Şimdi Ara

Bu üni. lerde okuyan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Adnan Menderes
    Afyon Kocatepe
    Anadolu
    KATÜ
    Uludağ
    Çanakkale 18 Mart
    Eskişehir Osmangazi
    Pamukkale

Bilgisayar öğretmenliği bölümünü seçeceğim. Eğer bu üni. lerde okuyan arkadaşlar, (şehir hakkında, nerede kaldıkları hakkında, üni hakkında vs. ) hem bilgi, hem tavsiye amaçlı yorumlarını yaparlarsa sevinirim. Herhangi birini tercih ettiğimde bana da rehber olur.

• Benim bir bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KATÜ nere la
  • Katu yu ele bastan

• ESOGÜ'deyim merak ettiklerin için PM'den ulaşabilirsin
  • Bilgim yok .
  • Afyon yazma da ne yaparsan yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

KATÜ nere la

KÜBA yazacaktı yanlış yazmış

• Bursa'da yaşıyorum üniversite merkezden uzak ama 1-2 otobüsle merkeze kolaylıkla ulaşırsın trafik belirli yerlerde belirli saatlerde çok oluyor. Üniversite çevresi gelişti ve gelişiyor diye biliyorum mekanlar falan var öğrenciden başka bir şey yok bölüm hakkında bilgim yok ve bize uzak olduğu için oralardan çok haberdar değilim lysye orada girmiştim metrodan inince minibüse binip üniversite içinde ulaşım sağlıyorlar yanlışım varsa birileri düzeltir heralde. İlk okuldan beri sporla uğraştığım için birçok şehir gezdim elimde olsa yine burada okumayı tercih ederdim. Bu arada otobüslere zam geldi diye duydum öğrenci 1.60 olmuş galiba gideceğim yerlere bisikletle gittiğim için 2 aydır otobüs kullanmıyorum.

Çanakkale'ye gelirsek 2 senelik geçiş hakkımı bu üniversite için kullanmıştım şehir gelişim halindeydi. Merkezde kalmıştım ve merkezde sıkıntı yaşamazsın üniversiteye kolay ulaşırsın. Üniversite deniz ve şehir manzaralı bölüme gelirsek yurttaki oda arkadaşım bilgisayar mühendisliği mi öğretmenliği mi ne okuyordu tam hatırlamıyorum ama hocaları pek sevmiyordu zor olduğunu ilk haftadan çok sıkı tuttuklarını söylemişti seçmeli derslerden beden eğitimi seçmiştik ve bunu cumartesi günü yapıyorlardı ama hafta içi 1 günümüz boştu bilgin olsun hala öyle mi bilmiyorum. Kafam duruk fazla şey yapamıyorum daha detaylı bilgi veren kişiler çıkar illa

• quote:

KATÜ nere la

karadeni teknik uni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ep1cTroLL kullanıcısına yanıt
    A bunun neresinde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

KATÜ nere la

Kardeniz Teknik Üni.

Trabzonda

• Şehir, üniversite saçmalığını bırak ilk önce seçeceğin bölümü değiştir. Sonra pişman olursun ne mantıkla tercih edeceksin o bölümü
  • dicle üniversitesini tavsiye ederim
  • Anadolu Üniversitesi'nde okuyorum. Bilgisayar öğretmenliği bölümü konusunda bilgim yok ama kampüs gayet güzel, sosyal etkinlikler olsun kampüs ortamı olsun güzel yani. Şehir olarak da öğrencilerin genellikle takıldığı Barlak Sokağı, Adalar ve Üniversite Caddesi gibi yerler var. İstemediğiniz kadar kafe vardır, yer bulamama ihtimaliniz çok düşük. Ama kiralar yüksek sayılır, özellikle de yukarıda bahsettiğim yerlere yakın evlerin kiraları. Ayrıca üniversitenin kütüphanesi 24 saat açık ve gece 12-1 arası bedava çay, kahve ve çorba dağıtıyorlar ders çalışan öğrenciler için. Ama baştan uyarayım gerçekten çok soğuk havası var, şu anda bile gece sadece tişörtle dolaşmak mümkün değil bence.
  • Adü'yü seç. Mis gibi. Ucuz şehir memur, emekli şehri. İzmir ve Denizliye yakın. Havası kışın çok soğuk olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

A bunun neresinde?

anlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

KATÜ nere la

Kardeniz Teknik Üni.

Trabzonda

KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ

KATÜ NE OLUM ktü O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 6 Temmuz 2015; 22:14:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

KATÜ nere la

Kardeniz Teknik Üni.

Trabzonda

KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ KATÜ

KATÜ NE OLUM ktü O

cevremde herkes bu sekilde kullaniyordu o yuzden katu diyorum.

• Son kez mesaj atacağım

Bilgisayar öğretmenliğini tercih ederek hayatının hatasını yaparsın. Meb sadece iki kademede zorunlu yaptı dersi, ayrıca şuanda atanmış diğer branştaki öğretmenlere 100 saatlik kurs ile bilgisayar derslerine girme hakkı tanındı.

Arkadaşım biraz gündemi takip edin, milli eğitimden birileri bilgisayar dersinin gerekli olmadığına yönelik açıklama yapıyor sürekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.