Şimdi Ara

Bu video sahte forumdaşlarım şimdiden uyarayım dedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adı üstünde konsept yani.(Ayrıca adam status bardaki yazıları kenara bile koymamış eski nesillerdeki gibi kalmış)
    4S de olduğu gibi gerçek sanılmasın, defalarca konu açılmasın diye bu konuyu açıyorum.Bu teknoloji için baya zamana ihtiyaç var yani iPad 4 de %90 bu şekilde olmayacaktır.
    (Gerçi her türlü yenileri açılacaktır bu konunun ama kitlenip üst konu felan olsa kirlilikten kurtulmuş olabiliriz.)

Ama hiç de fena olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 28 Şubat 2012; 22:43:08 >

• hayaller gerçek olsa, cihaz çok iyi yanlız
  • iPad 3 ıçın tek benzerlık buyuk ıhtımalle home tusu olmıyacak...
  • Hazırlayan stüdyonun adı söylüyor zaten vidyonun sahte oldugunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 29 Şubat 2012; 0:11:44 >
  • home tuşundan kolay kolay vazgeçmeyecektir Apple .. bence daha birkaç nesil home tuşuna basacağız gibi geliyor
  • bence vazgecebilir ama bu hayallerimdeki cihaz :) kac yil sonra bu teknoloji gelir bilinmez
  • Bunu Concept Yazdığı Halde Gerçek Sanan Varsa Bu Forumda Boşa Zaman Kaybetmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Bunu Concept Yazdığı Halde Gerçek Sanan Varsa Bu Forumda Boşa Zaman Kaybetmesin.

Aynı stüdyonun yaptığı iPhone konseptini çoğu kişi gerçek sanmıştı.Forumda ve sosyal ağlarda çoğu kez paylaşılmıştı.
    Bu videoda da aynısının olmaması için paylaşımda bulundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Bunu Concept Yazdığı Halde Gerçek Sanan Varsa Bu Forumda Boşa Zaman Kaybetmesin.

Aynı stüdyonun yaptığı iPhone konseptini çoğu kişi gerçek sanmıştı.Forumda ve sosyal ağlarda çoğu kez paylaşılmıştı.
    Bu videoda da aynısının olmaması için paylaşımda bulundum.

İyi Yapmışsınız İşi Bilen Gözü Kapalı Anlar Bunun Studyo Ortamında Yapıldığını.
  • Ya o degilde adamlar nasil yapiyolar bu vidyolari ya gercek olsa bukadar olur apple la pekte alakasi olmayan insanlarin inanmasina hak veriyorum hakikaten nerdeyse ben inanacam millet neyapsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

home tuşundan kolay kolay vazgeçmeyecektir Apple .. bence daha birkaç nesil home tuşuna basacağız gibi geliyor

Bence de yani home tuşu kalacaktır bir süre daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.