Şimdi Ara

bu veled napıo j4 support ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş bu velet napıyo ya sonra nie dp hep kazanıo hep şampiyon oluyo ? lan j4 support nedir git master yii support yap bari Allahım yarabbim deli oldum gene.Threshte iyisin git thresh al

• quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

arkadaş bu velet napıyo ya sonra nie dp hep kazanıo hep şampiyon oluyo ? lan j4 support nedir git master yii support yap bari Allahım yarabbim deli oldum gene.Threshte iyisin git thresh al

bu veled napıo j4 support ?
  • Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu, müthiş skillshotları var harika fight başlatabiliyor ama şu troll seçimleri gerçekten olacak iş değil.

Bana göre Türkiye'nin en iyi supportu ama mental problemleri var, liselilik böyle bir şey işte, kaldıramıyor bazı şeyleri
  • noobun teki
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu, müthiş skillshotları var harika fight başlatabiliyor ama şu troll seçimleri gerçekten olacak iş değil.

Bana göre Türkiye'nin en iyi supportu ama mental problemleri var, liselilik böyle bir şey işte, kaldıramıyor bazı şeyleri

threshi gerçekten iyi oynuyo onu alsaydı j4 ten daha fazla iş yapardı
  • "ergenlik"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reportla geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pro sanıyo kendini keko
  • tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SauRoys -- 8 Haziran 2014; 15:25:40 >
  • Dikkat çekmek için yaptığını düşünüyorum.
  • Lissandra almış şimdi de keko.
  • Burda yorum yapanların bir çoğu sanırım nidalee lux support yapan arkadaşlar challengerlar ya kendileri
  • LCS de Kore de yapılınca taktik yeni meta türkiyede yapılınca nooblukmu ? Ülkenizi bi kere ezmeyin TT farklı herolar seçmeyi seviyor belli zaten geçen turnuvada teemo aldı iyiydi. Ligde mid vi yaptılar yendiler.
  • O degil morgana banlanmiyor onu anlamadim oyunun en op supportlarindan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu, müthiş skillshotları var harika fight başlatabiliyor ama şu troll seçimleri gerçekten olacak iş değil.

threshi gerçekten iyi oynuyo onu alsaydı j4 ten daha fazla iş yapardı

Thresh banlandı farketmedinizmi.
  • Geçen seneki Allstar botlane finallerinden görmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoudExx

LCS de Kore de yapılınca taktik yeni meta türkiyede yapılınca nooblukmu ? Ülkenizi bi kere ezmeyin TT farklı herolar seçmeyi seviyor belli zaten geçen turnuvada teemo aldı iyiydi. Ligde mid vi yaptılar yendiler.

işte millet bu gözle bakmıyo hiç bişeye sonra qnq beni silvera çıkartsana
  • bireysel karar vermiyordur ki daha önceden konuşuluyordur elbet şampiyon seçim ekranında, dur dur yaşayanından dinleyelim
  • J4 leesin pantolon turundul bu adamlar sup öğrenin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoudExx

LCS de Kore de yapılınca taktik yeni meta türkiyede yapılınca nooblukmu ? Ülkenizi bi kere ezmeyin TT farklı herolar seçmeyi seviyor belli zaten geçen turnuvada teemo aldı iyiydi. Ligde mid vi yaptılar yendiler.

Full ad mı kasıyor kardeş onlar ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.