Şimdi Ara

bu uzaylılarla cinler aynı şey mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesincır

Ahmet Hulusi'ye göre evet uzaylılar dediklerimiz cinlerdir. Bütün kitaplarını ücretsiz indirip okuyabilirsiniz.

http://www.ahmedhulusi.org/kitap/

http://www.ahmedhulusi.org/kitap/ruhinsancin.htm

"Cin yoktur" diyen de dinden çıkar. Hiç lamı cimi yok söylemiş olayım.

Resim bana ait , Bende 1 sene evvel almıştım Kitabını.

bu uzaylılarla cinler aynı şey mi?

• Uzaylılar zaten var olduğu kabul ediliyor fakat nedense herkes uzaylı denildiği zaman insan gibi bir varlık beklentisi içinde.Mesela bu haberin inceleyinhttp://tr.euronews.com/2010/12/03/nasa-arsenik-ile-yasayan-bakteri-buldu Arsenik içinde yaşayan bir bakterinin bulunması demek canlı faktörünün tekrar şekillendirilmesi demektir.Artık insanlar sadece oksijen ve su dışında da canlıların yaşayabilceğini kabul ediyor.Bu da uzay'da ki canlı arayışının daha geniş bir alanda yapılmasına olanak sağlıyor.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egot -- 9 Temmuz 2012; 16:27:07 >
  • @Turko3333 baya çalışmışsın anlaşılan
    Ben okuyorum sadece. Güveniyorum bu adama.

@Dönülmez yola gidiyorum O kadar önyargılı olma. Bu gün fantazi dediğin yarın bilim olabilir. Bilmediğimiz çok şey var. Ayrıca uzaylılar konusu henüz bilimsel kanıtlarla ispatlanmış değil. İndir kitabı bir gözat bakalım neymiş.
  • Benim de aklıma gelmişti böyle birşeyler olabilir.
  • cin ve uzaylı farklı dır.
  • cin min yok gandırmışlar sizi diyim de kızışsın ortalık
  • Geçen gün bi belgesel izledim şimşek çaktığı sırada birşey gözüküyormuş renkli ona cin diyorlardı ama o cin bu cin değil herhalde çünkü adam laboratuvar ortamında da aynı şeyi yapıyordu bilen varsa bunu da açıklasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinemi sen Neyseki uzaklaştırılmışsın
  • Kuran-ı kerim'in bir ayetinde yaziyor beyler everende yanliz degiliz!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantona10

kuran i kerimde 17 bin alem der fakat insan bitki böcek balık bakteri vs. Hepsi bir alemdir daha dünyada keşedilmeyen binlerce canlı var uzaylı diye bişi yoktur madem geliyorlar neden görünmezler üstelik yaratılan en üstün varlık insandır

• Hala cinlere inananlar var
  • O Öyle Değil Hala Cinlere İnanmayanlar Var Vah Halinize Musallat Oldugunda Halini Görmek İsterdim
  • cin vardır, uzaylı yoktur ve bu, kesindir.

şimdi dağılın
  • Uzaylı diye söylediğiniz kişi kim allah aşkına? Yabancılayıp böyle tabirler ile kafanızda şu filmlerde gördüğünüz resimleri getiriyorsunuz ya şaşırıyorum doğrusu. Uzayda bulunan bir solucan da uzaylıdır, uzayda canlı türü oluşturabilecek mikroorganizmalar da bir uzaylıdır ancak asıl "Uzaylı" dediğimiz olay filmlerde gördüğümüz o gözleri pörsümüş saçma sapan beyni çenesinden 10 kat büyük olan bir canlı türü diye bir şeyin olması imkansızdır, sadece insanlara karşı yapılan haberlerde karşımıza sunulan ve göreceli olarak böyle haberler üzerine bu resimler ile bizden üstün olduklarını düşündürten canlı türünden bahsediliyor ancak bu doğru değildir. İşi nasıl "cin" olayına bağladın şaşırıyorum doğrusu, bu olayı kale bile almıyorum.

Benim teorime göre bu evrende bulunan tek canlı türü biziz. Neyse bu konuyu Kültür & Bilim bölümünde görseydim fikirlerimi ortaya sunardım.

•  bu uzaylılarla cinler aynı şey mi?
     bu uzaylılarla cinler aynı şey mi?

• şu an arkanızda cin var hepinizin. çünkü adları geçti. tam arkanızda tepenizde. nefeslerini bile duyabilirsniniz. sakın arkaya bakmayın.
  • uzaylılar cinmiş ha,
  • michael sikkofield terk

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Uzaylı diye söylediğiniz kişi kim allah aşkına? Yabancılayıp böyle tabirler ile kafanızda şu filmlerde gördüğünüz resimleri getiriyorsunuz ya şaşırıyorum doğrusu. Uzayda bulunan bir solucan da uzaylıdır, uzayda canlı türü oluşturabilecek mikroorganizmalar da bir uzaylıdır ancak asıl "Uzaylı" dediğimiz olay filmlerde gördüğümüz o gözleri pörsümüş saçma sapan beyni çenesinden 10 kat büyük olan bir canlı türü diye bir şeyin olması imkansızdır, sadece insanlara karşı yapılan haberlerde karşımıza sunulan ve göreceli olarak böyle haberler üzerine bu resimler ile bizden üstün olduklarını düşündürten canlı türünden bahsediliyor ancak bu doğru değildir. İşi nasıl "cin" olayına bağladın şaşırıyorum doğrusu, bu olayı kale bile almıyorum.

Benim teorime göre bu evrende bulunan tek canlı türü biziz. Neyse bu konuyu Kültür & Bilim bölümünde görseydim fikirlerimi ortaya sunardım.

Doğru söylüyosun ama filmlerde uzaylı figürü ilk olarak bu tipte olduğu için temsili bir figür olarak kalmıştır. Zaten kimse (lafın gelişi. bazı mallar harici) uzaylıların böyle olduğunu düşünmüyodur.

Adam zaten michael sikkofield okuyup gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

cin vardır, uzaylı yoktur ve bu, kesindir.

şimdi dağılın

Tüm evreni dolaşıp tek tek tüm gezegenleri, göktaşlarını ayrıntılı olarak incelemiş ve uzaylı bulamamışsan inandım.
    Ayrıca uzaylı mikroorganizma var, bulundu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.