitelerde oluyo bu sorun fakat ktunnelden girdiğimde giremediğim sitelere girebiliyorum.

Yani çözümünü çok aradım yapmadığım şey kalmadı taramadığım konu kalmadı bulamadım yardımcı olabilecek birisi varmı gerçekten tam girmek istediğim siteye erişemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: meethot35

Gerçekten baktım birsürü foruma konuya yok çözümünü bulamadım birde konu açmakta denemek istedim.

Öncelikle 2 pc var evde 2 sinde de aynı sorun var ve bazı sitelerde oluyo bu sorun fakat ktunnelden girdiğimde giremediğim sitelere girebiliyorum.

Yani çözümünü çok aradım yapmadığım şey kalmadı taramadığım konu kalmadı bulamadım yardımcı olabilecek birisi varmı gerçekten tam girmek istediğim siteye erişemiyorum

Format kardeşim en direkt çözümü.2 yıl önce google için aynısını diyordu bana :D Ethernet kartından tut modeme kadar değiştirdim.Hiç uğraşma ... :)

• format falan değil, bildiğin gizli yasaklamalar var artık internette. yani, yasaklı siteler listesinde olmayan siteler, gizli engelleme, mahkeme kararı olmadan engelleme. Direk sanki internette, router'da problem varmış gibi boş sayfa geliyor "erişim sağlanamadı" diye.

tepede gördüğünüz url'yi de değiştiren bir proxy servisi veya vpn hizmeti ile denediğinizde siteye giriyorsanız demek ki gizli devlet filtresi var. son dönemde benim bu şekilde mahkeme kararı olmaksızın filtrelendiğini farkettiğim siteler var. Bu şekilde deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teasers -- 2 Şubat 2014; 10:35:07 >
  • google dns kullanıyorum.

siteye erişim sağladım.
  • "ktunnel kullandığımda girebiliyorum" demişsiniz, bunu kaçırmışım. evet, google dns ile ben de girebildim. open dns ile girilemiyor. ama bir de ne yaparsan yap girilmeyen siteler var (open dns, google dns, cep telefonu kullanarak vs) bunlar da ancak proxy veya vpn kullanarak girilebiliyor.

Sizin durumunuzda DNS server'ları:

8.8.8.8
    8.8.4.4

olarak değiştirip girebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.